|
Nu esti logat.
Sa cred sau sa nu cred un el?????-5#77 2008-01-29 17:27:10
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????
ce te face sa crezi ca te iubeste daca se poarta asa cu tine? nici nu as concepe, si nici el, sa iasa fara mine intr-un club, daramite la mare sau la munte... cu baietii mai iese la cafea, dar atat, ca doar si eu ies cu fetele la cafea sau la suc... eu zic sa pui piciorul in prag. sa faceti intai o pauza. o sa vezi ca iti va fi mai bine, + ca ii vei arata ca poti trai si fara el, fara sa fii jucaria lui. Offline #78 2008-02-07 21:33:35
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????dupa foarte multe certuri si chinuri, azi i-am zis ca ne despartim definitiv. si pot sa zic momentan ca simt o usurare, dar in acelasi timp simt ca imi lipseste ceva. tare curioasa sunt ce simte el. am aflat doar ca l-a pus pe un prieten de al lui sa-si intrebe iubita (care este prietena cu mine) daca am eu pe altcineva. sper sa reusesc sa trec peste asta. acum imi vine sa il sun sa vad ce face...... dar cand imi amintesc cat am suferit in ultimul timp, imi dau seama ca nu are rost sa il sun Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #79 2008-02-07 21:35:52
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????poate asa e cel mai bine.. Offline #80 2008-02-07 21:38:46
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????inca nu. si nici eu nu mi-am luat lucrurile de la el Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline Publicitateloading...
#82 2008-02-08 09:06:37
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????sigur ca nu sunt mereu petale de trandafiri,lapte si miere,dar cand apar probleme serioase si nu se implica ambii parteneri in rezolvarea lor,e clar ca trage doar unul pt relatia respectiva. pare greu,dar mai bine sa iesi acum din asta,decat sa stai sa te chinui singura,de buna voie si nesilita de nimeni.vei fi mai puternica dupa,te vei simti mult mai bine si mai stapana pe tine. mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #83 2008-02-08 09:28:58
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????myname_myry...despartirea nu este niciodata un lucru usor...si 5 ani si ceva de relatia te aduc la un moment dat la un fel de 'dependenta'....obisnuinta...care foarte usor se pot confunda cu sentimente....poate ca-l iubesti acum...dar e pacat ca la varsta asta sa-ti irosesti timpul si sa te compromiti cu cineva care nu te iubeste la fel...si imi permit sa spun...ca faptul ca ar putea sa te insele dovedeste ca nici nu prea te respecta...sunt convinsa ca esti o fata cu multe calitati...si sunt si mai convinsa ca e cineva acolo pentru tine...care te merita...nu-ti fura singura sansa de a intalni si a iubi persoana potrivita... :k?ra: baby Dragos Offline #84 2008-02-08 09:55:44
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????cum sa ne respecte ei,daca noi nu respectam atat cat trebuie?!fruntea sus si mergi inainte,fara sa te mai uiti macar o data inapoi!noi suntem langa tine mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #85 2008-02-08 16:10:04
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????nu-l suna myname_myry. lasa-l sa-si dea seama ca ai facut alegerea asta din cauza lui, ca a gresit mult. poate ca va incerca sa te convinga sa te intorci la el.. si eu am renuntat la o relatie de 5 pt ca el se schimbase f mult, vorbea urat, facea doar cum vroia el... si cand a vazut ca m-am saturat sa trag singura si am renuntat la el si-a dat seama ce pierde, dar era prea tarziu... a suferit mult, stiu asta, pt ca a plans cand i-am zis ca s-a terminat totul, dar, repet, ERA PREA TARZIU... mi-e mult mai bine fara el. am acum langa mine un om extraordinar care ma iubeste si imi arata asta in fiecare zi, ma face sa ma simt cea mai importanta fiinta de pe pamant; si la fel de mult il iubesc si eu pe el. Offline #86 2008-02-08 17:46:59
da oare cum poti sa te injosesti atat ? chiar nu vezi ca-si bate joc de tine si s-a purtat frumos doar pentru banii de care avea nevoie de la tine ? :f?rv?nad: trezeste-te ! (pana nu e prea tarziu) - scuze da nu m-am putut abtine Offline #87 2008-02-08 21:46:49
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????un lucru e sigur... #88 2008-02-09 16:22:50
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????vreau sa va spun ca am cedat si m-am impacat cu el si am zis sa ne mai acordam o sansa. mi-a zis ca ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda, m-a invitat la munte, m-a sunat mama lui si mi-a zis ca e foarte suparat ca ne-am despartit. am stat si am ascultat melodii de dragoste si ne-am tinut in brate, a fost foarte frumos si sper sa ramana asa. mi-a promis ca nu o sa ma mai minta si ca o sa aibe grija de mine, iar luna viitoare vom pleca la munte impreuna. as vrea sa facem rezervare la o cabanuta mai intima, dar nu stiu exact unde, poate stiti voi vreun loc mai frumos. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #89 2008-02-09 17:26:17
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????se pare ca ti-o faci cu mana ta... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #90 2008-02-09 22:31:24
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????vezi ce si cum....cum se poarta acum cu tine, daca mai face faze si nu-ti demonstreaza prin fapte ca te iubeste eu zic sa nu-ti pierzi timpul aiurea #91 2008-02-10 16:50:46
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????din faptul ca te-ai impacat cu el ar putea sa inteleaga ca daca vine si se gudura un pic pe langa tine tu lasi garda jos, si ca de fiecare data va fi asa... doamne da sa ma insel... Offline #92 2008-02-14 21:50:32
mare dreptate aveai cand ziceai ca mi-o fac cu mana mea....ne-am inteles bine 3 zile, nu mai mult. istoria s-a repetat, am fost la munte o seara, sambata a fost cu baietii la bucuresti in nu stiu ce club(crystal parca), duminica m-a chemat pe la el......toate bune si frumoase pana luni seara cand el era intr-un bar, iar eu am trecut intamplator pe acolo, m-a vazut a iesit afara si m-a strigat, iar eu l-am intrebat cu cine este la masa si mi-a zis ca este cu 2 baieti, dar de fapt era vrajeala pt ca maxim intr-un minut au aparut si cei 2 tipi si au parcat masina chiar in fata noastra. cert este ca de luni seara nu ne-am mai intalnit si am vorbit foarte putin prin mesaje si vreo 10 minute aseara pe mess. astazi am fost sa imi iau niste haine de la el si daca tot ne-am intalnit am stat de vorba.....cica vrea sa ii las timp de gandire, nu stie sigur daca poate sa se schimbe pt mn Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #93 2008-02-14 23:13:51
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????moaaa....timp de gandire??? de park el e cel indignat de toate cele intamplate io zic sa'ti continui viatza fara sa te uiti in urma...scuza'ma dar din pct meu de vedere e un mare magar (cu majuscule) nu putea sa zica de la inceput "lasa'mi timp" trebuia sa joace atata teatru Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #94 2008-02-15 10:34:13
subscriu Don't drink water, fish have sex in it Offline #95 2008-02-15 11:15:38
Re: sa cred sau sa nu cred un el?????cand aud cuvintele"am nevoie sa-mi pun ordine in ganduri",sau"am nevoie de timp"si altele de genul asta,mie imi suna de fapt a "nu te mai vreau langa mine".iar daca mai spune si ca nu se schimba.......e clar in mintea mea mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|