homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa cred sau sa nu cred un el?????-3

#39 2008-01-20 22:12:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: sa cred sau sa nu cred un el?????

myry, ziceai mai sus ca ai fi in stare sa treci cu vederea o aventura... asa zici acum. dar cand esti in situatia respectiva nu o sa-l poti ierta pt ca o sa-ti pierzi increderea in el. crede-ma, iti spun din proprie experienta. daca vei continua sa fii cu el daca te-a inselat o sa te chinui f mult, iar lui chiar nu o sa-i pese...

#40 2008-01-20 22:17:48

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

myname_myry,cine cauta gaseste! daca vrei cu adevarat sa afli uite te uric intr-un taxi si stai o sapt dupa el...e imposibil sa nu faca un pas gresit in atatea zile! numai sa vrei,ca de cele mai multe ori refuzam sa vedem ceva ce doare!

#41 2008-01-20 23:10:25

skumpi
Vizitator

hai mai fetele...putin respect pt voi insiva` !
cum D`zeu sa`i accepti atatea ? dupa ce ca te mai si inseala...
lasa naibii sentimentele pt el...la ce`ti folosesc dak el nu simte la fel ?
iar faza aia cu sexu oral..omg...e deplasata rau d tot neutral

#42 2008-01-21 12:04:04

andrutza
Vizitator

Chestia cu iesitul la munte la mare si in alte locuri fara tine, e super aiurea....nu zic sa nu iasa si cu baietii, dar sa-si rezerve loc si pt tine ca doar esti iubita lui, ce esti u manta de vreme rea? Trebuie sa te respecti u mai intai si sa ai niste principii, nu zic sa tai in carne vie acum, dar nici sa fi prea iertatoare la nesfarsit....pana la urma oricine greseste, nimeni nu poate sa faca ceva perfect, dar trebuia sa ai o discutie cu el si sa-i spui clar ca tie nu-ti plac fazele astea, ca iese fara tine...ori discutai cu el si asteptai sa vezi ce face, ori daca facea ceva ce nu-ti convenea il tratai cu indiferenta si ieseai si u fara el, ii plateai cu aceeasi moneda. Acum, nu stiu ce-ti ramane de facut, daca u banuiesti ca te inseala e bine cand mai iese pe undeva sa il urmaresti sau sa poti lua nr tipei de tel sa vb cu ea, eu cred ca el daca te inseala n-o sa-ti spuna, cum am mai zis sunt putini cei care spun pt ca majoritatea vor sa-si pastreze si iubita si sa mai aiba pe langa ea o relatie paralele, astia sunt niste jegosi de oameni dupa mine si daca prietenul tau face parte din categoria asta de oameni ar trebui sa te bucuri ca ai scapat de el pt ca daca ai ajunge sa fi cu el si sa avanseze relatia nu stiu cat de fericita si implinita vei fi. Eu iti doresc succes si gandeste-te la tine in primul rand si in functie de asta ia decizia cea mai buna pt tine si nevoile tale....

#43 2008-01-22 10:42:56

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

lucrurile nu au fost asa de la inceput s-au schimbat foarte mult de cand eu m-am angajat, mai exact de vreo 3 luni, pana atunci nu se purta asa cu mine, vara asta a plecat 4 weckenduri la mare si m-a luat cu el.noi am fost foarte apropiati si nu aveam secrete unul fata de celalalt. ieri am stat de vorba cu el si mi-a ca totul s-a schimbat deoarece eu m-am angajat si ca el mi-a spus atunci cand m-am hotarat sa ma duc la serviciu ca asa o sa se intample. mi-a mai spus ca deja a inceput sa ii placa faptul ca si-a schimbat ritmul de viata. eu cred ca era normal sa incerc sa imi fac si eu un rost in viata, o sa implinesc 22 ani si nu vad nimic rau in faptul ca m-am angajat. lucrez la o agentie imobiliara. un alt aspect de care imi aminteste tot timpul este si ca am renuntat la blond pentru brunet, iar de fiecare data cand ne intalnim ma intreaba cand ma fac blonda.

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

Publicitate

loading...

#44 2008-01-22 12:01:44

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu zic ca bine faci ca-ti vezi de viata si de viitorul tau...in ce priveste culoarea de par...pai da-o-ncolo de treaba, te iubeste pentru tine sau pentru culoarea ta de par? eu cred ca e cam egoist...te-a santajat un pic cu chestia aia ca daca te angajezi lucrurile se schimba...nu zice nimeni ba, toti trecem prin astfel de momente in viata, dar trebuie sa te matirizezi odata si-odata si sa treci la un alt nivel...eu cred ca tu ai fadcut asta, el inca nu si nici nu prea are de gand...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#45 2008-01-22 12:35:44

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mda....daca  ajunge  sa  faca  anumite  chestii  fara  sa  ia  seama  de  parerea  celuilalt (ex  plecatul  la  munte),cand  isi  schimba  comportamentul  si  i  se  atrage  atentia  iar  el  vine  cu  argumentul  "esti nebuna"...eu  cred  k  mai  mult  de  atat  nu'l  duce  capul  si  k  nu  e  in  stare  sa  treaca  la  un  alt  nivel,  la  cel  de'a  lua  masuri  in  ce  priveste  relatia  sa'si  recunoasca  greselile....si  deci  urmeaza  inevitabil  despartirea...pt  k  dc  nu  se  implica  aman2  efortul  e  in  zadar

#46 2008-01-22 14:23:01

skumpi
Vizitator

myname_myry a scris:

lucrurile nu au fost asa de la inceput s-au schimbat foarte mult de cand eu m-am angajat, mai exact de vreo 3 luni, pana atunci nu se purta asa cu mine, vara asta a plecat 4 weckenduri la mare si m-a luat cu el.noi am fost foarte apropiati si nu aveam secrete unul fata de celalalt. ieri am stat de vorba cu el si mi-a ca totul s-a schimbat deoarece eu m-am angajat si ca el mi-a spus atunci cand m-am hotarat sa ma duc la serviciu ca asa o sa se intample. mi-a mai spus ca deja a inceput sa ii placa faptul ca si-a schimbat ritmul de viata. eu cred ca era normal sa incerc sa imi fac si eu un rost in viata, o sa implinesc 22 ani si nu vad nimic rau in faptul ca m-am angajat. lucrez la o agentie imobiliara. un alt aspect de care imi aminteste tot timpul este si ca am renuntat la blond pentru brunet, iar de fiecare data cand ne intalnim ma intreaba cand ma fac blonda.

lol hai mai...ce`s cu motivele astea` ? si u il crezi ? nu vezi k incearca sa`ti gaseasca nod in papura` ?
iar in legatura cu munca...ce ar vrea ? sa stai ca el toata ziua prin baruri ? asta demonstreaza cat d imatur e...
plus k faptul k nu va mai vedeti asa des ar trb sa fi adus un "bonus" in relatia voastra...k deh va vedeti mai rar si sa petreceti putinul tp impreuna...nu unu in casa si celalalt la distractie...
si eu m`am angajat d 2 luni si nici la iubi nu i`a prea placut la inceput dar pt aia...dupa ce ies d la munca stam impreuna toata ziua...
by the way...nu te invinovati u pt comportamentul lui... wink si stai u linisita k nu serviciul si culoarea parului tau e pb principala in relatia voastra` wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-01-22 14:24:31)

#47 2008-01-22 14:45:37

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

se vede de la o posta k ceva nu e in regula cu el.u esti ceva de genul,constienta ca te inseala,dar in acelasi timp speri sa nu fie adevarat.in plus,dupa o relatie atat de lunga,nu e normal sa faca asa ceva.ce ma enerveaza persoanele care se ascund si nu sunt in stare sa spuna adevarul.eu l-as urmari pana l-as prinde cu tipa respectiva,m-as duce la el si i-as spune k acum ce mai are de zis.nu as face scandal,dar acasa................in plus faza cu blondul,poate fi o simpla gluma.cine stie?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#48 2008-01-22 15:00:50

andrutza
Vizitator

Eu zic ca e vorba de o alta....si baga din top ca te-ai angajat u ca ti-ai schimbat u culoarea parului, motive aiurea ca sa te faca pe tine sa te simtit vinovata ca din cauza ta s-a indepartat el de tine....da-l incolo ca e un fraier.

#49 2008-01-22 15:02:17

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

sa inteleg ca statea cu tine doar ca erai blonda? nustiu

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#50 2008-01-22 15:05:39

skumpi
Vizitator

la urma urmei si sa nu fie vorba d o alta tipa...dar comportamentul lui lasa mult d dorit si cum se spunea mai sus ...u esti constienta d lucru asta` doar ca din pacate n`ai sufiecienta putere sa te desparti d el ...si pe deasupra il iubesti atat d mult incat ai fi in stare sa`i accepti tot...off offf...dependenta asta` neutral

#51 2008-01-22 15:29:12

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

unele lucruri se mai si termina... oamenii se schimba, si oricat de dureros ar fi trebuie sa ne impacam cu asta, alta scapare nu avem decat sa acceptam situatia in noua ei foruma si sa ne facem un rost in viata

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#52 2008-01-23 12:29:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

s-a sch relatia voastra pt ca te-ai angajat???? pai tre sa traiesti si tu din ceva... si daca nu din salar, atunci din ce??.. si, chiar, te iubeste pt culoarea parului sau pt ceea ce esti? eu cred ca baga motive. ar trebui sa-i arati ca nu esti bataia lui de joc, si ca nu te lasi prostita cum vrea el...

Ultima oara a fost editat de camysh (2008-01-23 12:30:24)

#53 2008-01-26 18:45:30

skumpi
Vizitator

chiar...ce s`a mai intamplat ?

#54 2008-01-27 08:56:37

myname_myry
Full member

saptamana asta, mai exact miercuri seara i-am dat un mesaj si i-am zis ca m-am saturat sa isi bata joc de mine si ca dimineata ma voi duce sa imi iau toate lucrurile de la el inclusiv pozele cu mine. nu stiu ce a fost cu el dar de atunci chiar s-a schimbat si s-a purtat foarte frumos cu mine. L-am intrebat ce anume l-a facut sa se schimbe peste noapte, iar el mi-a zis ca nu vrea sa ma piarda si ca ma iubeste. ieri am stat toata ziua la el, am mancat impreuna, dar seara si-a petrecut-o cu baietii. Pe la 7 de dimineata l-am sunat pt ca trebuia sa il intreb ceva de facultate si mi-a zis ca e la un prieten de al lui si ca doarme acolo. stiu ca tipul se duce din cand cand la apartament cu cate o fata, poate si acum au facut acelasi lucru, dar nu am cum sa aflu. m-am gandit ca s-a purtat asa frumos cu mine pt ca avea nevoie de 1.500 de euro de la mine, iar in cazul in care noi eram certati nu putea sa imi mai ceara, mai ales ca ii trebuiau neaparat joi dimineata, ziua cand eu trebuia sa imi lucrurile de la el.

#55 2008-01-27 09:02:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si tu i-ai dat 1500 de euro???

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#56 2008-01-27 09:32:17

myname_myry
Full member

da

#57 2008-01-27 09:33:14

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

vai de mine...cat de josnici pot fi barbatii...si mai zic de noi femeile...i-as box punish
eu nu te inteleg la bune...te-ai gandit ca poate are nevoie de bani ca sa isi plateasca vreo iesire cu alta sau mai stiu eu ce???

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-01-27 09:34:00)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.