homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor2-70

#1312 2009-06-15 22:19:12

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: postinor2

Fie ca sangerezi de la Postinor, fie ca nu, e same shit, nu inseamna nimic, nici ca esti insarcinata, nici ca nu esti.
Eu zic sa stai linistita.
Bafta !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1313 2009-06-15 22:29:36

Shera
Membru
Inregistrat: 2009-06-15

Merci de ajutor smile

#1314 2009-06-15 23:54:39

LeeleeDelia
Membru

as avea si eu o intrebare...am inceput sa iau yasmin de astazi .... afecteaza cu ceva daca fumez?multumesc

#1315 2009-06-15 23:55:07

persifona
Vizitator

Nu

#1316 2009-06-16 17:41:38

Annita22
Membru
Inregistrat: 2009-06-16

Am 22 de ani si acum doua saptamani am avut primul contact sexual.Nestiind multe lucruri ma ingrijoreaza anumite simptome ciudate:un gen de arsuri stomacale cu ragaieli si mate ghioraind.
Am facut sex neprotejat dar am luat postinor la 18 resp 12 ore dupa contact.Credeti ca s-ar fi putut intampla ceva?

Publicitate

loading...

#1317 2009-06-16 17:50:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Annita22 a scris:

Am 22 de ani si acum doua saptamani am avut primul contact sexual.Nestiind multe lucruri ma ingrijoreaza anumite simptome ciudate:un gen de arsuri stomacale cu ragaieli si mate ghioraind.
Am facut sex neprotejat dar am luat postinor la 18 resp 12 ore dupa contact.Credeti ca s-ar fi putut intampla ceva?

riscul de sarcina e in functie de perioada fertila...
simptomele descrise de tine nu au legatura nici cu actul sexual nici cu sarcina...ci mai degraba cu alimentatia

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#1318 2009-06-17 12:13:25

Shera
Membru

Salut,

Revin cu niste intrebari.Menstruatia tot nu mi-a venit inca, si pe de-asupra am facut infectie urinara.In prezent fac tratament cu Nolicin si Urinex.
Ce-ar trebui sa fac in contiunare? Sunt ingrijorata mai ales din cauza lipsei menstruatiei, pentru ca am luat postinorul corect.
Merci anticipat

#1319 2009-06-17 12:34:01

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Postinorul deregleaza menstra, de obicei inarziind aparitia ei. Eu zic sa mai astepti, si daca tot nu apare sa mergi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1320 2009-06-17 12:51:29

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Shera a scris:

Salut,

Revin cu niste intrebari.Menstruatia tot nu mi-a venit inca, si pe de-asupra am facut infectie urinara.In prezent fac tratament cu Nolicin si Urinex.
Ce-ar trebui sa fac in contiunare? Sunt ingrijorata mai ales din cauza lipsei menstruatiei, pentru ca am luat postinorul corect.
Merci anticipat

nu iti face griji daca ai luat corect asa cum zici u...asteapta k o sa vina....rabdare...postiorul deregleaza menstra

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1321 2009-06-17 15:01:26

anateea
New member
Inregistrat: 2008-10-19

Cam cat ar putea postinorul sa intarzie menstruatia?Daca am facut dragoste cu o saptamana inainte de a-mi veni menstruatia eram in perioada fertila?Precizez ca ciclul meu menstrual e de 21 de zile, si am luat postinorul corect, la 30 min de la "accident" (prima pastila, a doua dupa exact 12 ore).Deja mi-a intarziat menstra cu 4 zile, dar nici inaine nu venea la fix...Am motive serioase de ingrijorare? Adica, mai stiti cazuri precum al meu, in care a aparut sarcina chiar si in conditiile precizate? Mie mi-e foarte frica...Va multumesc!

It's true that we don't know what we've got until we lose it, but it's also true that we don't know what we've been missing until it arrives.krampuss

#1322 2009-06-17 15:21:26

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Din ce am vazut pe forum la fete care au luat postinor menstra poate intarzia si 2 saptamani de la postinor.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1323 2009-06-17 16:04:06

bella-yzaura
Full member

anateea a scris:

Cam cat ar putea postinorul sa intarzie menstruatia?Daca am facut dragoste cu o saptamana inainte de a-mi veni menstruatia eram in perioada fertila?Precizez ca ciclul meu menstrual e de 21 de zile, si am luat postinorul corect, la 30 min de la "accident" (prima pastila, a doua dupa exact 12 ore).Deja mi-a intarziat menstra cu 4 zile, dar nici inaine nu venea la fix...Am motive serioase de ingrijorare? Adica, mai stiti cazuri precum al meu, in care a aparut sarcina chiar si in conditiile precizate? Mie mi-e foarte frica...Va multumesc!

eu am trecu printr-o situatie similara...numai k am luat intr-o saptamana de 2 ori postinor.....nu am ramas insarcinata dar in schimb mi-a intarziat aproape o luna...am mers la medik si a zis sa astept k nu am ce sa fac...decat rabdare, deoarece erau trecute mai bine de 3 sapt am facut mai multe teste de sarcina si au iesit negative....asa k eu zik sa ai rabdare si sa te protejezi suplimentar pana vine....va veni..eu una asa zik...multa bafta!

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1324 2009-06-17 16:09:00

bella-yzaura
Full member

bella-yzaura a scris:

anateea a scris:

eu am trecu printr-o situatie similara...numai k am luat intr-o saptamana de 2 ori postinor.....nu am ramas insarcinata dar in schimb mi-a intarziat aproape o luna...am mers la medik si a zis sa astept k nu am ce sa fac...decat rabdare, deoarece erau trecute mai bine de 3 sapt am facut mai multe teste de sarcina si au iesit negative....asa k eu zik sa ai rabdare si sa te protejezi suplimentar pana vine....va veni..eu una asa zik...multa bafta!

postinorul are o marja de eroare de aprox 2%

#1325 2009-06-17 17:18:47

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Postinorul interactioneaza cumva cu vrun medicament?

#1326 2009-06-17 20:51:12

anateea
New member

multumesc mult! o sa fac un test de sarcina sapt viitoare, dupa 21 de zile... bang  disperat daca mai stiti situatii de genu, va rog spuneti-mi...

Ultima oara a fost editat de anateea (2009-06-17 20:53:13)

It's true that we don't know what we've got until we lose it, but it's also true that we don't know what we've been missing until it arrives.krampuss

#1327 2009-06-18 22:59:07

anateea
New member

doctoressa, ce spui in legatura cu problema mea?oricum parerea ta e mult mai avizata...

#1328 2009-06-18 23:05:28

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

anateea a scris:

numeri cele 21 de zile de cind iti vine pina iti vine iar, asa-i?
firesc ar fi sa nu fie risc de sarcina ci doar o intirziere, posibil datorata Postinor.(SI POATE INTIRZIA CAM ORICIT)
teoretic nu erai in perioada fertila....
parerea mea e ca daca nu e prima oara cind iti intirzie sa nu te panichezi...daca intirzie exagerat de mult...catre 2-3 saptamini, fa un test de sarcina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#1329 2009-06-18 23:33:57

anateea
New member

ok. multumesc mult! sperma era lichefiata, pentru ca actiunea a durat aprox. o ora jumate. banuiesc ca riscul de a ramane insarcinata scade, nu? stiu ca sunt stresanta cu atatea intrebari, dar moralul meu e la pamant...multumesc inca o data pentru intelegere!

#1330 2009-06-19 19:45:27

Miruna_Miruna
New member
Inregistrat: 2009-06-19

Am luat Rigevidon 21+7 din prima zi a ciclului menstrual si in ziua 24 (adica azi) mi-a venit ciclul desi nu terminasem cele 7 pastile cu fier.......este ceva normal ?......acum ce fac iau in seara asta o noua folie cu Rigevidon.
Problema este ca tot azi am facut si dragoste......era perioada fertila ?......iau pastila de a doua zi ???
Trebuie sa vb cu un doctor dar pana atunci HELP ME........Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.