homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa cred sau sa nu cred un el?????-10

#172 2008-02-17 15:43:40

skumpi
Vizitator

Re: sa cred sau sa nu cred un el?????

aha neutral
sun of a bitch :f?rbannad: x-(
tzi`l nenoroceam codyna...nush cum da box

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-17 15:44:13)

#173 2008-02-17 15:58:15

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

skumpi a scris:

stai k nu prea inteleg...
eu inttrebam dak codynei nu i`au ramas urme rotfl

skumpi eu ziceam pretextele pe care le poti baga daca raman urme si se vede..

hjarta

#174 2008-02-17 15:58:52

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

merita si merita pentru care imi face... :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:
nu intelege ca nu il mai vreau in viatza mea ...acuma isi mai pune si....noua tov sa ma avertizeze sa nu ma mai apropiii de el ddddoamne ...lol...eu imi vad de viata mea ...si imi e asha de bine

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#175 2008-02-17 16:13:29

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

skumpi a scris:

stai k nu prea inteleg...
eu inttrebam dak codynei nu i`au ramas urme rotfl

skumpi eu ziceam pretextele pe care le poti baga daca raman urme si se vede..

eee ...stupid me tummenupp

#176 2008-02-17 16:14:05

skumpi
Vizitator

codynna a scris:

merita si merita pentru care imi face... :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:
nu intelege ca nu il mai vreau in viatza mea ...acuma isi mai pune si....noua tov sa ma avertizeze sa nu ma mai apropiii de el ddddoamne ...lol...eu imi vad de viata mea ...si imi e asha de bine

da`l dreq big_smile nici nu merita sa ma pomenesti de el...jeg ce ii box

Publicitate

loading...

#177 2008-02-17 23:46:55

Loveable
Diamond member

deci omu` asta chiar nu ma merita...
ii spun ca nu vreau sa-l mint...sa nu se mai crizeze asa (lucrul rau pe care il faceam acum: ma duc dupa vara-sa maine la gara sa o duc acasa) ca nu fac nimic rau...si urla si tipa si zbiara si jigneste
dupa ce ii explic frumos...puteam sa iti ascund, dar nu o fac, pt ca nu vreau sa te mint..
pfai..pai astia merita mintiti...

hjarta

#178 2008-02-18 01:41:25

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

acum incep incet-incet sa deslusesc povestea ta loveable si sa ajung la o singura concluzie doar din ce am citit pana cum :  tu esti o fata mult prea buna pt el, nu te merita DELOC, asa k cel mai bine e sa-l lasi in pace;e greu-asta o sa spui, nu?dar mai bine acum decat mai tarziu;si, sper sa ma insel eu-dar te-a si lovit cumva?

#179 2008-02-18 15:45:13

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

stai ca eu nu inteleg?cum sa dea in tine...da cine e EL?:f?rbannad:
eu asa ceva nu concep si nici tu nu ar trebui ..daca ar da in mine nu as avea cum sa ripostez altfel decat sa il scot afara din viata mea...o sa il doara mai tare poate daca tine la mine decat daca ii dau o palma inapoi.tummenupp

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#180 2008-02-18 17:25:19

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

pfuai ias fi dat sutu de mult ... sa indrazneasca sa ma atinga ca apoi vede el

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#181 2008-02-18 19:44:46

forever()
New member
Inregistrat: 2008-02-11

Doamne fetelor,nu mai  acceptati atetea........am citit tot ce ati scris,oricat de mult ai iubit dc te inseala nu mai trece cu privirea ptr ca o va face din nou.....iar de bataie sa nu fie vorba,o va repeta de fiecare data cand va avea ocazia,meritam sa fim fericite,indiferent de caty de mare ar fi suferinta daca un om nu ne merita ,nu se merita sa stam langa el,ptr ca fiececare are sus scris o stea si odata si odata si soarele trebuie sa apara pe strada tuturor

#182 2008-02-18 19:57:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

forever() a scris:

Doamne fetelor,nu mai  acceptati atetea........am citit tot ce ati scris,oricat de mult ai iubit dc te inseala nu mai trece cu privirea ptr ca o va face din nou.....iar de bataie sa nu fie vorba,o va repeta de fiecare data cand va avea ocazia,meritam sa fim fericite,indiferent de caty de mare ar fi suferinta daca un om nu ne merita ,nu se merita sa stam langa el,ptr ca fiececare are sus scris o stea si odata si odata si soarele trebuie sa apara pe strada tuturor

subscriu

#183 2008-02-18 22:50:06

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dida a scris:

pfuai ias fi dat sutu de mult ... sa indrazneasca sa ma atinga ca apoi vede el

nush daca il bati pe superman rotflrotfl n-am si io o poza cu al meu intr-o ipostaza k aia k nici el nu e mai breaz lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#184 2008-02-19 14:10:55

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

myry am citit povestea ta si seamana un picut cu a mea...si eu i-am dat destule sanse..si pe mine ma mintea de foarte multe ori...unele le inghiteam iar la altele faceam urat...
eu am fost inselata doar de 2 ori ... si asa cum am mai spus l-am iertat de fiecare data ... dar am jurat ca odata daca o mai face (de a ma minti sau insela) nu mai tin cont de anii care ii avem impreuna (4 ani)
nu as accepta ca iubitu meu sa plece la munte iar pe mine sa ma lase acasa...pot sa fiu si singura fata ca nu ma deranjeaza. sa nu ma lase sa ies cu fetele iar mi se pare iesit din comun...a bun i-as zice: eu nu am voie sa ies cu fetele la un suc atunci nici tu nu iesi cu baieti ! bey dar vezi u de la a zice la a face e cale lunga mai ales cand esti "oarba din iubire"...ufff
eu te inteleg in unele situatii dar in altele nu ...
are prea mult tupeu in ceea ce asteapta el de la tine ! nu stiu cum accepti...
ce nu inteleg eu cum ai putut sa ai atata incredere in el sa ii mai dai si 1500 euro...
ii dadeam o vorba dulce ...
nu stiu daca ar trebui tocmai eu sa te critic sau sa iti dau un sfat dar totusi o fac : eu zic mai bine sa iti vezi de treaba ta, sa te duci sa iti iei ce ai la el si sa il dai uitarii...sa incerci sa iti gasesti un alt baiat care sa te merite.
analizeaza bine ce ai de facut...si i-a masurile care crezi ca ar putea duce la un final fericit....si nu numai pt el sa fie un final fericit ci in primul rand pentru tine ... apoi pentru voi doi ... si nu in ultimul rand pentru el...

#185 2008-02-23 15:33:30

fara_limita
Membru
Inregistrat: 2008-02-23
Site

povestea ta seamana cu a unei prietene de-a mea, pentru ea lucrurile merg acum foarte bine. am scris povestea ei p blogul meu, daca vrei s-o vezi intra aici http://faralimita.blogspot.com/ si citeste la "Incertitudini".
intrebarea ta era "sa cred sau sa nu cred un el?" raspunsul nu-l poti da decat tu pentru ca numai tu cunosti momentele bune si cele rele din acesta relatie. Tu ne-ai prezntat in mare parte numai partile negre ale relatiei si ai primit ca raspun exact ceea ce ai cerut.
sunt sigur ca totul o sa mearga bine indiferent de decizia pe care o iei.

#186 2008-10-01 23:08:57

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

buna fetelor ...nu am mai intrat de mult pe forum...nu stiu daca va mai amintiti de povestea mea, dar eu stiu ca am trecut cu greu prin ceea ce va povesteam atunci. acum sunt foarte bine , foarte fericita si foarte indragostita. m-am despartit de cel care ma facea sa sufar atat de mult. eram o fraiera si nu eram in stare sa deschid ochii sa imi dau seama ca ma chinuie si ca de fapt mi-era frica sa renunt la relatia aia doar pt ca ar fi fost timp pierdut degeaba. acum iubesc si sunt iubita si pot sa spun ca e mult mai frumos decat in filme...incercam sa ne mutam impreuna, si sper sa reusim.

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#187 2008-10-01 23:12:21

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

myname_myry a scris:

buna fetelor ...nu am mai intrat de mult pe forum...nu stiu daca va mai amintiti de povestea mea, dar eu stiu ca am trecut cu greu prin ceea ce va povesteam atunci. acum sunt foarte bine , foarte fericita si foarte indragostita. m-am despartit de cel care ma facea sa sufar atat de mult. eram o fraiera si nu eram in stare sa deschid ochii sa imi dau seama ca ma chinuie si ca de fapt mi-era frica sa renunt la relatia aia doar pt ca ar fi fost timp pierdut degeaba. acum iubesc si sunt iubita si pot sa spun ca e mult mai frumos decat in filme...incercam sa ne mutam impreuna, si sper sa reusim.

fericirea ti o faci singur..si daca ceva intervine si te face sa suferi,acel lucru trebuie inlaturat
felicitari si sper sa fii fericita,iubeste cu toata inima si aveti grija de iubirea voastra puss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#188 2008-10-01 23:43:24

skumpi
Vizitator

myname_myry a scris:

applause

#189 2008-10-02 01:24:45

Loveable
Diamond member

incredibil! cred ca e cea mai buna veste pe care am primit-o azi big_smile
bravoooo puss

hjarta

#190 2008-10-02 11:49:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bravo! felicitari si multa intelepciune pe noul drum!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.