|
Nu esti logat.
Sa cred sau sa nu cred un el?????-9#153 2008-02-16 19:13:58
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????acum ca am citit ce ai scris tu si eu m-am amuzat. atunci era tare aiurea mi-era teama sa nu zic ceva si sa se supere sa o luam iar de la capat cu discutiile si sa ne certam si sa ma mai trezesc cu una in cap. dar la un moment dat m-am enervat foarte rau si am aruncat cu telecomnda in el cu toata ura. norocul meu ca l-am si nimerit si tocmai in cap. imi amintesc si acum fata lui ca era foarte mirat ca am reactionat, nici de cum nervos. de atunci am mai dat de cateva ori, si in toate agitatia aia si zbuciumul ala ii mai nimeream cate un pumn in gura. odata i-am invinetit ochiul dar atunci ne jucam Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #154 2008-02-16 19:17:38
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????
Scuze..dar Chiar nu ma pot abtine Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-16 19:27:26) Offline #155 2008-02-16 21:33:13
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????moaa....io n'as indrazni sa dau in el si cred k nici el....in joaca ne mai palmuim noi peste poponetz dar in rest...eu una nu l'as parasi k m'a inselat, dar dc da in mine nu ma mai vede la fatza, poate sa'mi zica adio.... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #156 2008-02-16 22:05:28
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????bine fetelor, eu ma pun la somn...si de data asta cu telefoanele pe silent.. de data asta nu mai atipesc de 10 ori, si ma trezesc speriata asteptand cu disperare telefonul de la el, desi ma va suna, pt ca ultima propozitie din ultima noastra discutie (acum 1 ora) a fost "ne auzim mai incolo".. Offline #157 2008-02-16 22:33:16
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????myname_myry, ai zis ca esti constienta de faptul ca niciodata relatia voastra nu va mai fi cum a fost candva, adica ok... atunci de ce te mai chinui? meriti un baiat care sa te respecte pentru ceea ce esti si sa te iubeasca. cand mi-am dat seama ca nimic nu va mai fi ca inainte am plecat. si acum sunt iubita de un baiat intr-un fel in care nu stiam ca cineva poate iubi. chiar simt ca el este sufletul meu pereche, desi candva, nu ma puteam inchipui cu altcineva decat cu exul... dar uite ca se poate. eu sunt dovada vie, si sunt convinsa ca mai sunt aici fete care au trecut prin situatii asemanatoare. toate suntem alaturi de tine, de loveable, de simy_alexandra si de altele care au probleme. aici toata lumea primeste o vorba buna si un sfat. Offline Publicitateloading...
#158 2008-02-17 13:40:31
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????ai dreptate camysh....toate suntem alaturi una de celalata.myname_myry incearca sa te distantezi u singurica....incetul cu incetul.O sa intalnesti la momentul potrivit persoana care te merita cu adevarat. Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #159 2008-02-17 13:44:43
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????codynna...arata-i ca nu-ti pasa..tipei Offline #160 2008-02-17 13:45:03
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????codynna, eu zic sa nu raspunzi in nici un fel. ignoranta doare foarte tare. Offline #161 2008-02-17 13:45:21
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????ink nu i`ai dat ignore la fostu ? ce mai astepti ? #162 2008-02-17 13:46:57
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????da, de fapt asa-i cel mai bine...da daca tot a apelat-o tipa, o replica gen "eu l-am avut deja...eu l-am lasat..." suna bine suna...rea..as vrea sa-i vad fatza celeilalte cand spun asta Offline #163 2008-02-17 13:49:35
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????era la ignor dar l-am scos kand ne-am reimpakat si dupaia ...nu l-am mai sters am ..zis nah.. aseara l-am stres si i-am dat ignor.I-am zis ceva de genul tipei ''intreba-l pe ionutz cine si cum ultima oara a vrut sa punem capat relatiei??asha ca te rog nu imi spune u mie sa pastrez distantza la el cand eu nu mai vreau sa mai am nici o legatura cu el!!" si a inceput sa se dea ea ...cu figuri...vai vai vai Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #164 2008-02-17 13:51:25
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????f bine ai facut Offline #165 2008-02-17 13:59:44
ma citez pe mine Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-02-17 14:00:04) Offline #166 2008-02-17 14:04:10
Nu...tocmai de asta am zis ca nu vreau sa il reclam la politie.Este mai bine sa uit.Daca ar afla parintii va dati seamace ar iesii...si dupaia mult timp mama sau tata ma va acuza ma ca pedepsii sau cine stie ce. Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #167 2008-02-17 14:06:55
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????codynna cati ani ai? Offline #168 2008-02-17 14:15:14
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????are 17 ani dak tzin eu bine minte... #169 2008-02-17 14:16:21
Re: sa cred sau sa nu cred un el????? skumpi... Offline #170 2008-02-17 14:21:33
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????stai k nu prea inteleg... #171 2008-02-17 15:41:07
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????skumpi urme nu mi-au ramas...poate putin rosu...de la o palma...si...nah..camd m-a dat cu capul de perete am avut noroc ca era perete fals...si a spart peretele si eu nu am avut nimic...rani fizice vizibile nu am avut asta a fost marele noroc...pentru mine ...sa zicem da si pentru el..... Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|