homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alta culoare...-5

#77 2009-05-08 20:17:59

Anny's Q
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-04-13

Re: alta culoare...

si ce sa fac atunci ? sa ma vopsesc iar brunet? pana dupa bac, ca sa nu fiu curcubeu ?

pentru ca zambesc smile pentru ca iubesc hjarta pentru tot [.]

#78 2009-05-08 21:36:09

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: alta culoare...

citeste tot topicul si o sa gasesti o recomandare pentru un produs Revlon care scoate negrul din par. dar va trebui sa mergi la salon, acasa o sa iasa dezastru. eu de multi ani de zile ma vopsesc, nuanta 1 ( negru ) si de cateva ori am facut prostia sa ma decolorez acasa..... mi-am distrus parul si a iesit ceva foarte urat, in sapte nuante.
ultima data insa -acum un an- am fost la coafor si mi-a facut stilista un decapaj, am avut o nuanta frumoasa, un ciocolatiu, nici nu m-a vopsit cand a vazut ca frumos a iesit. apoi, la 2 saptamani dupa am fost pentru inca un decapaj si a iesit un saten frumos, apoi m-am vopsit in aceeasi zi o nuanta frumoasa , tot un fel de saten, doar ca mi s-a cam uscat parul, trebuia sa ii pun masca mereu. siiiiii........... dupa 2 luni mi s-a facut dor de negru, si tot neagra sunt de atunci.  big_smile  partea buna e ca straluceste si e sanatos, masca pun f rar.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.