homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alta culoare...-3

#39 2008-02-23 06:31:49

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Re: alta culoare...

Si eu am fost bruneta..si cu rabdare multa am asteptat sa imi creasca parul si sa tund..si iar sa creasca si iar sa tund...si asa o sa scap de culoarea din par..iar dupa ce scap de tot..nu ma mai vopsesc..Merg o perioada pe natural sa mai schimb si eu ceva wink

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#40 2008-02-23 10:05:09

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

si eu sunt bruneta si culoarea mea naturala e saten inchis ...si cand imi creste nu se vede urat ... plus ca vb ta soulfly te poti vopsi numa la radacina si nu risti sa iti iasa cu dunga...
mie imi place ca imi scoate ochii fain in evidenta big_smile

Ultima oara a fost editat de dida (2008-02-23 10:05:28)

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#41 2008-02-23 10:13:59

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

eu sunt blonda vara shi un blond mai inchis iarna... shi pana acum am avut shuvitze blond-cenushiu... shi roshcate tongue
mi-ash vopsi blond deschis tot parul dar am retzineri rotfl

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#42 2008-02-23 14:06:36

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

cum is acum vopsita roscat. pot linistita sa ma vopsesc bruneta ca se prinde bine culoarea si la radacini si la varfuri unde inca is vopsita?Adica nu as vrea ca la radacini, unde e culoarea mea naturala, sa-mi iasa altfel nuanta decat in restul parului. Am numa 19 ani,d eci firele albe nu ar fi nici o problema. Mi-ar placea bruneta sa mai schimb si eu ceva tongue acum is in cumpana..tre sa-l intreb si pe iubi big_smile

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#43 2008-02-24 16:01:39

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu ma blondinesc saptamana viitoare...dar unde pun poza?..la blonde sau la brunete? rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#44 2008-02-24 16:06:51

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

depinde ce iese rotfl

#45 2008-02-24 16:12:40

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

vad eu...ca ma face sormea...daca nu iese o fugaresc de la galati pana la ea la tara unde sta acum
ce misto fac de ea...ca sotul ei sta la tara la 40 de km de galati ...bine ca is avuti tare ca au abatoare si ferme de porci si restaurante si stau la vila ..da' eu fac misto de ea ca :ea fata de la oras finuta acum sta la tara...dupa casatorie si-a facut buletin acolo si rad de ea:ai buletin de tara rotfl taoata lumea alearga dupa buletin de oras tu dupa ala de tara...deci rad de ea de mor rotfl
insa sincer sincer tare imi doresc sa stau si eu la tara...asa ma oboseste orasul...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#46 2008-02-24 18:02:42

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

ancutika a scris:

ma gandeam si eu la un topic asemanator, bine ca l-am gasit big_smile
eu de vreo 2 ani ma tot vopsesc roscata. Am incercat diferite nuante de roscat, si diferite firme. Majoritatea s-au decolorat pana am ajuns aproape la portocaliu. Acum m-am vacut cu palette intenisve dark red, is vopsita din noiembrie si inca nu s-a dus culoarea ca la celelalte. Vroiam si eu sa-l las sa creasca, sa ma tund si sa scap de vopsea, dar acum mi-a venit alta idee trasnita...as vrea sa ma fac bruneta.
Insa is deschisa la ten si nu stiu daca mi-ar sta bine.In plus..am auzit atatea de brunet...parul meu natural e un saten inchis. cum ar arata radacinile cand mi-ar creste parul daca m-as face bruneta? nu vreau sa ma vopsesc prea des doar ca sa acopar radacinile ca sa nu-mi stric parul de tot. Si alta problema..mai scap de brunetu ala, sau nu?

nu cred in mituri de alea ca iti distrugi parul si ti se arde si nu mai stiu eu ce. imi vopsesc parul de 8 ani si de vreo 3 sunt bruneta. culoarea naturala este de blond. inchipuie-ti la mine cum arata. imi fac radacinile tot la 4-5 saptamani cu vopsea si nu mi-a afectat parul deloc. daca folosesti produse care ti se potrivesc tipului de par (si nu trebuie sa fie de alea scumpe) parul arata foarte frumos. saptamana asta m-am facut negru albastrui cu suvite albastre, insa cat de curand voi incerca o culoare ciocolatie si nu mi-e teama ca imi agresez parul pt ca voi avea grija dupa de el....si eu am ten deschis si imi sta bine bruneta. si am mai spus si mai sus: se poate scapa de negru. cautati saloane in care se folosesc produse revlon si scapati de probleme. au scos pe piata un produs foarte bun ca chiar ajuta. succes

Ultima oara a fost editat de corii (2008-02-24 18:03:07)

Cu zambetul pe buze...

#47 2008-03-04 16:32:50

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu am fost roscata cativa ani, si de cateva luni sunt castaniu inchis, si astazi m-am vopsit iar, am vrut sa iasa tot aceeasi nuanta pe care o aveam, dar mi-a iesit diferit, nu stiu din ce cauza, poate mi-am cumparat eu vopseaua cu un numar mai deschis, sau nu, in fine mi-a iesit la radacina un castaniu spre roscat asa si in restul parului nu a prins culoarea, nu se vede foarte mult, dar pana o sa ma obisnuiesc o sa imi fie greu, nu imi place de nici o culoare ce mi-a iesit, as vrea sa ma vopsesc din nou peste cateva saptamani, credeti ca o sa mi se arda parul???

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#48 2008-06-29 14:24:04

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

va rog sa ma ajutati cu un sfat k nu stiu ce sa fac si ec sa aleg:((smile(((....vreau sa fac si eu o schimbare,nu m'am vopsit niciodata pana acum si as vrea sa incerc niste suvite...eu am fata ovala,ochii albastri si parul saten deschis...voiam niste suvite blonde subtiri dar nu stiu dak mi se potrivesc....ma gandeam sa incerc doua culori un blond si un castaniu foarte deschis ca nisipul...sau sa'mi fac jumatate castaniu si cealalta jumatate blond....ce ziceti?va rog ajutati'ma..

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#49 2008-06-29 16:13:48

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

corii a scris:

pentru fetele din cj...imi puteti recomanda un salon bun unde sa fac schimbarea asta d culoare? nu stiu unde sa merg....

mango ............si elle pe potaissa...in spate la str napoca. kram

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#50 2008-06-29 16:36:43

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

atata ma agit dak sa imi deschid paru la culoare sau nu...m-am vopsit bruneta in decembrie,cam de craciun...imediat e iulie. ce sa faaac?sa-l decapez?
mi-e cam frica. m-as face un shaten sau ceva d genu..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#51 2008-06-29 17:15:43

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

am si eu o intrebare: daca ma nuantez bruneta iese dupa 7-8 spalari de tot culoarea sau tot imi va ramane parul mai inchis? k ma bate un gand dar chiar nu stiu cum imi va sta k am parul f rar .....

#52 2008-06-29 17:20:49

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

foloseste un sampon colorant smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#53 2008-06-30 17:56:20

Alina Delia
Addicted member

uffff a scris:

am si eu o intrebare: daca ma nuantez bruneta iese dupa 7-8 spalari de tot culoarea sau tot imi va ramane parul mai inchis? k ma bate un gand dar chiar nu stiu cum imi va sta k am parul f rar .....

daca vrei sa fie doar pt un timp..o luna si ceva...foloseste loreal casting creme...ti-l acopera uniform...si cand iesei iese uniform fara sa ramane nuante diferite. eu am fost happy cu el. cool
e vopsea nuantatoare si eisei dupa 28 spalari

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-06-30 17:56:44)

#54 2008-07-01 09:42:56

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

Eu sunt bruneta de f mult timp. acum 2 ani m-a pocnit sa mi-l deschid la culoare.
M-am decapat, suvite si in vreo 5 luni am ajuns la un blond inchis. Nu mi-am distrus parul pt ca nu mi-am pus de la inceput o tona de decolorant.
Ideea e sa faci treaba asta treptat. Eu pana la blond am trecut prin ciocolatiu, saten, suvite.
Acum sunt tot "pana corbului" ca asa imi sta cel mai bine.

#55 2008-07-01 09:51:37

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

ma mai gandesc.am deja 2 optiuni: sampon sau vopasea nuantatoare.....
ms fetele puss
cand o sa ma fac bruneta at o sa pun si eu poze cu mine tongue

#56 2008-07-01 17:16:32

Alina Delia
Addicted member

smile
bafta

#57 2008-07-02 20:31:09

skumpi
Vizitator

oo super topicu big_smile
mi`a venit si mie sa fac o schimbare si cum am stat la soare asa pe la radacini mi s`a deschis paru la culoare big_smile eu sunt satena asa mai inchis si sunt "vopsita" brunet cu Casting d la L`oreal ...m`am facut ult data la Paste...deja s`a mai dus culoarea ...bun si vreau sa ma fac ..nush cum dar un saten si niste suvite putzin mai deschise care sa bata spre auriu..nush dak intelegeti ... in cazu meu ce e de facut ? hmm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.