|
Nu esti logat.
Pro, contra sau neutri?-3#39 2008-01-27 23:36:06
Re: pro, contra sau neutri?dupa mine fiecare poate sa faca ce vrea atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #40 2008-01-28 14:34:53
Re: pro, contra sau neutri?homosexualii, de ambe sexe, sunt o minoritate sexuala...atit. la fel de normali ca si majoritarii(heterosexualii)...desi, daca stau si ma gindesc bine nici macar nu stim care sunt majoritari....ca nu putem face statistici corecte din pricina ca homosexualii sunt obligati sa se ascunda. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2008-01-28 15:55:14
Re: pro, contra sau neutri?si totusi un copil crescut de 2 tati sau 2 mame nu ar avea de suferit?...chiar si numai din pricina societatii si tot ar suferi si ar fi marginalizat...pt ca acei oameni care discrimineaza aceste minoritati aceia provoaca traume copilului respectiv N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #42 2008-01-28 16:04:28
Re: pro, contra sau neutri?probabil ca asa e cum spui, micanarcisa....de aia e de lucrat asupra perceptiei colective....la noi cel putin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2008-01-28 16:05:46
Re: pro, contra sau neutri?ce e mai rau pentru un copil, sa fie crescut de un cuplu de homosexuali in care e liniste si armonie sau de un cuplu de heterosexuali alcoolici si care se bat toata ziua ? e mai normal pentru societatea noastra ca mami si tati sa bea si sa se alerge cu toporul prin curte ? probabil ca da, dar nu cred ca e mai putin traumatizant pentru copil decat sa rada colegii de el la scoala ca are doua mame... Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-28 16:13:56
Re: pro, contra sau neutri?
si asta din pacate e adevarat... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #45 2008-01-28 16:21:26
Re: pro, contra sau neutri?sincer nu am nimic cu ei....nu vad de ce as avea... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #46 2008-02-04 01:40:47
Re: pro, contra sau neutri?deci...daca ne luam dupa filme.. cadem in tampenie...hai sa vedem codu la davinci...cea mai mare porcarie...sau multe altele..este vorba despre imaginatia bolnava a unora..care prinde tot la astia cu imajinatie bolnava... Offline #47 2008-02-04 02:36:31
Re: pro, contra sau neutri?Topicul asta....se va lasa cu probleme Eu sunt foarte pro, am prieteni foarte buni homosexuali, imi e drag sa ii vad cand isi gasesc pe cineva...e mai greu ca pentru noi, oricum.... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #48 2008-02-04 07:12:55
Re: pro, contra sau neutri?din momentul in care ei traiesc intr-o societate intoleranta cred ca problema e la noi Offline #49 2008-02-04 16:27:54
nu e nicidecum o boala...desi la un moment dat asa se credea (chiar era trecuta in DSM mi se pare)...dragutul de freud spune ca e rezultat al unei regresii in stadiul anal...dupa mine e ceva normal...avand in vedere ca e prezenta decand lumea...
iar studiile au aratat ca, cuplurile de homosexuali nu au nici un fel de influenta negativa asupra copiilor...din potriva...se pot chiar ambitiona sa fie parinti "buni" din cauza presiunii externe...problema ramane totusi cea pe care ai spus o si tu...adica "restul lumii" happy with him...inlove with him... Offline #50 2008-02-04 16:30:47
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2008-08-09 02:03:50#52 2008-08-09 11:44:45
cea mai mare rata a homosexualitatii se intalneste la lilieci. deci DA, animalele sunt si homosexuale Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-08-09 11:46:15) Offline #53 2008-08-09 11:59:03
Re: pro, contra sau neutri?si eu sunt neutra,atata timp cat nu ma deranjeaza nu am nici o problema,e viata lor,desi sincer mi-ar fi scarba sa vad niste homosexuali in activitatea lor Offline #54 2008-08-18 00:34:53
Re: pro, contra sau neutri?pe mine ma amuza dar n-am nimik cu ei...nici contra nici pro "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #55 2008-08-18 00:51:26
Re: pro, contra sau neutri?sunt neutra...nu am nimic cu persoanele respective, doar simplu fapt ca nu le inteleg. time is precious..... Offline #56 2008-09-03 11:23:43
Re: pro, contra sau neutri?gay is not ok ! gay is not ok ! At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #57 2008-09-03 12:25:46
Re: pro, contra sau neutri?atat timp cat nu afecteaza cu nimic integritatea celor din jur , de ce sa nu aiba dreptul sa isi aleaga sexualitatea ... Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|