|
Nu esti logat.
Cand e vremea sa ne lase parintii ... ?-7#115 2009-04-04 14:28:18
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?eu una n-as vrea sa ma mut cu el fiindca sta cu ai lui si momentan mi-e chiar bine acasa la mine cu parintii. de dormit la el n-as vrea eu, mi-ar fi jena de ai lui doar daca n-ar fi ai lui acasa. atunci tot de jena nu le-as zice la ei mei ca raman la el peste noapte. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #116 2009-04-04 14:32:54Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?Mai, el e la serviciu cand eu sunt acasa si e acasa cand eu sunt la faculta, deci intimitate am nu e bai. Pe mama o derajeaza idea de dormit in acelasi pat si chestiile aferente dormitului in acelasi pat presupun Offline #117 2009-09-21 14:43:33
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?sal.eu mai dorm la el cand sunt ai lui plecati pe weekend...a fost cand m-a intrebat daca vreau sa raman sa dorm la el si cu parintii acasa..dar am refuzat, nu as fi putut...insa tot timpu cand am dormit la el mama stia ca ori sunt cu prietenii la unul dintre ei acasa la gratar sau ceva pana a doua zi(le ziceam ca na..stam 2 zile sa poata sa bea si baietii o bere) ori ziceam k dorm la o prietena.cu prietenul meu am fost si de rev 5 zile si stie ea ca ma culc cu el, dar ai mei sunt foare incuitati la minte. sunt cu prietenul meu de 1 anu si 2 luni si va intreb cum ati procedat voi prima data sau cum sa-mi fac tupeu sa o intreb pe mama daca poate ramane sa doarma la mine? la el nu prea se poate ca mai are si un frate cu care sta in camera, eu am camera mea.. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #118 2009-09-21 15:03:02
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?Eu doar i-am zis mamei ca in seara asta ramane F la mine ca sa nu mai bata drumul pana acasa la o ora tarzie! Offline #119 2009-09-21 16:19:06
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?ultima discutie pe care am avut-o cu mama despre sex se intampla acum 4 ani, eu avand 19 ani si fiind virgina si mi-a zis foarte clar ca se asteapta sa fiu virgina pana ma marit. asa ca am "protejat-o" si m-am ascuns mereu pana cand acum cateva zile (locuiesc in alt oras,in alta tara) ma suna mama pe la 10 dimineata si ma intreaba ce fac si eu zic: uite, ii faceam o omleta lui X. mama s-a facut ca nu aude si a trecut la altele. cred in schimb ca imi rupe un picior cand ma prinde data viitoare la aeroport Offline Publicitateloading...
#120 2009-09-21 16:55:47
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?
as incerca si eu ca si tine be_happy dar pare prea usor pentru mama:)) parca vad... Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #121 2009-09-21 17:13:42
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?eu stau cu el de la 18 ani when god made man she was only kidding. Offline #122 2009-09-21 17:18:02
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?eu fac 20 in decembrie dar ai mei traiesc cu impresia ca sunt virgina si nu ma lasa sa dorm la el.cred ca ar face crize daca i-as spune bine ca plec la facultate si sper ca se va schimba situatia expect the worst , hope for the best! Offline #123 2009-09-21 17:44:55Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?Nici eu nu ?ndrăznesc să aduc vorba despre asta Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-13 12:39:31) Offline #124 2009-09-21 17:56:14
Re: cand e vremea sa ne lase parintii ... ?lady dar cati ani ai? when god made man she was only kidding. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|