homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella - va rog frumos-4

#58 2008-03-23 23:25:15

Minuca
New member
Inregistrat: 2007-06-23

Re: Gardnerella - va rog frumos

Am si eu o nelamurire in legatura cu gardnerella - de cand mi-am inceput viata sexuala imi fac analizele medicale in mod constant, dupa sfatul medicului, cel putin o data pe an. Intotdeauna imi fac analiza de secretie, Papanicolau si de Chlamydia.  Cu toate astea, niciodata nu mi-a aparut pe buletinul de analize GARDNERELLA nici "prezent", nici "absent" . Analizele mi le fac la Medicover (laborator Synevo) - este o analiza bifata standard: Ex microscopic pe frontiu (preparat proaspat si/sau colorat).

Daca nu imi apare nici "absent" inseamna ca de fapt analiza mea de secretie nu a cuprins si gardnerella?

#59 2008-03-23 23:33:15

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

analiza cuprinde gardnerella sigur numai ca pe unele zice daca e absenta sau prezenta, pe altele zice doar coci si tre sa coreleze medicul si sa faca raportul coci / bacili pt a vedea daca este sau nu gardnerella.

mami de minuni hjarta

#60 2008-03-24 00:58:31

Minuca
New member
Inregistrat: 2007-06-23

Multumesc mult pentru un raspuns atat de rapid! E de bine atunci k nu mi-a aparut nici coci/ bacili smile

#61 2008-03-24 10:28:15

o'hara
Platinum member

cu placere

mami de minuni hjarta

#62 2008-03-27 17:07:57

Valentina16
New member
Inregistrat: 2008-02-21

Buuun, deci am candida... sau am avut mi-ar placea sa cred, pentru ca m-a chinuit ingrozitor doar 2 zile...
Am luat sambata o doza unica de flucovim 150 si in fiecare seara am facut spalaturi externe cu  ginosept si musetel - alternativ, la care am adaugat bicarbonat si folosesc bioclin gel in fiecare seara si extern crema de galbenele...
Nu am fost la medic. Probabil voi ajunge luna viitoare. Insa mi-a spus telefonic sa mai iau o doza de flucovim 150 la 7 zile.

Iar am o intrebare big_smile... deja rad nervos... a facut cineva alergie de la flucovim? pentru ca eu am luat o pastiluta sambata si marti mi-a aparut o alergie pe picioare inspre laba piciorului, la incheietura, iar a doua zi dimineata si pe incheietura mainii - partea interioara. Sunt niste pete rosii care se accentueaza daca ma scarpin. Doctorita de familie mi-a zis sa dau cu fenistil si daca nu-mi trece in 3 zile ma baga iar in tratamente de reparatie...
Mananc doar legume, fructe, piept de pui si muuuult iaurt, deci nu poate fi alimentatia...
Sunt disperata... De 5 ani nu am luat nici un medicament in afara de fervex si in ultima luna am luat pastile cu pumnii...

Acum nu stiu ce sa fac... sa iau sau nu flocovim sambata? (tocmai mi-a venit CM... are vreo legatura cu administrarea? sa astept sa-mi treaca si sa iau dupa... poate trece si alergia intre timp?)

Mai am de luat o luna Duphaston si flamexin, insa dr mi-a zis ca progesteronul favorizeaza aparitia candidei si-mi trece prin cap sa mai fac o vizita la ginecolog sa vad cum se prezinta chistul, sa vad ce face nenorocita asta de ciuperca si sa renunt la TOATE medicamentele...

p.s. nu stiu daca are legatura cu topicul, insa la mine toate au debutat odata cu gardnerella... sau din cauza ei... nici nu mai stiu.

Publicitate

loading...

#63 2008-03-27 17:10:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

esti sigura ca e candida si nu gardnerella? n am mai auzit sa fi facut cineva alergie la flucovim sincer...

happy with him...inlove with him...puss

#64 2008-03-27 17:21:38

Valentina16
New member

crys_ty_na a scris:

esti sigura ca e candida si nu gardnerella? n am mai auzit sa fi facut cineva alergie la flucovim sincer...

sincer, n-am fost la doctor... insa in pag. 2 fetele asa mi-au zis... si a aparut in urma tratamentului cu rovamicina, am avut mancarimi cumplite... am stat o noapte in baie si am facut spalaturi continuu. a cedat imediat cu flucovim. am avut si limba albicioasa, mai e putin si acum, dar ma clatesc de 5 ori pe zi cu ossidenta si bicarbonat. iar la gardnerella, simptomele erau inexistente...

#65 2008-03-27 17:27:09

crys_ty_na
Platinum member

valentina...nu mai lua tratamente la plesneala...mergi si fa mai bine o analiza de secretie...

#66 2008-03-27 17:39:50

Valentina16
New member

stiu... ai dreptate... nu fug de medici, insa ginecologul in care am incredere e in alt oras (135 km de mine), asa ca de obicei ii trimit analizele pe mail, il pot suna oricand.... iar analizele tot acolo vreau sa le fac pentru ca la mine in oras nu am incredere... (nu vreau sa comentez mai multe pentru ca nu-i frumos)
crede-ma, sambata dimineata cand am luat pastiluta eram disperata, nu as fi suportat sa stau 2 zile fara gel inauntru ca sa pot merge la medic sa-mi recolteze ceva... iar acum mi-a venit CM...

#67 2008-03-27 17:41:22

crys_ty_na
Platinum member

pai dupa menstra mergi la un laborator si fa macar o analiza de secretie...tre sa fie macar un laborator ok...si cu analiza in mana iti suni medicul...

#68 2008-03-27 17:50:29

Valentina16
New member

bineinteles ca merg... vreau si eco si analize, nu-i problema numarul de km, insa nu stiu daca sa mai iau sambata flocuvim sau nu... oricum azi ar fi a sasea zi de la debutul scurgerii... si a fost abundenta doar o zi, la inceput.

#69 2008-03-27 17:54:57

crys_ty_na
Platinum member

pai ia l acuma daca te o ajutat...rau nu mai poate sa faca (asta daca ai scapat de acea eruptie)...

#70 2008-03-27 17:57:53

Valentina16
New member

crys_ty_na a scris:

pai ia l acuma daca te o ajutat...rau nu mai poate sa faca (asta daca ai scapat de acea eruptie)...

saru'mana de sfaturi!
alta intrebare: in poza... esti iepurashul sau ursuletzul? big_smile

#71 2008-03-27 18:00:17

crys_ty_na
Platinum member

eu sunt iepurasul lol am scris si la semnatura...sa nu fiu confundata big_smile

#72 2008-03-27 18:05:05

o'hara
Platinum member

si nu glumeste rotfl

mami de minuni hjarta

#73 2008-03-27 18:06:41

Valentina16
New member

crys_ty_na a scris:

eu sunt iepurasul lol am scris si la semnatura...sa nu fiu confundata big_smile

abia acum am vazut... cred ca mi-ar trebui un control si la ochi... si asa ma acuza iubitul de ipohondrie smile
buun, antreneaza-te atunci, ca vine pastele lol

#74 2008-03-27 18:15:01

crys_ty_na
Platinum member

lol ma antrenez...deci aveti grija lol cine ma supara punish

#75 2008-03-27 20:37:53

Valentina16
New member

Am ajuns acasa si ma uit pe prospect... Am luat diflucan nu flucovim (retinusem eu gresit), iar pentru sambata imi cumparasem de la aceeasi farmacie flucoric, de fapt e aceeasi substanta.

Diflucan:
"Nu trebuie sa folositi dilucan:
... - reactie alergica: senzatie de mancarime, inrosire a pielii sau dificultati de respiratie...
Posibile reactii adverse:
... - inrosirea pielii... reactii intense la nivelul pielii... aparitia de pete rosii sau alte eruptii pe piele... mancarime generalizata"

Flucoric:
Precautii:
- "rar, reactii adverse cutanate, cum sunt sindromul stevens - johnson si necroliza toxica epidermica....

daca la un pacient tratat pentru o micoza superficiala apare eruptie cutanata, tratamentul trebuie intrerupt... pacienti cu infectii fungice invazive/sistematice apar eruptii cutanate, acestia trebuie monitorizati cu atentie iar daca apar leziuni buloase sau eritem multiform, administrarea fluconazolului trebuie intrerupta."

E posibil ca reactia sa apara dupa 3 zile de la administrare? stie cineva?

#76 2008-03-27 20:42:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic ca se poate.si mergi sa faci analiza la secretie cum a zis crys

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.