|
Nu esti logat.
Postinor2-45#837 2008-07-22 19:47:51
Re: postinor2pentru a nu mai deschide un nou topic, imi fac si eu loc aici cu o mica intrebare. azi-noapte, pe data de 22, am avut contact sexual. s-a rupt prezervativul si partenerul a ejaculat in mine. nu am luat pana acuma postinor si recunosc ca mi-e un pic teama de reactiile adverse. ultima menstruatie am avut-o pe 5 iulie. pentru ca sunt mai paranoia, as dori sa va intreb cam care ar fi cele mai neplacute reactii adverse si daca exista vreo diferenta intre postinor si postinor 2 ? mi-am facut eco acum vreun an sau un pic mai mult si mi s-a spus ca am ovare micropolichistice. afecteaza acest lucru in vreun fel posibilitatea de a ramane insarcinata ? chiar vreau sa lamuresc si acest aspect atat pentru cazul de acuma cat si pentru viitor. adica, sunt doctori care sustin ca acestea creeaza automat o imposibilitate de fecundare a ovulului, altii care spun ca in mod normal nu reprezinta vreo problema daca au sub "x" mm. multumesc anticipat. Offline #838 2008-07-22 19:57:36
Re: postinor2daca sunt micro nu influenteaza fecunditatea. daca chisturile erau mai mari (peste "x"mm) nu mai erau microchisturi ci chisturi...se numea sindromul ovarelor polichistice si atunci intr-adevar putea afecta fecundarea. cel putin eu asa stiu (si eu am ovare micropolichistice si cat de cat m-am interesat ce presupune asta) Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-07-22 19:59:02) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #839 2008-07-23 08:19:58
Re: postinor2iti poti sa seama doar daca menstra iti vine dupa scurt timp Offline #840 2008-07-23 14:28:26
Re: postinor2vezi cat dureaza...daca la final va fi asemanatoare atat cantitativ cat si calitativ menstrei atunci asa o consideri si pe urmatoarea o astepti in functie de ea... happy with him...inlove with him... Offline #841 2008-07-23 14:37:21
Re: postinor2
Overale polichistice nu pun probleme de fertilitate. Sindromul ovarelor polichistice insa da. Totusi acest sindrom nu presupune doar niste chistulete functionale pe ovare. Pentru a ti se pune corect acest diagnostic trebuie sa faci analize hormonale prescrise de un endocrinolog. Nu ginecologul este cel mai avizat in a pune acest diagnostic. Cateva din simptomele acestui sindrom sunt: hirsutismul, tendinta de ingrasare, tenul si parul grase, ciclul menstrual neregulat. Acestea sunt semne care se vad. Insa fara analize hormonale nu se pune aceste diagnostic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#842 2008-08-04 10:04:05
Re: postinor2Buna dimineatza am si eu o problema. Am facut sex cu prietenul meu si a cazut jos prezervativul exact cand nu trebuia...Am Offline #843 2008-08-04 10:06:11
Re: postinor2Daca ai luat corect cele 2 patile de postinor sansele de sarcina sunt foarte mici ( catre zero ). Eu cred ca e o dereglare a ciclului menstrual cauzata de postinor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #844 2008-08-04 10:15:03
Re: postinor2Care este perioada maxima de intarziere a ciclului cauzata de Postinor-2? Si cand ar trebui sa imi fac probleme daca a intarziat prea mult? Offline #845 2008-08-04 10:25:18
Re: postinor2nu exista o perioada maxima,depinde de organismul fiecareia,fiind o asa mare cantitate de hormoni mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #846 2008-08-07 00:11:00
Re: postinor2buna eu am luat postinor 2 p data d 28 iar p 3 mi-a venit....este mentruatie sau sangerare din cauza pastilei....sunt in dubiii...ms frumos Offline #847 2008-08-07 00:12:19
Re: postinor2am avut un contact sexual,s-a rupt prezervativul,dar nu a ejaculat in mn s-a retras rpd,dar a luat pt orice eventualitate postinor2.... Offline #848 2008-08-07 08:41:04
Re: postinor2Tuciuria ai warn pentru ca nu ai editat. Te rog sa citesti regulile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #849 2008-08-09 10:02:27
Re: postinor2Mie mi s-a intamplat chiar sa-mi vina dupa postinor la vreo 5 zile,in conditiile in care abia imi trecuse de vreo saptamana.Deci cred ca se poate sa fie chiar menstra.Din cate mi-au spus fetele,se diferentiaza cantitativ si calitativ(eh,diferenta din pnctul asta de vedere nu prea stiu sa fac)menstra de spotting.Adica,daca te tine cam cat o menstra normala,asta e,daca te tine si curge mai putin,e spotting.Sper ca nu gresesc,vorbesc si eu asa,din ce am observat la mine.Acum,Tuciuria nici n-ai spus pe cat iti vine normal... Offline #850 2008-08-09 11:17:21
Re: postinor2chick io nu inetleg tu mai iei sau nu anticonceptionale? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #851 2008-08-09 12:01:51
Re: postinor2Mersi de grija Alina Delia!Incercam sa-i impartasesc din experienta mea lui tuciuria:) Offline #852 2008-08-09 14:56:10
Re: postinor2salut am o mica intrebare asa pt linistea mea si mai ales a perechii mele. am avut un contact la 4 zile dupa ce i-a trecut 'fericirea' si din pacate s-a rupt prezervativul (am fost neatent la cat de lubrifiat era ) nu eram inauntru cand s-a rupt dar totusi pt siguranta prietena mea a luat postinor2 cam la o ora dupa ce s-a intamplat si dupa exact 12 ore a 2a pastila ,nu a avut efecte adverse totul pare ok dar totusi as vrea sa stiu si alte pareri . noi azi mergem la mare si am vrea sa stam linistiti. intrebarea mea este :e posibil sa fi ramas insarcinata ? fericirea o tine cam max 5 zile dupa calcule aprox perioada de fertilitate se incheia in 6 a luni si noi am facut sex in 7 noaptea . hai fetelor linistit-ma si pe mine .ce detalii mai trebuie sa dau ? (mai mentionez ca a fost a 2 a ejaculare daca are vreo importanta si fara prezervativ nu facem sex ) scuze greselile de ortografie scriu de la un laptop cu tastatura pt germania . ce am vrut sa mai intreb :ce ne sfatuiti sa ne abtinem pana cand ii vine urmatorul ciclu ,sau sa fim extra precauti ? ca mno totusi mergem la mare doar noi 2 si am planuit de mult vacanta asta . Ultima oara a fost editat de Modjo (2008-08-09 15:07:30) Offline #853 2008-08-09 15:41:13
Re: postinor2Eu cred ca nu are cum sa fie insarcinata,avand in vedere ca oricum nu apucasei sa termini in prez.... Offline #854 2008-08-09 17:04:37
Re: postinor2buna! am si eu o nelamurire in legatura cu postinorul. mi-a venit ciclul pe 17.07, am avut contact sexual neprotejat pe 31.07 dar nu a terminat in mine. am luat postinor, considerand ca incepuse perioada fertila. la 3-4 zile dupa ce am luat pastilele a inceput sa ma doara in partea inferioara a abdomenului, putin mai tare decat ca inainte de ciclu. iar pe 8.08 seara am avut o mica sangerare care s-a oprit,dar de azi dimineata se continua...cantitativ imi curge cam ca in a 4a zi de menstra si este sange curat, deschis la culoare. este sangerarea prevazuta de postinor sau ciclu? menstra imi vine luna de luna dar nu exact la 28 de zile... ce credeti? cater to u boy Offline #855 2008-08-09 19:58:16
Re: postinor2sangerarea prevazuta der postinor pare a fi...stai calma Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|