homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce e :-S

#1 2008-01-15 19:53:31

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

nu stiu ce e :-S

de ceva vreme ( km doua trei luni ) se intampla cateodata sa ma gasile ceva pe gat si sa scuip.....si iese ceva galbui si tare,de marimea unei margelute, si arata ca o biluta de aluat....ce poate fi k am inceput sa ma sperii rau..la inceput credeam k mi-a ramas ceva in gat...dar mi-am dat seama k nu poate fi din cauza asta pentru ca se intampla si la mult timp dupa ce mananc...:-S aveti idee ce poate fi ?

#2 2008-01-15 20:02:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: nu stiu ce e :-S

hmmm...ar fi mai bine sa mergi la medic...tin minte ca tatal meu avea ceva asemanator...adica simtea tot timpul ca are ceva in gat...ca o flecma...nu mai tin minte exact ce avea dar stiu ca a primit trat cu antibiotice...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-01-15 20:11:30

A.W.
Full member

pai...am fost la medic...mi-am facut analizele alea obligatorii km acum o luna si ceva...si asta patesc dinainte....si am facut chiar si examenul pt viermisori  k eram suspecta si au iesit toate bine...iar acum chiar iau antibiotice pt o infectie urinara....iar in ultimele 4 zile chestia asta s-a intamplat de 2 ori grater

#4 2008-01-15 20:28:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

asta trebuie investigat separat cred...vezi daca persista...si daca da...mergi si vb cu medicul de familie...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-01-16 12:32:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

A.W., fumezi?
si daca da, si daca nu, ai bronsita...cronica probabil...daca fumezi, e tabagica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-01-16 12:52:27

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

poate fi o infectie cu streptococ. nu strica sa faci o analiza microbiologica si o antibiograma.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#7 2008-01-16 14:22:26

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

ai incercat un exudat?...,nu e foarte costisitor

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#8 2008-01-16 14:51:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nu ajuta exudatul minimoni
perlutele alea pe care le scuipa ea sunt din plamini
o bronsita, probabil suprainfectata/nu....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2008-01-16 14:57:26

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

aha...am dat si eu cu presupusul....m-am gandit ca se formeaza in esofag....dela nu stiu....sau ca poate e o infectie care stiu ca ar fi iesit la exudat........oricum e bine de stiut ....multumesc foarte mult de completare

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#10 2008-01-16 23:05:46

A.W.
Full member

nu fumez....si..nici nu tusesc prea mult...adik eu asta inteleg prin bronsita la putinele mele cunostiinte de medicina...dar e bine de stiut k poate fi de la plamani....k eu ma gandeam k e ceva de la stomac....cine stie ce vietate pe acolo pe la mine...

#11 2008-01-16 23:22:56

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pentru bronsita merge siropul de pin. poti sa incerci cateva zile. nu cred ca iti face rau. la mine a dat rezultate si fumez 2 pachete de tigari la zi.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#12 2008-01-17 00:46:17

A.W.
Full member

cu cat ma gandesc mai mult cu atat sunt mai ingrijorata. chiar nu stiu ce poate fi. am analizat situatia si mi-am amintit k prima oara am observat prin noiembrie. apoi s-a mai intamplat doar de vreo 3 maxim 4 ori. iar saptamana asta de 2 ori. si acum parca simt tot timpul ceva in gat(poate sa fie si ceva de subconstient) . de tusit tusesc putin, dar si stranut. mentionez k tocmai am terminat un tratament de 7 zile cu augumentin, pentru o infectie urinara.
mi-a fost teama sa analizez acele particule in amanunt, dar sunt alb-galbui, au diametru de 5 mm si sunt nici moi nici foarte tari, ca un aluat nu foarte bine copt. si cred k mai miros urat, sau cel putin asa mi-a dat impresia...
nici nu stiu ce sa fac...cui sa spun.. sau unde sa ma duc...

#13 2008-01-17 00:58:35

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

dupa cum descrii tu, eu cred k e o infectie destul de uratica.cel mai sigur si indicat e sa mergi la un medic sa rezolvi problema.la medicul de familie, ii explici problema si iti face el trimitere mai departe.

#14 2008-01-25 19:53:27

A.W.
Full member

nu am fost la medic k n-am stiu unde sa ma duc..
iar azi a revenit,iar am scuipat grater si acum simt k am tot timpul mereu ceva in gat...nu aveti o mica idee despre ce poate fi? am analizat putin chestia aia si era sfarmicioasa dar moale si mirosea urat.... e de la stomac, din gat, de la plamani, de unde poate fi ? sad

#15 2008-01-25 20:01:44

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu inclin spre ce a zis doctoressa e de la plamani probabil.mergi la un internist bun si ii zici ce si cum sau macar la medicul de familie sa iti souna unde sa te duci ce sa faci.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#16 2008-03-06 17:22:32

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si eu patesc ce patesti u A.W.
nu e de la plamani, ci f probabil de la amigdale sau cine stie ce ganglioni neutral  eu am si vazut pe unde ies, undeva in gura mai jos de omulet sunt niste orificii, de aia si simti ca te gadila  neutral  urmeaza sa fac un control sa ma lamuresc si eu de ce apar...
chiar, daca ai fost deja la doctor si stii cam ce ai, pls anunta-ma si pe mine smile mersi

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-03-06 17:22:58)

There ain't no sunshine now that he's gone

#17 2008-03-06 17:44:00

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

SonneAle a scris:

eu am si vazut pe unde ies, undeva in gura mai jos de omulet sunt niste orificii, de aia si simti ca te gadila

deci bilutzele vin din niste gauri... de-acolo ies ele... de mai jos de omulet (lueta).
ce orificii pot sa fie in afara de trahee (glota cu epiglota, evident) si esofag?!?!
cred ca sunt niste bilute de provienienta... big_smile SUNT OUA DE ALIEN!!!
SonneAle? ce scoala ai tu? vad ca-ti permiti sa zici ca-i de la tonsile sau ggl... "FOARTE PROBABIL"... asa zici tu? Cred ca vreo tonsila palatina s-a suparat pe lueta si-acum impusca cu bilutze.

De fapt, de unde stiti voi atatea de tot va dati cu presupusul? Ca-n afara de ce-a scris doctoressa... nu mai zic nimic
Streptococ? De ce nu pneumococ sau stafilococ auriu? sau argintiu... sau de bronz...? nu stiu, dau si eu cu parerea.

A.W. - daca esti din Buc, ia-ti o trimitere la "Inst. de Pneumoftiziologie Marius Nasta". Poate-ajungi la Prof. Miron Bogdan.
Sau cauta sa ajungi la orice alt pneumolog sau ORL-ist.... asta pana nu-si mai da cineva cu presupusu' si zice ca bilele vin din prostata...

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-06 17:45:58)

#18 2008-03-06 18:12:58

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

uau leo, trebuia sa fii tu asa acid wink  mersi pt precizie anyway wink
puii mei, asa am considerat, o fi fost exprimarea gresita! ce sa spun?! am zis asta ca pur si simplu am vazut candva de unde a iesit o bilutza din aia!  n-am medicina si tocmai ce mi-am exprimat oful pe forum ca nu am dat la medicina acum 3 ani
d'ooooh

There ain't no sunshine now that he's gone

#19 2008-03-06 18:31:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

lreo nu mai fii asa rau

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.