|
Nu esti logat.
Alta culoare...-3#39 2008-02-23 06:31:49
Re: alta culoare...Si eu am fost bruneta..si cu rabdare multa am asteptat sa imi creasca parul si sa tund..si iar sa creasca si iar sa tund...si asa o sa scap de culoarea din par..iar dupa ce scap de tot..nu ma mai vopsesc..Merg o perioada pe natural sa mai schimb si eu ceva What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #40 2008-02-23 10:05:09
Re: alta culoare...si eu sunt bruneta si culoarea mea naturala e saten inchis ...si cand imi creste nu se vede urat ... plus ca vb ta soulfly te poti vopsi numa la radacina si nu risti sa iti iasa cu dunga... Ultima oara a fost editat de dida (2008-02-23 10:05:28) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #41 2008-02-23 10:13:59
Re: alta culoare...eu sunt blonda vara shi un blond mai inchis iarna... shi pana acum am avut shuvitze blond-cenushiu... shi roshcate ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #42 2008-02-23 14:06:36
Re: alta culoare...cum is acum vopsita roscat. pot linistita sa ma vopsesc bruneta ca se prinde bine culoarea si la radacini si la varfuri unde inca is vopsita?Adica nu as vrea ca la radacini, unde e culoarea mea naturala, sa-mi iasa altfel nuanta decat in restul parului. Am numa 19 ani,d eci firele albe nu ar fi nici o problema. Mi-ar placea bruneta sa mai schimb si eu ceva acum is in cumpana..tre sa-l intreb si pe iubi 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #43 2008-02-24 16:01:39
Re: alta culoare...eu ma blondinesc saptamana viitoare...dar unde pun poza?..la blonde sau la brunete? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-24 16:06:51#45 2008-02-24 16:12:40
Re: alta culoare...vad eu...ca ma face sormea...daca nu iese o fugaresc de la galati pana la ea la tara unde sta acum N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #46 2008-02-24 18:02:42Re: alta culoare...
nu cred in mituri de alea ca iti distrugi parul si ti se arde si nu mai stiu eu ce. imi vopsesc parul de 8 ani si de vreo 3 sunt bruneta. culoarea naturala este de blond. inchipuie-ti la mine cum arata. imi fac radacinile tot la 4-5 saptamani cu vopsea si nu mi-a afectat parul deloc. daca folosesti produse care ti se potrivesc tipului de par (si nu trebuie sa fie de alea scumpe) parul arata foarte frumos. saptamana asta m-am facut negru albastrui cu suvite albastre, insa cat de curand voi incerca o culoare ciocolatie si nu mi-e teama ca imi agresez parul pt ca voi avea grija dupa de el....si eu am ten deschis si imi sta bine bruneta. si am mai spus si mai sus: se poate scapa de negru. cautati saloane in care se folosesc produse revlon si scapati de probleme. au scos pe piata un produs foarte bun ca chiar ajuta. succes Ultima oara a fost editat de corii (2008-02-24 18:03:07) Cu zambetul pe buze... Offline #47 2008-03-04 16:32:50
Re: alta culoare...Eu am fost roscata cativa ani, si de cateva luni sunt castaniu inchis, si astazi m-am vopsit iar, am vrut sa iasa tot aceeasi nuanta pe care o aveam, dar mi-a iesit diferit, nu stiu din ce cauza, poate mi-am cumparat eu vopseaua cu un numar mai deschis, sau nu, in fine mi-a iesit la radacina un castaniu spre roscat asa si in restul parului nu a prins culoarea, nu se vede foarte mult, dar pana o sa ma obisnuiesc o sa imi fie greu, nu imi place de nici o culoare ce mi-a iesit, as vrea sa ma vopsesc din nou peste cateva saptamani, credeti ca o sa mi se arda parul??? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #48 2008-06-29 14:24:04
Re: alta culoare...va rog sa ma ajutati cu un sfat k nu stiu ce sa fac si ec sa aleg:(((((....vreau sa fac si eu o schimbare,nu m'am vopsit niciodata pana acum si as vrea sa incerc niste suvite...eu am fata ovala,ochii albastri si parul saten deschis...voiam niste suvite blonde subtiri dar nu stiu dak mi se potrivesc....ma gandeam sa incerc doua culori un blond si un castaniu foarte deschis ca nisipul...sau sa'mi fac jumatate castaniu si cealalta jumatate blond....ce ziceti?va rog ajutati'ma.. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #49 2008-06-29 16:13:48
Re: alta culoare...
mango ............si elle pe potaissa...in spate la str napoca. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #50 2008-06-29 16:36:43
Re: alta culoare...atata ma agit dak sa imi deschid paru la culoare sau nu...m-am vopsit bruneta in decembrie,cam de craciun...imediat e iulie. ce sa faaac?sa-l decapez? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #51 2008-06-29 17:15:43
Re: alta culoare...am si eu o intrebare: daca ma nuantez bruneta iese dupa 7-8 spalari de tot culoarea sau tot imi va ramane parul mai inchis? k ma bate un gand dar chiar nu stiu cum imi va sta k am parul f rar ..... Offline #52 2008-06-29 17:20:49
Re: alta culoare...foloseste un sampon colorant i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #53 2008-06-30 17:56:20
daca vrei sa fie doar pt un timp..o luna si ceva...foloseste loreal casting creme...ti-l acopera uniform...si cand iesei iese uniform fara sa ramane nuante diferite. eu am fost happy cu el. Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-06-30 17:56:44) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #54 2008-07-01 09:42:56
Re: alta culoare...Eu sunt bruneta de f mult timp. acum 2 ani m-a pocnit sa mi-l deschid la culoare. Offline #55 2008-07-01 09:51:37
Re: alta culoare...ma mai gandesc.am deja 2 optiuni: sampon sau vopasea nuantatoare..... Offline #56 2008-07-01 17:16:32
Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #57 2008-07-02 20:31:09
Re: alta culoare...oo super topicu © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|