homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

For the first time..

#1 2008-01-22 19:24:04

Adysza
New member
De la: Romania
Inregistrat: 2008-01-22

For the first time..

Okeeee....ma roade o intrebare, dragele mele...conteaza varsta atunci knd faci sex pt prima data?? Nu ma refer acum la ideea "kre este varsta potrivita pt a incepe viata sexuala"...yo am 20 d ani, is ink virgina si ma mandresc cu asta.
Nu am vrut sa ma culc cu primu' don Juan aparut in calea mea....is mai d moda veke si vreau k Fat-Frumosu' meu sa aiba o supriza!! big_smile
Vreau sa stiu dak, d exemplu, este mai dureros odata cu inaintarea in varsta...asa auzisem odata...

Beauty only gets attention. It is personality that captures the heart. wink

#2 2008-01-22 19:26:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: For the first time..

Nu, nu devine mai dureros smile Eu cam la varsta ta am facut-o si a durut un pic, dar n-am murit smile
Ai grija insa, daca te astepti ca virginitatea sa fie un atu sau o calitate in sine, sa nu fi dezamagita... o membrana nu are cum sa suplineasca niste calitati sau sa ne faca mai apreciati / iubiti...

#3 2008-01-22 19:26:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu vad de ce ar fi mai dureros ca la alta varsta. cu lubrifiere si relaxare suficienta nu e chiar asa de rau pe cat se aude wink

mami de minuni hjarta

#4 2008-01-22 19:30:31

Adysza
New member

heimdall a scris:

Nu, nu devine mai dureros smile Eu cam la varsta ta am facut-o si a durut un pic, dar n-am murit smile
Ai grija insa, daca te astepti ca virginitatea sa fie un atu sau o calitate in sine, sa nu fi dezamagita... o membrana nu are cum sa suplineasca niste calitati sau sa ne faca mai apreciati / iubiti...

Bineinteles k nu tratez virginitatea k p un atu/calitate....iti dau dreptate in totalitate.
Dupa cum am mai zis, i'm just old fashioned smile

#5 2008-01-22 19:32:08

heimdall
Diamond member

din experienta smile iti zic ca nu esti old-fashioned, n-a aparut tipul ala care sa te faca sa uiti de toate wink
dar si cand o sa apara...

Publicitate

loading...

#6 2008-01-22 20:03:19

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

io eram chiar mai "batrana" ... aveam 21 de ani...si mi-a fost bine si atunci si acum...si eu tot "de moda veche" eram.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#7 2008-01-22 20:06:07

Adysza
New member

micanarcisa a scris:

io eram chiar mai "batrana" ... aveam 21 de ani...si mi-a fost bine si atunci si acum...si eu tot "de moda veche" eram.

Noh, pai "batrana" s-ar putea sa fiu si yo atunci...fiindk Fat-Frumosu' meu intarzie sa apara!! lol

#8 2008-01-22 20:07:24

heimdall
Diamond member

las' ca recuperezi tu... cel putin eu asa am facut big_smile

#9 2008-01-22 20:15:07

heimdall
Diamond member

smile bafta la feti frumosi

#10 2008-01-22 21:15:04

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

La varsta ta nu e nici o diferenta...depinde de organism, insa dk inaintezi mult vor aparea probleme de genu : se ingroasa himenul + k inceperea vietii sexuale are anumite beneficii imunitatii tale, in fine, din cazuri nefericite cum ar fi femei kre si-au inceput viata pe la 27-28 de ani apar deja probleme de sanatate, sa nu mai zis mentale...
Mult succes cu fat frumos!

PS-da ne si noua (feti frumosi)big_smile

#11 2008-01-22 23:26:07

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu la 22 am facut dragoste prima oara si nu m-a durut tare.Ma asteptam sa doara ingrozitor(asa auzisem)dar nu m-a durut.Nici eu nu am vrut sa ma culc cu primul venit,asa ca am asteptat pana am gasit pe cineva care sa merite.Nu e nici o graba.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#12 2008-01-23 00:05:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

la mine prima experienta a fost la 19 ani si jumatate...cu actualul big_smile si eu tot asa ma mandream ca sunt virgina...si nu vroiam s o fac cu primul terchea berchea care mi iesea in cale...si nu regret nici o clipa...caci am gasit un baiat care merita tot si mult mai mult decat atat (care daca ne ajuta Dumnezeu va fi si viitorul meu sot) si care a fost primul...ce i drept ca a fost mai greu in marea noapte...dureri...chestii...eram eu f stresata desi imi doream f mult...dar a trecut cu bine...asa ca f bine faci applause ...nu merita...sunt destul fetite care si incep viata sexuala de dragul modei...virginele sunt mai rare si deci mai apreciate...iti spun sigur pt ca "statutul meu" mira si intriga foarta multa lume (cand spun lume ma refer la penisuri tongue )

happy with him...inlove with him...puss

#13 2008-01-23 00:31:52

hanna.anna
New member
Inregistrat: 2007-12-29

prima oara...faci dragoste, prefer sa-i spun, cand simti ca esti pregatita, si mai ales cand esti sigura ca cel care are onoarea merita sa fie primul. am asteptat 26 de ani si nu regret. pt ca l-am gasit pe cel care a avut grija de mine si m-a pus si ma pune si in continuare, pe primul plan. daca l-as fi gasit mai devreme, as fi inceput viata sexuala atunci. Dar acum l-am gasit. Poate este tarziu, poate nu, nu am meditat prea mult asupra problemei. ideea este sa ai pt prima oara contact sexual fiind constienta de ceea ce faci si ca nu este o joaca, iar cel care este cu tine te merita

#14 2008-01-25 22:56:43

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

am facut pt prima oara dragoste la 17 ani. insa a fost cu baiatul pe care il iubeam
niciodata nu mi-a trecut prin cap sa fiu "la moda"... ce prostie! sa isi piarda cineva virginitatea, doar ca sa fi "cool" (aici includ si baietii)
important este sa te simti in siguranta, iubit si sa ai incredere in cel de langa tine... :k?ra:

#15 2008-01-26 07:10:35

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

nu conteaza varsta ci ceea ce simti si totusi sa nu neglijezi absolut nici un semn care poate ti-ar atrage atentia ca nu esti pregatita...faci dragoste atunci cand vrei tu si numai tu! Hotararea aceasta iti apartine in totalitate! Iar treaba cu varsta nu o cred si nici nu am auzit de cineva care sa pateasca asta...smile

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#16 2008-01-26 17:32:44

Adysza
New member

password a scris:

nu conteaza varsta ci ceea ce simti si totusi sa nu neglijezi absolut nici un semn care poate ti-ar atrage atentia ca nu esti pregatita...faci dragoste atunci cand vrei tu si numai tu! Hotararea aceasta iti apartine in totalitate! Iar treaba cu varsta nu o cred si nici nu am auzit de cineva care sa pateasca asta...smile

Multumesc pt sfaturi... i appreciate it, girl..puss

#17 2008-01-26 18:06:56

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

lol Pai, sa-mi zici c "sortiment" te-ar interesa big_smile predomina cei shateni cu oki albastri rodnar a scris:

big_smilebig_smilebig_smile saten sau brunet , ochii nu conteaza lol

#18 2008-01-26 21:51:25

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani pt ca am simtit ca el este EL!!!si ma bucur ca nu am gresit!suntem de 11 ani impreuna,e sotul meu de 6 ani...si am fost prima pt el si el primul pt mine...si deocamdata suntm si singurii unul pt altul,sper sa si ramana asa!!!!!!!

#19 2008-01-26 21:52:20

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

ce frumos claudia..sa fiti fericiti mult timp impreuna de acum inainte !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.