|
Nu esti logat.
For the first time..#1 2008-01-22 19:24:04
For the first time..Okeeee....ma roade o intrebare, dragele mele...conteaza varsta atunci knd faci sex pt prima data?? Nu ma refer acum la ideea "kre este varsta potrivita pt a incepe viata sexuala"...yo am 20 d ani, is ink virgina si ma mandresc cu asta. Beauty only gets attention. It is personality that captures the heart. Offline #2 2008-01-22 19:26:42
Re: For the first time..Nu, nu devine mai dureros Eu cam la varsta ta am facut-o si a durut un pic, dar n-am murit Offline #3 2008-01-22 19:26:47
Re: For the first time..nu vad de ce ar fi mai dureros ca la alta varsta. cu lubrifiere si relaxare suficienta nu e chiar asa de rau pe cat se aude mami de minuni Offline #4 2008-01-22 19:30:31
Re: For the first time..
Bineinteles k nu tratez virginitatea k p un atu/calitate....iti dau dreptate in totalitate. Beauty only gets attention. It is personality that captures the heart. Offline #5 2008-01-22 19:32:08
Re: For the first time..din experienta iti zic ca nu esti old-fashioned, n-a aparut tipul ala care sa te faca sa uiti de toate Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-22 20:03:19
Re: For the first time..io eram chiar mai "batrana" ... aveam 21 de ani...si mi-a fost bine si atunci si acum...si eu tot "de moda veche" eram. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #7 2008-01-22 20:06:07
Noh, pai "batrana" s-ar putea sa fiu si yo atunci...fiindk Fat-Frumosu' meu intarzie sa apara!! Beauty only gets attention. It is personality that captures the heart. Offline #8 2008-01-22 20:07:24
Re: For the first time..las' ca recuperezi tu... cel putin eu asa am facut Offline #9 2008-01-22 20:15:07
Re: For the first time..bafta la feti frumosi Offline #10 2008-01-22 21:15:04
Re: For the first time..La varsta ta nu e nici o diferenta...depinde de organism, insa dk inaintezi mult vor aparea probleme de genu : se ingroasa himenul + k inceperea vietii sexuale are anumite beneficii imunitatii tale, in fine, din cazuri nefericite cum ar fi femei kre si-au inceput viata pe la 27-28 de ani apar deja probleme de sanatate, sa nu mai zis mentale... Offline #11 2008-01-22 23:26:07
Re: For the first time..eu la 22 am facut dragoste prima oara si nu m-a durut tare.Ma asteptam sa doara ingrozitor(asa auzisem)dar nu m-a durut.Nici eu nu am vrut sa ma culc cu primul venit,asa ca am asteptat pana am gasit pe cineva care sa merite.Nu e nici o graba. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #12 2008-01-23 00:05:11
Re: For the first time..la mine prima experienta a fost la 19 ani si jumatate...cu actualul si eu tot asa ma mandream ca sunt virgina...si nu vroiam s o fac cu primul terchea berchea care mi iesea in cale...si nu regret nici o clipa...caci am gasit un baiat care merita tot si mult mai mult decat atat (care daca ne ajuta Dumnezeu va fi si viitorul meu sot) si care a fost primul...ce i drept ca a fost mai greu in marea noapte...dureri...chestii...eram eu f stresata desi imi doream f mult...dar a trecut cu bine...asa ca f bine faci ...nu merita...sunt destul fetite care si incep viata sexuala de dragul modei...virginele sunt mai rare si deci mai apreciate...iti spun sigur pt ca "statutul meu" mira si intriga foarta multa lume (cand spun lume ma refer la penisuri ) happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-01-23 00:31:52
Re: For the first time..prima oara...faci dragoste, prefer sa-i spun, cand simti ca esti pregatita, si mai ales cand esti sigura ca cel care are onoarea merita sa fie primul. am asteptat 26 de ani si nu regret. pt ca l-am gasit pe cel care a avut grija de mine si m-a pus si ma pune si in continuare, pe primul plan. daca l-as fi gasit mai devreme, as fi inceput viata sexuala atunci. Dar acum l-am gasit. Poate este tarziu, poate nu, nu am meditat prea mult asupra problemei. ideea este sa ai pt prima oara contact sexual fiind constienta de ceea ce faci si ca nu este o joaca, iar cel care este cu tine te merita Offline #14 2008-01-25 22:56:43
Re: For the first time..am facut pt prima oara dragoste la 17 ani. insa a fost cu baiatul pe care il iubeam Offline #15 2008-01-26 07:10:35
Re: For the first time..nu conteaza varsta ci ceea ce simti si totusi sa nu neglijezi absolut nici un semn care poate ti-ar atrage atentia ca nu esti pregatita...faci dragoste atunci cand vrei tu si numai tu! Hotararea aceasta iti apartine in totalitate! Iar treaba cu varsta nu o cred si nici nu am auzit de cineva care sa pateasca asta... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #16 2008-01-26 17:32:44
Multumesc pt sfaturi... i appreciate it, girl.. Beauty only gets attention. It is personality that captures the heart. Offline #17 2008-01-26 18:06:56
saten sau brunet , ochii nu conteaza Offline #18 2008-01-26 21:51:25
Re: For the first time..eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani pt ca am simtit ca el este EL!!!si ma bucur ca nu am gresit!suntem de 11 ani impreuna,e sotul meu de 6 ani...si am fost prima pt el si el primul pt mine...si deocamdata suntm si singurii unul pt altul,sper sa si ramana asa!!!!!!! Offline #19 2008-01-26 21:52:20
Re: For the first time..ce frumos claudia..sa fiti fericiti mult timp impreuna de acum inainte ! My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|