homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Desenele copilariei noastre-5

#77 2008-02-01 10:49:23

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: Desenele copilariei noastre

deadrose a scris:

pe nebunu asta il mai tineti minte?

moaa....iubeam  desenele  astea rotfl   super   tareeee

#78 2008-02-01 11:15:24

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

same_soulfly a scris:

Mandy a scris:

Mi-am amintit acum si de Beetlejuice tongue

DADADADA!!!! tummenupp asta era!!! Cand eram mica mi se parea k are parul din spaghete rotfl acum parca nu-l mai are retas

De el ziceai ca avea spaghete? rotfl Chiar nu m-as fi gandit.Am vazut filmul de cateva ori big_smile.Mi-e dor si de The Mask roll

#79 2008-02-01 17:32:04

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Plangeam la toate necazurile lui Sandybell, apoi am adorat Lidia in jurul lumii, Captain Planet (fff educativ! as da orice sa se redifuzeze pt copiii de azi care arunca si strica aiurea tot ce le pica in mana!), am invatat italiana urmarind Sailor Moon, Milla e Shiro, Holly e Benji, Zorro etc, am fost impresionata de istoria Frantei prezentata in Lady Oscar si In cei trei Muschetari.... ma uitam la italieni si nu stiu frate cum faceam ca pricepeam si cuvintele care nu se asemanau cu romana... din context... ce mai! eram fascinata !

#80 2008-02-01 17:34:25

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Vaaai, sunt moarta dupa Lady Oscar, unul dintre desenele preferate...si eu am invatat italiana de acolo... iar daca azi nu arunc nici macar o hartiuta pe jos si merg cu ea pana la urmatorul cos, e datorita lui Captain Planet...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-02-01 17:34:38)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#81 2008-02-01 17:38:28

theSame_ElaElis
Hero member

nicolle_rox a scris:

Vaaai, sunt moarta dupa Lady Oscar, unul dintre desenele preferate...si eu am invatat italiana de acolo... iar daca azi nu arunc nici macar o hartiuta pe jos si merg cu ea pana la urmatorul cos, e datorita lui Captain Planet...

dap! urla pedagogul din mine! mor cand ii vad ca nu le pasa de mediu! am ajuns sa caut in geanta ca sa le arat ca am hartii pt ca nu am avut un cos in drum! iar Lady Oscar era eroina mea! frumoasa, desteapta si devreme acasa! tongue aveam caiet pe care ma chinuiam sa o desenez la fel! antitalentul din mine m-a facut sa o las la locul ei! a gasit cineva genericul? il stiam pe de rost! music

Publicitate

loading...

#82 2008-02-01 17:40:39

Soleil
Addicted member

theSame_ElaElis a scris:

nicolle_rox a scris:

dap! urla pedagogul din mine! mor cand ii vad ca nu le pasa de mediu! am ajuns sa caut in geanta ca sa le arat ca am hartii pt ca nu am avut un cos in drum! iar Lady Oscar era eroina mea! frumoasa, desteapta si devreme acasa! tongue aveam caiet pe care ma chinuiam sa o desenez la fel! antitalentul din mine m-a facut sa o las la locul ei! a gasit cineva genericul? il stiam pe de rost! music

ti-l dau eu imediat

enjoy!!! tummenupp oricum, superbe melodiile cristinei d'avena...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-02-01 17:42:44)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#83 2008-02-01 17:47:41

theSame_ElaElis
Hero member

nicolle_rox a scris:

theSame_ElaElis a scris:

nicolle_rox a scris:

ti-l dau eu imediat

enjoy!!! tummenupp oricum, superbe melodiile cristinei d'avena...

multumesc mult! am ascultat cu boxele la maxim, mi-am amintit instantaneu versurile ! si mi-au dat si lacrimile! era modelul meu de femeie puternica!
mi-am amintit de ea cand am vazut anul trecut Palatul de la Versailles! cred ca tot de la desenele animate mi se tragea dorintza sa merg acolo!

#84 2008-02-01 17:50:39

Soleil
Addicted member

asta m-a atras si pe mine la desenul asta...pe langa ca era o femeie superb de frumoasa si desteapta, a fost o femeie care a reusit intr-o lume a barbatilor, care nu si-a incalcat principiile pentru nimic, nici macar pentru dragoste... e frumos, eu am avut multe de invatat din desenele astea animate...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-02-01 17:51:00)

Thé à la menthe hjarta

#85 2008-02-01 17:52:29

theSame_ElaElis
Hero member

nicolle_rox a scris:

asta m-a atras si pe mine la desenul asta...pe langa ca era o femeie superb de frumoasa si desteapta, a fost o femeie care a reusit intr-o lume a barbatilor, care nu si-a incalcat principiile pentru nimic, nici macar pentru dragoste... e frumos, eu am avut multe de invatat din desenele astea animate...

exact! mi se parea perfecta!

#86 2008-02-01 17:54:27

Soleil
Addicted member

da...iti zugravesc o lume si niste personaje ideale...insa chiar daca realitatea nu e intocmai, stii ca ai la ce aspira, ai la ce sa incerci sa ajungi....

Thé à la menthe hjarta

#87 2008-02-01 17:56:07

theSame_ElaElis
Hero member

am ascultat Sandybell si imi amintesc ca muream de ciuda cand eram mica pt ca nu pricepeam versurile in lb franceza! in ca nu invatasem franceza! acum mi se par frumoase!

#88 2008-02-01 19:25:14

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Eu chiar luasesem de pe un torente 20 de episoade din Sandybell...dar le-am ratacit...si nu am revazut decat vreo 6 sad

#89 2008-02-01 19:27:25

Soleil
Addicted member

din Sandy bell am ramas si acum cu frustrarea aia cand il cauta pe marc si ea a trecut cu masin pe pod si el era sub pod si nu s-au intalnit....doamne cate ti se mai intiparesc in cap in copilarie...

Thé à la menthe hjarta

#90 2008-02-01 19:53:28

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Si eu deja visam sa merg in padurea din apropiere sa imi fac propria mea gradina secreta...si poate aparea si Mark pe acolo   smile

#91 2008-08-08 20:10:41

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

cateva episoade:http://www.trilulilu.ro/adejny/e63126de5788d8
varianta in italiana de la sandy bell cantata de cristina d`avena:
http://www.trilulilu.ro/adejny/0a2f4b000c5f33
iar aici cateva ep din sandy bell dar in spaniola:http://it.youtube.com/REFMOON

Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-08-08 20:18:59)

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#92 2008-08-08 20:14:33

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

waii si eu ma uit la sandi bell era in fiecare zi de la ora 4 pe tvr 2, deci asa de mult mi-a placut ca si acu tin minte lol, ma mai uitam la Captain planet, la testoasele ninja, in general desene de genu sandi bell, si sufeream si ma bucuram... ce vremuri mi dorrrrrrrrrr

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#93 2008-08-08 20:26:49

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

hmm..desenele copilariei mele...au fst Sailor Moon..inca am ramas big fan...(chiar si p hi5 am o poza q Sailor Moon si aq am desenele in calc) si Milla (una voleibalista...)

vai da ce-mi doream si yo unu k Tuxedo Mask hjarta era as frum desenat....si ne jucam de-a Sailor....si nu avea nimeni dreptu sa fie Sailor Moon k ne ofticam...yo eram Sailor Stea hjarta ce vremuri ...ooff ...sad

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#94 2008-08-08 20:32:30

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

da da ..testoasele ninja si sailor moon..pfoaii cat ma mai certam cu fetele de la bloc ca eu vroiam sa fiu sailor moon ca eram blonda si slabanoaga  drool

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#95 2008-08-08 20:35:17

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

delyutza* a scris:

hmm..desenele copilariei mele...au fst Sailor Moon..inca am ramas big fan...(chiar si p hi5 am o poza q Sailor Moon si aq am desenele in calc) si Milla (una voleibalista...)

vai da ce-mi doream si yo unu k Tuxedo Mask hjarta era as frum desenat....si ne jucam de-a Sailor....si nu avea nimeni dreptu sa fie Sailor Moon k ne ofticam...yo eram Sailor Stea hjarta ce vremuri ...ooff ...sad

eu eram sailor mercur cand ne jucam pe-afara...ce repede au trecut anii
ma uitam si la milla superstar..ce cu fetele care jucau volei, am prins si acu vreo 4 ani pe prima tv cateva episoade
si acu cand mai nimeresc vreun post tv cu desene ma mai uit... era pe fox kids ceva cu niste caini detectivi..sau ceva de genu si la spioanele

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.