homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa cred sau sa nu cred un el?????-7

#115 2008-02-16 00:15:55

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: sa cred sau sa nu cred un el?????

myname_myry a scris:

l-am intrebat ce anume ar vrea el de la mine, iar raspunsul lui a fost ca vrea sa il iubesc si sa il respect ca si pana acum, sa ii ofer dragoste neconditionata, sa ii accept iesirile cu baietii( ma mai pot supara si eu din cand in cand, dar nu asa mereu) , eu sa nu ies la suc, sa nu ma duc decat la sala de fitness de la mn din cartier ca acolo e pt fete, sa nu ies la cafea dimineata, sa nu fumez, sa nu ma duc singura sau cu fetele la disco si cam atat.si sa ma duc la el sa ii fac curat si sa ii spal tricourile ca la masina se fac urate.

yikes wtf?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#116 2008-02-16 00:18:56

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

myname_myry a scris:

l-am intrebat ce anume ar vrea el de la mine, iar raspunsul lui a fost ca vrea sa il iubesc si sa il respect ca si pana acum, sa ii ofer dragoste neconditionata, sa ii accept iesirile cu baietii( ma mai pot supara si eu din cand in cand, dar nu asa mereu) , eu sa nu ies la suc, sa nu ma duc decat la sala de fitness de la mn din cartier ca acolo e pt fete, sa nu ies la cafea dimineata, sa nu fumez, sa nu ma duc singura sau cu fetele la disco si cam atat.si sa ma duc la el sa ii fac curat si sa ii spal tricourile ca la masina se fac urate.

ce tupeu are mad

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2008-02-16 00:19:08)

Avem 1 an si 5 lunite

#117 2008-02-16 00:49:23

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

sa nu te duci decat la tine in zona la fitness unde-s fete, da totusi sa te duci, ca daca te ingrasi cumva nu o sa ii mai placa de tine...ce magar!

hjarta

#118 2008-02-16 11:52:02

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

aa... asta sigur e om cu mintile in cap ? myry ce faci ? mai rezisti ? mie de-mi zicea asa ceva era gata din momentul ala ... pe langa ca face ce face mai are si pretentii ... sau .. tu ai glumit cand ai scris chestia aia de mai sus , nu ? smile cred ca da ... Daca nu ... lasaaaa-l nu vezi cum se poarta cu tine ? asta iti doresti ? ti-am zis .. eu cred ca zici ca il iubesti pentru ca asta vrei tu sa crezi .Cum mai poti iubi pe cineva care nu te pretuieste ? cum ? nu inteleg ...

#119 2008-02-16 11:59:14

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Am citit si eu toata povestea si am ramas masca mad . Iarta-ma ca-ti spun, dar omul asta e chiar nesimtit, eu l-as fi lasat de mult! Gandeste-te ca el nu se va schimba si nu stiu cat timp vei suporta posesivitatea si prostia lui... Tu esti o fata inteligenta, meriti mult mai mult, nu sa fii sluga unei persoane ca el. Eu nu pot sa zic altceva decat sa incepi sa te respecti mai mult si sa ai asteptari mai mari de la ceilalti, inclusiv de la el. Ca in mod sigur meriti puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#120 2008-02-16 12:05:18

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

doamneeeeeeeeeeeee  :f?rv?nad::f?rv?nad: yo il si bateam punishpunishboxboxboxbox

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#121 2008-02-16 16:57:55

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

andrutza a scris:

Pai si pana la urma era cineva cu el in bar? sau el ii astepta pe tipii aia 2?
Tie ti-a zis ca iese in club, te-a chemat barem sa te duci si u sau ai aflat abia dupa?

nu stiu cu cine era de fapt in bar ca eu nu am vazut si nici nu m-a invitat inauntru, iar eu am fost fraiera ca nu am intrat, efectiv m-am intors si am plecat.iar cand a iesit in club m-a sunat cu vreo ora inainte sa plece din pitesti sa-mi spuna ca ei se duc la bucuresti dar ca nu stiu exact unde.

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#122 2008-02-16 16:59:17

andrutza
Vizitator

Si nu te-a chemat si pe tine nu?

#123 2008-02-16 17:13:00

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

in club? "doamne fereste"!!! binenteles ca nu m-a chemat. astazi m-am intalnit cu el intr-un bar, dupa serviciu am fost la un suc, cu secretara si hop ne-am intalnit. faza cea mai tare a fost ca a venit la mine la masa sa imi zica ca se duce la bucuresti sa isi ia haine si s-a ridicat si a plecat de la masa ca i s-a parut ca ma deranjeaza prezenta lui.apoi, tinand cont ca nu l-am mai sunat de o saptamana i-am dat msg si i-am zis ca merg si eu si ca nu ma intereseaza ca sunt singura fata, ca eu vreau sa merg; si a zis ca e ok dar sa ii explic si lui d c vreau sa ma duc. ramasese sa plecam la 3 jumate, dar l-am sunat si i-am zis ca nu am chef sa merg, iar acum cred ca e in culmea fericirii. Sincer nu stiu ce sa mai fac.......nu stiu de ce nu pot zice "gata s-a terminat".oricum sunt constienta ca noi nu o sa mai avem niciodata relatia pe care am avut-o pana acum pt ca nu mai am incredere in el, pt ca sunt prea multe dezamagiri si pt ca el mi-a zis clar si azi ca nu trebuie sa am asteptari din partea lui pt ca el nu poate sa imi ofere ceea ce eu imi doresc.

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#124 2008-02-16 17:17:03

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

of of...
io l-am creut pe al meu ex...desi stiam ca e cu aia..
si l-am si sunat sa intreb ce face..culmea..mi-a raspuns .
si ce crezi ca a zis?! "aa..vbim si noi asa..k intre fosti colegi"
zic ok..asa o fi..desi in sinea mea banuiam ca e ceva mai mult.. neutral
ce sa mai...m-a mintit asa..cu nesimtire.. neutral
daca simti ca nu te mai vrea lasa-l si gataaaaa...
ca ajungi mai rau ca me..de plangi non-stop sad

Sim y 

#125 2008-02-16 17:18:14

skumpi
Vizitator

myname_myry a scris:

in club? "doamne fereste"!!! binenteles ca nu m-a chemat. astazi m-am intalnit cu el intr-un bar, dupa serviciu am fost la un suc, cu secretara si hop ne-am intalnit. faza cea mai tare a fost ca a venit la mine la masa sa imi zica ca se duce la bucuresti sa isi ia haine si s-a ridicat si a plecat de la masa ca i s-a parut ca ma deranjeaza prezenta lui.apoi, tinand cont ca nu l-am mai sunat de o saptamana i-am dat msg si i-am zis ca merg si eu si ca nu ma intereseaza ca sunt singura fata, ca eu vreau sa merg; si a zis ca e ok dar sa ii explic si lui d c vreau sa ma duc. ramasese sa plecam la 3 jumate, dar l-am sunat si i-am zis ca nu am chef sa merg, iar acum cred ca e in culmea fericirii. Sincer nu stiu ce sa mai fac.......nu stiu de ce nu pot zice "gata s-a terminat".oricum sunt constienta ca noi nu o sa mai avem niciodata relatia pe care am avut-o pana acum pt ca nu mai am incredere in el, pt ca sunt prea multe dezamagiri si pt ca el mi-a zis clar si azi ca nu trebuie sa am asteptari din partea lui pt ca el nu poate sa imi ofere ceea ce eu imi doresc.

stii dc ? pt k nu`ti doresti sa fii cu adevarat fericita` !
alta scz nu`ti pot gasi neutral

#126 2008-02-16 17:19:17

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

mama..ce bataie ii dadeammmmmm.... :f?rbannad: :f?rbannad:

#127 2008-02-16 17:19:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

myname_myry a scris:

nu vrea sa ii faci si mancare? neutral

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#128 2008-02-16 17:22:42

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

stii... de fapt nu el isi bate joc de tine. tu iti bati joc de tine big_smile si oare se merita cand viata e asa scurta? macar s-o traim fericiti din punctul asta de vedere.. ca or fi altele mai rele daca te gandesti mai bine :k?ra:

#129 2008-02-16 17:26:30

skumpi
Vizitator

girly a scris:

stii... de fapt nu el isi bate joc de tine. tu iti bati joc de tine big_smile si oare se merita cand viata e asa scurta? macar s-o traim fericiti din punctul asta de vedere.. ca or fi altele mai rele daca te gandesti mai bine :k?ra:

bine...asta se stie..
dak cineva iti da o palma...nu e el vinovat...u esti vinovat pt k i`ai permis...
situatia e la fel si in cazul ei...
degeaba ne batem noi capu si ii spunem k pt ea realitatea e deformata`... neutral o vede in felu ei`... pana nu o sa`si doreasca EA SINGURA cu adevarat sa treaca peste relatia cu el nu o sa o faca... roll

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-16 17:26:51)

#130 2008-02-16 17:30:07

Cassiopeia
Insomniac member

nu skumpi..
era cv de genu "daca cineva iti da o plama el e vinovat..daca ti-o da si a 2-a oara TU esti vinovat " big_smile

Sim y 

#131 2008-02-16 17:31:09

skumpi
Vizitator

simy_alexandra a scris:

nu skumpi..
era cv de genu "daca cineva iti da o plama el e vinovat..daca ti-o da si a 2-a oara TU esti vinovat " big_smile

neah neah...cu ce drept sa`ti dea prima data` ? :f?rv?nad:
a doua oara trb sa nu mai aiba cui sa dea` wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-16 17:31:35)

#132 2008-02-16 17:33:13

Cassiopeia
Insomniac member

ee...io zic cum era vb tongue
ssi aici ma refeream ca el si-a batut joc de myry..si nu o data..de mai multe ori sad

Sim y 

#133 2008-02-16 17:35:03

skumpi
Vizitator

pai dak isi batea o data...si`l punea la punct sau chiar se despartea d el...a doua oara ori nu o mai facea...ori nu mai avea de cine sa`si bata joc...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.