|
Nu esti logat.
Contact sexual dupa cauterizare#1 2008-01-11 21:19:21
Contact sexual dupa cauterizareBuna tuturor ! Am facut o cauterizare pe data de 05.12.2007 iar azi 11.01.2008 am fost la control. Doc spune ca rana s-a vindecat f frumos si pot avea contact sexual dar sa am mare grija ca se poate ramane f usor insarcinata. Mi-a recomandat pt siguranta (la refuzul meu de a pune sterilet) ovule Contracept M. Ce n-am inteles este daca sa folosesc aceste ovule numai in perioada fertila sau indiferent de perioada? Inainte de cauterizare foloseam prezervativ in perioada fertila. Acum nu stiu daca sa inlocuiesc prezervativul cu ovule in perioada fertila sau sa folosesc prezervativ in perioada fertila si ovule in rest pt siguranta (ceea ce ar fi mai logic, dar am uitat sa intreb). Cat timp trebuie sa folosesc acest tratament de maxima siguranta? Offline #2 2008-01-11 21:50:38
Re: Contact sexual dupa cauterizareovulele alea nu ofera o siguranta foarte mare .ac.de ce nu iei? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-11 22:08:44
Re: Contact sexual dupa cauterizarenu am luat niciodata si nici nu mi-a recomandat medicul ... doar sterilet cat despre pastile am auzit atatea informatii naspa ca am renuntat la ele mai ales ca metoda mea contraceptiva a dat rezultate...cum am spus prezervativ doar in perioada fertila si atat.....chestia e ca nu stiu acum cum e mai bine sa procedez avand in vedere pericolul mare de a ramane insarcinata dupa cauterizare + ca mai fac si tratam cu duphaston pt ovar polichistic Offline #4 2008-01-12 00:06:36
Re: Contact sexual dupa cauterizaredoctoressa astept un sfat si de la tine...pleaseeeeee Offline #5 2008-01-12 02:42:23
Re: Contact sexual dupa cauterizaresteriletul nu ti l recomand nici eu...pilulele e problema ta dc nu le vrei...de cat timp iei duphaston si cat timp mai trebuie sa l iei? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-13 11:23:16
Re: Contact sexual dupa cauterizaresunt la a 2 a luna si mai am una (10 zile cate 2 pastile pe zi din a 16 a zi a ciclului impreuna cu vit E forte) Offline #7 2008-01-13 12:29:18
Re: Contact sexual dupa cauterizarea mai aparut o problema.....o usoara inflamatie a clitorisului cu usoare mancarimi si usturime tot in aceeasi zona, vineri am facut o analiza a secretiei si nu a iesit nimic suspect, doc a spus sa ung cu nidoflor si daca nu trece sa merg din nou la control....de la ce ar putea aparea aceasta inflamatie ? e posibil sa fie o infectie urinara ? mentionez ca acum cateva luni am fost diagnosticata cu pietre la un rinichi si nisip la celalalt (am urmat trat) dar totusi acum nu am usturimi la urinat ...ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog ? Offline #8 2008-01-13 12:30:22
Re: Contact sexual dupa cauterizarear putea fi o reactie alergica de la tratam pt cauterizare ? (spalaturi, ovule, antibiotic) ??? Offline #9 2008-01-13 12:33:41
Re: Contact sexual dupa cauterizaremai trebuie sa spun ca dupa o perioada de abstinenta de 1 luna si de la cauterizare, contactul sexual a fost dezastruos pt amandoi...eu am fost f inhibata (parca nu mai suport nimic inauntru) iar partenerul f atent sa nu imi provoace dureri (ii spusesem de problema cu roseata si mancarimea)...deci fiasco total Offline #10 2008-01-13 12:34:23
Re: Contact sexual dupa cauterizarecred ca am si o problema psihica...a mai trecut cineva prin asta? Offline #11 2008-01-13 12:35:24
Re: Contact sexual dupa cauterizaregentiana ai warn. citeste te rog regulile si invata sa editezi. mami de minuni Offline #12 2008-01-13 13:54:23
Re: Contact sexual dupa cauterizaresorry...n-am avut rabdare sa citesc regulile Offline #13 2008-01-13 13:58:15
Re: Contact sexual dupa cauterizaream citit acum si nu inteleg unde am gresit.....am postat gresit la "vreau sa aflu?" sau am folosit butonul editeaza la mai mult de 15 min ?...pana sa scriu am citi o groaza de mesaje ca sa ma lamuresc cu problema mea ...tot nu inteleg.....n-am injurat ....n-am fost agresiva...care e problema ? Offline #14 2008-01-13 13:59:12
Re: Contact sexual dupa cauterizaretocmai ca nu ai folosit butonul editeaza. mami de minuni Offline #15 2008-01-13 20:48:50
Re: Contact sexual dupa cauterizaresorry Offline #16 2008-01-14 08:34:22
Re: Contact sexual dupa cauterizare
gentiana e firesc sa se intample tot ce ai scris. eu am asteptat 2 luni de la cauteriyare si tot a fost greu si complicat la contactul sexual. Dar trece si apoi totul intra in normalitate. Daca doctorul ti+a dat voie sa ai contact sexual atunci rana e vindecata si nu mai pot aparea probleme. iubesc+Camelia+Matei Offline #17 2008-01-14 09:26:58
Re: Contact sexual dupa cauterizaremultumesc tomina Offline #18 2008-01-14 16:29:15
Re: Contact sexual dupa cauterizareinflamatia e din cauza ca contactul a fost pe sec...daca ai fost inhibata clar n a existat excitatie si ce sa mai vb de lubrifiere... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-05-09 18:54:40
Re: Contact sexual dupa cauterizarecum adica dupa cauterizare exista sanse mai mari sa ramai insarcinata?eu sunt la sfarsitul foliei(a fost prima dupa o pauza de 2 luni)...banuiesc ca nu exista risc sa raman, nu?daca m`as proteja cu prezervativ(fara pastile) ar exista un risc mai mare(adica din cauza cauterizarii,nu din cauza ca un l`am folosi bine).mersi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|