homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor2-65

#1217 2009-04-03 13:17:56

flori779
New member
Inregistrat: 2009-03-27

Re: postinor2

multumesc mult.pooop

#1218 2009-04-03 13:21:38

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cu placere

#1219 2009-04-07 21:20:23

happysmilingtw
New member
Inregistrat: 2008-10-29

buna seara, fetelor!
dupa folosirea postinorului, daca apare o micuta sangerare timp de 2 zile( cateva picaturi foarte rosii la inceputul zilei dupa care se oprea) pot sta linistita, asta insemnand ca pastila si-a facut efect si nu sunt insarcinata?
pastila am luat-o pe 28 martie si am folosit-o corect.
va multumesc.

#1220 2009-04-07 21:37:17

made
New member
Inregistrat: 2006-07-20

e normala sangerarea,poti sta linistita

#1221 2009-04-07 21:45:58

happysmilingtw
New member
Inregistrat: 2008-10-29

ms mult puss

Publicitate

loading...

#1222 2009-04-08 21:15:39

FLOREX
New member
Inregistrat: 2009-02-04

buna.o problema:D....acum 2 luni mia venit pe 29.luna trecuta s-au intamplat 2 accidente si din cauza sperieturii am luat de 2 ori postinor in aceeasi luna .in cele din urma in martie pe 5 mi-a venit ciclu.ultimul act l-am avut cu 5 zile inainte sa imi vina si luna aceasta inca nu mi-a venit si suntem in 8.e vreo posibilitate sa fiu insarcinata .....?pls help:((

#1223 2009-04-08 21:41:51

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

FLOREX, cel mai probabil e vorba de o dereglare de la postinor
dar de ce nu faci un test ca sa te linistesti?

#1224 2009-04-08 22:49:58

Deeu
Membru
Inregistrat: 2009-04-07

Buna ! Vreau sa stiu daca e vreo problema daca am luat postinor 2 impreuna cu antibiotice ..
De 2 saptamani urmez un tratement dermatologic cu doxicilina 1 pastila/2 zile..
si am luat postinor 2 astazi.. e vreo problema ?  neutral pusspuss

#1225 2009-04-09 09:22:03

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu scade efectul postinorului.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1226 2009-04-26 17:53:46

Bianca_Maria
Membru
Inregistrat: 2009-04-26

Am si eu o problema: acum 2 seri am avut contact sexual neprotejat, iar a doua zi am luat postinor2; prima pastila am luat-o la ora 10 seara, iar a doua ieri dimineata. Imediat dupa am avut iar contact sexual neprotejat, pentru ca stiam din experienta ca pastila isi va face inca efectul. Azi, insa, in timpul contactului sexual (de data aceasta protejat), s-a rupt prezervativul. Problema este aceea ca s-a rupt imediat dupa ce a ejaculat (am vrut sa incercam niste prezervative nou-aparute pe piata, care, se pare, nu au fost cea mai buna idee), astfel incat toata sperma a ajuns in mine. Tinand cont de faptul ca am luat Postinor si zilele trecute, nu am cum sa iau iar, iar perioada de ovulatie nu pot sa mi-o calculez, intrucat nu am menstruatia reglata si nu imi aduc aminte cand s-a terminat ultima oara. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: este posibil ca pastila sa aiba efecte super-magico-magnifice (to say so) si sa isi pastreze totusi din efect si astazi? sad

#1227 2009-04-26 20:46:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

putin probabil
pe de alta parte te sfatuiesc sa mergi la un medic de planning si sa vorbesti despre metodele de contraceptie...iar daca totusi nu vrei, cumpara macar un calendar de poseta si noteaza-ti pe el zilele in care iti vine menstruatia...Atentie! cind iti vine, nu cind se termina...ca nu are nici o relevanta cind se termina....deci poate mergi totusi la planning, ca pari a avea multe de aflat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#1228 2009-04-27 09:11:13

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Bianca_Maria a scris:

Am si eu o problema: acum 2 seri am avut contact sexual neprotejat, iar a doua zi am luat postinor2; prima pastila am luat-o la ora 10 seara, iar a doua ieri dimineata. Imediat dupa am avut iar contact sexual neprotejat, pentru ca stiam din experienta ca pastila isi va face inca efectul. Azi, insa, in timpul contactului sexual (de data aceasta protejat), s-a rupt prezervativul. Problema este aceea ca s-a rupt imediat dupa ce a ejaculat (am vrut sa incercam niste prezervative nou-aparute pe piata, care, se pare, nu au fost cea mai buna idee), astfel incat toata sperma a ajuns in mine. Tinand cont de faptul ca am luat Postinor si zilele trecute, nu am cum sa iau iar, iar perioada de ovulatie nu pot sa mi-o calculez, intrucat nu am menstruatia reglata si nu imi aduc aminte cand s-a terminat ultima oara. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: este posibil ca pastila sa aiba efecte super-magico-magnifice (to say so) si sa isi pastreze totusi din efect si astazi? sad

draga mea, aceasi problema am avut-o eu in luna lu martie,la fel ca tine si am facut imensa greseala sa iau si a doua doza de postinor si..am avut probleme apoi caci 3 sapt mi-a intarziat, de frik sa nu fiu insarcinata am facut mai multe teste si am fost si la medik, si mi-a zis k nu trebuia sa iau cea de-a doua doza deoarce aveam o cantitate mare de hormoni in organism si nu ar fi existat riscul sa raman....dar eu zik sa mergi sa consulti un doctor cat mai repede..k este cel mai bine..
Bafta!

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1229 2009-04-27 11:42:56

Bianca_Maria
Membru
Inregistrat: 2009-04-26

In primul rand, multumesc frumos pentru informatii, insa as mai avea totusi cateva nelamuriri: Dupa ce m-am calmat ieri, mi-am dat seama cand mi-a venit menstruatia, realizand ca ma aflu in momentul acesta la sfarsitul perioadei de ovulatie, ceea ce a ma sperie un pic, caci e totusi perioada de ovulatie. In legatura cu metodele contraceptive...am refuzat sa iau anticonceptionale din motive personale, insa, daca trec cu bine peste aceasta perioada, o sa am grija sa mi le achizitionez. Asadar, care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind totusi la sfarsitul perioadei de ovulatie (statistic vorbind)?   

Pentru bella-yzaura: Multumesc frumos de sfaturi, doar ca nu am luat o a doua doza,acest lucru fiind foarte contraindicat(!), atat pentru organismul tau (2 doze de Postinor2 in decurs de 2 zile iti pot da sever peste cap organismul!), dar si pentru ca sansele sa isi mai faca efectul sunt extrem de reduse.

#1230 2009-04-27 11:48:57

ella_07
Banat
Inregistrat: 2009-03-17

buna ziua,stau si eu si ma intreb.....
oare nu sunt mai bune anticonceptionale ,cele multe pe folie....dar nu ma pricep cum se incepe luarea lor,dar stiu ca e una / zi.
cred ca la planing ar fi cel mai bine de intrebat,ca-i cam riscant cu postinor,sunt si scumpe si doze unice si multi hormoni.e cam grav pt.organism,nu credeti?????
cu cele vechi poti avea si mai multe contacte sexuale neprotejate pe zi.O pasttila e valabil 24 de ore,ca protectie.....zic si eu.

Ultima oara a fost editat de ella_07 (2009-04-27 11:49:59)

#1231 2009-04-27 14:34:33

bella-yzaura
Full member

Bianca_Maria a scris:

In primul rand, multumesc frumos pentru informatii, insa as mai avea totusi cateva nelamuriri: Dupa ce m-am calmat ieri, mi-am dat seama cand mi-a venit menstruatia, realizand ca ma aflu in momentul acesta la sfarsitul perioadei de ovulatie, ceea ce a ma sperie un pic, caci e totusi perioada de ovulatie. In legatura cu metodele contraceptive...am refuzat sa iau anticonceptionale din motive personale, insa, daca trec cu bine peste aceasta perioada, o sa am grija sa mi le achizitionez. Asadar, care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind totusi la sfarsitul perioadei de ovulatie (statistic vorbind)?   

Pentru bella-yzaura: Multumesc frumos de sfaturi, doar ca nu am luat o a doua doza,acest lucru fiind foarte contraindicat(!), atat pentru organismul tau (2 doze de Postinor2 in decurs de 2 zile iti pot da sever peste cap organismul!), dar si pentru ca sansele sa isi mai faca efectul sunt extrem de reduse.

stiu ce inseamna organism dat peste cap, am simtit-o pe propria piele, asa k...de asta ti-am recomandat sa mergi la medik,pt k daca eu as fi mers sigur nu mai luam a doua doza...dar omul din greseli invata...acum iau  AC...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1232 2009-04-27 14:41:08

bella-yzaura
Full member

ella_07 a scris:

oare nu sunt mai bune anticonceptionale ,cele multe pe folie....dar nu ma pricep cum se incepe luarea lor,dar stiu ca e una / zi.
cred ca la planing ar fi cel mai bine de intrebat,ca-i cam riscant cu postinor,sunt si scumpe si doze unice si multi hormoni.e cam grav pt.organism,nu credeti?????
cu cele vechi poti avea si mai multe contacte sexuale neprotejate pe zi.O pasttila e valabil 24 de ore,ca protectie.....zic si eu.

asa este,dar in sit de urgenta cand faci prostii de genul s-a rupt prezervativul sau mai stiu ce...ajungi sa recurgi la postinor...
da intr-adevar AC sunt mult mai bune si se iau in una din primele 5 zile de menstruatie, timp de 21 de zile dupa care faci pauza 7 zile si a 8 zi incepi o noua folie si tot asa...numai prima data incepi din zilele de menstruatie..daca incepi cu prima zi de menstruatie vei fi protejata din prima zi,daca incepi din a 5 zi, timp de 7 zile folosesti protectie suplimentara...dar cred k cel mai bine ar fi sa consulti un medik...

#1233 2009-04-27 15:00:46

ella_07
Banat

bella-yzaura a scris:

ella_07 a scris:

asa este,dar in sit de urgenta cand faci prostii de genul s-a rupt prezervativul sau mai stiu ce...ajungi sa recurgi la postinor...
da intr-adevar AC sunt mult mai bune si se iau in una din primele 5 zile de menstruatie, timp de 21 de zile dupa care faci pauza 7 zile si a 8 zi incepi o noua folie si tot asa...numai prima data incepi din zilele de menstruatie..daca incepi cu prima zi de menstruatie vei fi protejata din prima zi,daca incepi din a 5 zi, timp de 7 zile folosesti protectie suplimentara...dar cred k cel mai bine ar fi sa consulti un medik...

multumesc,de raspuns,
chiar nu stiu ce-nseamna AC(anticonceptionale,prescurtat????),si mai intreb ceva....nu ingrasa???nu sunt tot pe baza de hormoni???
si ce medic....la planing???

#1234 2009-04-27 16:45:40

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

in primul rand, nu poti compara anticonceptionalele cu postinorul....anticonceptionalele sunt o metoda de contraceptie, pe cand postinorul reprezinta contraceptia de urgenta la care se apeleaza doar in cazuri speciale si nu mai mult de 2 ori pe an, ca iti dai organismul de tot peste cap.....pentru anticonceptionale trebuie mers la medicul de planning, care iti va recomanda anticonceptionalele care se potrivesc cel mai bine organismului tau! sa nu le iei dupa ureche! si nu ingrasa, ele pot provoca in unele cazuri pofta de mancare, pe care cu putina vointa o poti tine sub control! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1235 2009-04-27 18:40:07

ella_07
Banat

dea_di a scris:

in primul rand, nu poti compara anticonceptionalele cu postinorul....anticonceptionalele sunt o metoda de contraceptie, pe cand postinorul reprezinta contraceptia de urgenta la care se apeleaza doar in cazuri speciale si nu mai mult de 2 ori pe an, ca iti dai organismul de tot peste cap.....pentru anticonceptionale trebuie mers la medicul de planning, care iti va recomanda anticonceptionalele care se potrivesc cel mai bine organismului tau! sa nu le iei dupa ureche! si nu ingrasa, ele pot provoca in unele cazuri pofta de mancare, pe care cu putina vointa o poti tine sub control! smile

aha....multumesc mult de info si sfaturi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.