|
Nu esti logat.
Cand e vremea sa ne lase parintii ... ?-6#96 2006-09-03 21:16:18
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?la ce fac dai diana? In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #97 2006-09-03 22:52:36
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?nashira ia aveti voi acum grija cu du-du-itul... daca ramai noaptea....ma bucur pentru tine ca a inceput mami tau sa te lase...poate si-a dat si ea seama ca ai o varsta.... nu mai ai 17 ani (ca mine) azi-noapte a ramas si iuby meu la mine ....uf ce mumos este sa dormi cu pers iubita sa stai cu capul pe el...eu deja visez nu mai dorimsem cu el de o saptamana poop fetele Ultima oara a fost editat de alinutza_alina (2006-09-03 22:53:15) Offline #98 2006-09-03 23:00:49
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?diana papitoiul care il avea nashira ala roz era un pokemon roz stiam si cum il cheama dar nu mai imi aduc aminte cum...stiu ca mereu canta si adormeau aia se supara si ii mazgalea .... .... Offline #99 2006-09-03 23:17:24
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?oo yea..e bine k exista zi nu numai noapte .si al meu e tare dulcel cnd doarme. nu my e agitat asa. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #100 2006-09-03 23:33:09
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?al meu are o fata de bebelus cand doarme, imi vine sa`l mananc http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#101 2006-09-04 11:39:27
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?ce sa zic???? uby meu zici ca e un ingeras cand doarme.... bebica al meu e un dulce.... poop Offline #102 2006-09-04 11:47:47
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?alinutza, avem grija. Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-09-04 11:49:45) Nobody home Offline #103 2006-09-04 12:15:13
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?Nashira, eu am zis sa-ti asumi scandalul....era de asteptat ca va fi doar unul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #104 2006-09-04 12:32:16
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?si va multumesc ca mi-ati spus asta. acum s-a calmat. Nobody home Offline #105 2006-09-04 12:59:22
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?k tot veni vb cand e vremea sa ne lase parintzii hai s ava povestesc ceva...eram cu prietenul meu de 6-7 luni shi intro seara vin in casa sa vb cu mama cu uby mey(era numai mama aksa)shi acu cum sa sai spun k vr sa ma duc sa dorm cu EL la garsoniera la fratele lui(venise nishte rude la el shi nu mai aveau unde sa doarma shi a zis sa merg cu el)...iam zis cu chiu cu vai mamei k mergem acolo iam explicat a zis k da dar SA AM MARE GRIJA....deci mama in noaptea aia nu a dormit de loc(nu se intampla ink intre noi)...da ma lasat dar acum dak ar fi vb sa vina la mine sau sa dorm yo la el nuj dak as mai avea curajul sai zic...apropo yo cu mama de mik am vb despre orice shi de cine imi placea avea mare incredere in mine shi ink are da nuj shtie k fata ei nu mai e fata mare desi ma intrebat da mia fost frik sai spun adevarul k nu shtiam cum o sa reactioneze... Offline #106 2007-04-19 21:40:23
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?Cred ca asta e povestea tuturor....parintii nu vor sa isi lase copii sa se maturizeze:) Offline #107 2007-04-19 22:35:02
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?ii zici k puneti de nunta si na tre sa stati impreuna sa vedeti cum e http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #108 2007-04-20 17:41:22
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?buna sugestia:))...dar nu merge in cazul meu......l-ar lua tata pe prietenul meu la o discutie ca intre barbati de l-ar speria cu totul:P Offline #109 2007-04-20 17:58:00
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?As vrea si yo macar sa indraznesc sa visez c-as putea ramane la el peste noapte..insa nu se poate! Ai mei oricum nu sunt de acord cu relatia noastra..iar mama nu mai zic cate-mi "povesteste" ca sa-l las in pace..da' ce sa fac,n-am cum s-o ascult. Acum vreau sa plec cu colegii mei la mare de 1 mai,si cu prietenul meu,evident..insa stiu sigur k n-o sa am lase,pt ca stie ca voi fi cu el:(.Sunt tare necajita..k nu ma lasa nicaieri sa ies Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #110 2009-04-04 00:11:47Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?Ha, ha parintii nu ne lasa in veci. Ai mei pana sa plec la faculta trebuia sa le spun unde si cu cine ma duc si la ce ora ma intorc si daca intarziam 5 minute era jale. Acum ca am plecat nu prea au ce sa mai imi zica. M-am mutat cu priteneul acum 1 saptamana cu acordul alor mei evident si azi mama imi reproseaza ca nu am camera mea. Cum adica sa dormi in fiecare zi cu el M-a socat ce sa zic. Offline #111 2009-04-04 00:33:06
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?Sincer, eu una nici nu vreau sa ma lase parintii. Parintii mei nu sunt exagerati, mi-au dat voie mereu sa-mi fac propriile alegeri si mai ales propriile greseli si a fost mereu super! Poate nu mereu am gandit asa de ei, poate atunci cand mi-au dat sfaturi care nu-mi conveneau, ziceam "vaaaai, nu-i mai suport" sau mai stiu eu ce...dar in final, sunt ai mei si tin enorm la ei. nu cred ca e cineva care chiar sa isi doreasca sa il lase in pace definitiv parintii, adica sa nu mai aibe treaba deloc sau sa aibe o relatia ceva mai distanta... Offline #112 2009-04-04 03:09:11
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?
sa stii ca mama ta a zis o chestie inteleapta. acum e totul flu flu dar o sa vina si momente cand o sa vrei putina intimitate chiar si fata de el iar atunci sa ai o camera doar a ta n-ar strica... Offline #113 2009-04-04 08:22:19
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?nu stiu daca m-ar lasa sau nu, ca nu "m-am cerut" niciodata. pt ca mi-e jena de ai lui sa dorm acolo Offline #114 2009-04-04 10:58:08
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?mda... eu m'am mutat la el dupa anul 4 de fac, iar tata k sa se scoata, k este cunoscut in neam k un comunist inrait, a subliniat k am avut rezultate ft bune la fac de cand sunt cu flacaul .... si la 22 si 10 luni m'am mutat la el, asta pt k el sta cu chirie, k dc statea cu parintii nu faceam pasul asta Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|