homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mici trucuri...dar de ajutor-5

#77 2008-02-26 22:27:55

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: mici trucuri...dar de ajutor

faza cu ceapa in buzunar am citit-o in formula as

?Reumatism:
- purtati toata ziua in buzunar un cartof sau o ceapa
- puneti o cataplasma de urzici pe locul dureros. Pisca, dar trece.
- puneti comprese cu foi de varza strivita
- faceti aplicatii fierbinti cu fiertura de tulpini uscate de rosii (adunate toamna, dupa cules).

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#78 2008-02-27 01:42:15

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

unik a scris:

sa scapati de mirosul de tigara din par dk ati fost in club undeva si nu aveti timp de o baie...putina bere face trucul tongue

Pai ce faci cu berea? ti-o torni in cap? rotfl

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#79 2008-02-27 02:54:23

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

schumiholic a scris:

unik a scris:

sa scapati de mirosul de tigara din par dk ati fost in club undeva si nu aveti timp de o baie...putina bere face trucul tongue

rad singura schumi rotfl
dar sunt curioasa cum se porcedeaza exact wink

#80 2008-02-27 11:38:21

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

apoi mai bine iti speli parul. daca mai pui si bere.....pe langa faptul ca berea se foloseste si ca fixativ, mai si miroase puternic si in combinatie cu fumul de tigara o sa miroasa parul a crasma. dar cine stie, poate functioneaza....

Cu zambetul pe buze...

#81 2008-02-27 13:43:16

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

Mandy a scris:

@dana23 a scris:

cine nu mai vrea sa "planga"atunci cand taie ceapa sa tina putina apa rece in gura!merge garantat ;P

Eu stiam de tinut ceapa taiata in apa rece rotfl Pe mine ma ustura ochii si daca sunt in aceeasi camera cu ceapa tocata,sunt curioasa daca m-ar ajuta faza asta cu apa in gura big_smile

pe mine m-a ajutat eu asa procetez mereu de cand am aflat de ea si eram la fel ca tine trebuia sa plec de acasa cand se taia ceapa,maicamea e cea mai fericita de cand a descoperit-o ca avand ochii foarte sensibili ii era imposibil sa taie ceapa...
p.s.:toata chestia fuctioneaza cat ai apa in gura..

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

Publicitate

loading...

#82 2008-02-27 14:27:51

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

i-am zis lui iub faza cu ceapa in buzunar si a zis k mai bine se angajeaza in piata k sa stea toata ziua in preajma lor rotfl rotfl rotfl rotfl

#83 2008-02-27 14:33:38

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

@dana23 a scris:

Mandy a scris:

@dana23 a scris:

cine nu mai vrea sa "planga"atunci cand taie ceapa sa tina putina apa rece in gura!merge garantat ;P

Eu stiam de tinut ceapa taiata in apa rece rotfl Pe mine ma ustura ochii si daca sunt in aceeasi camera cu ceapa tocata,sunt curioasa daca m-ar ajuta faza asta cu apa in gura big_smile

pe mine m-a ajutat eu asa procetez mereu de cand am aflat de ea si eram la fel ca tine trebuia sa plec de acasa cand se taia ceapa,maicamea e cea mai fericita de cand a descoperit-o ca avand ochii foarte sensibili ii era imposibil sa taie ceapa...
p.s.:toata chestia fuctioneaza cat ai apa in gura..

dar tii gura deschisa sau inchis??nu pica apa din gura daca e deschisa??smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#84 2008-02-27 14:58:07

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

inchisa gura...dar nu trebuie sa iei atata apa in gura incat sa o umplii,putina e suficient...

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#85 2008-02-27 15:43:37

codrutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-03

little_rabbit a scris:

@dana23 a scris:

eu stiam de un chibrit tinut in gura(cu gamalia afara)si la mine a mers de cele 2 dati cand am folosit aceasta metoda!
cu ceapa in apa rece..am tinut-o aproape o zi si tot degeaba:))

eu stau langa aragaz cu ochiul aprins si chiar functioneaza!

#86 2008-02-27 15:44:32

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ciudat ca mie nu-mi vine sa plang cand tai ceapa smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#87 2008-02-27 15:53:45

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

ca sa tina mai mult florile, dizolvati o aspirina in apa din vaza

#88 2008-02-27 15:56:01

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

LoveChocolate a scris:

ca sa tina mai mult florile, dizolvati o aspirina in apa din vaza

eu stiam k tin mai mult daca pui putin zahar

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#89 2008-02-27 16:23:31

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Iata niste trucuri pentru un par rebel care nu vrea cu nici un chip sa se aseze:

1. Ia mana! Evita sa stai toata ziua cu mainile in par. Degetele vor transfera uleiul natural al pielii pe firele de par, iar la sfarsitul zilei vei avea o podoaba capilara destul de uleioasa. Nu cred ca asta era look-ul pe care ti-l doreai.

2. Schimba-ti cararea. O astfel de miscare va adauga volum parului tau. Chiar daca schimbarea este pentru doar cateva minute, efectul se va vedea.

3. Umezeste-l. Apa va reactiva produsele folosite astfel incat vei putea sa-ti remodelezi coafura foarte usor. Daca ai parul carliontat si l-ai indreptat, ai grija - apa il va increti la loc.

4. Folositi fixativul intelept. Alcoolul usuca parul asa ca rezuma-te la o pulverizare fina, cat sa absoarba uleiul produs in mod natural de par.

5. Improvizeaza. Crema de fata poate fi folosita si pe par daca nu ai produsul potrivit la indemana. Pune putin pe degete, freaca-le si apoi maseaza-ti cu grija parul. Ii vei conferi astfel o stralucire de invidiat.

6. Ridica-ti radacinile. Umezeste un pic radacinile parului cu apa si apoi prinde-l cu o cordeluta. Parul se va usca ridicat de presiunea cordelutei.

7. Fa-ti bucle. Roteste-ti suvitele de par in cateva cocuri micute pe care le prinzi apoi cu agrafe si peste care adaugi putin gel de par sau spuma. Dupa o ora, cand le vei desface vei fi mandra posesoare a unor bucle de invidiat.

8. Resemneaza-te si profita smile Uneori e mai bine sa te dai batuta. Parul ravasit poate arata foarte natural, cool si sexy asa ca nu-i nevoie sa disperi.

Fericita mamica de Aida Maria!

#90 2008-02-27 18:56:44

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

codrutza a scris:

little_rabbit a scris:

@dana23 a scris:

eu stiam de un chibrit tinut in gura(cu gamalia afara)si la mine a mers de cele 2 dati cand am folosit aceasta metoda!
cu ceapa in apa rece..am tinut-o aproape o zi si tot degeaba:))

eu stau langa aragaz cu ochiul aprins si chiar functioneaza!

eu o tai mereu la robot si nu am probleme lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#91 2008-02-28 00:19:22

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

pentru impresia unui bust "mai voluminos"...acolo unde e nevoie...desenati un Y intre sani cu un creion dermatograf maro si apoi estompati cu degetul si cu putina pudra...se va crea impresia unor umbre si a unui bust vizibil marit....dc acest uucru este realizat corect

Ultima oara a fost editat de bela (2008-02-28 00:19:45)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#92 2008-02-28 11:57:20

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

@adriana a scris:

schumiholic a scris:

unik a scris:

rad singura schumi rotfl
dar sunt curioasa cum se porcedeaza exact wink

poate o bagi intrun flacon cu pulverizator...un pic aici un pic acolo... rotfl

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#93 2008-02-29 06:38:44

Chocolate22
Insomniac member

trucuri pt a scapa de transpiratie

- Folositi plantele pentru baie. Adaugati in apa calduta: tei, musetel, sunatoare, ace de pin, menta.

- Adaugati in apa pentru baie cateva picaturi de ulei de lavanda. Acesta ajuta la eliminarea toxinelor, pastreaza un miros placut pentru corp, si catifeleaza pielea.
- Folositi pudra de talc parfumata (mentolata) pentru tot corpul, aceasta absoarbe transpiratia.

- In zilele caniculare, nu folositi creme grase pentru corp, atunci cand iesiti in oras. Alegeti mai bine geluri racoritoare, mentolate.

transipratia picioarelor

- pregatiti o baie pentru picioare, in care adaugati cateva flori, sau cateva picaturi de ulei de lavanda, un pumn de flori de tei si frunze de menta, si cateva picaturi de ulei de trandafir. Mentineti picioarele pentru 20 de minute in apa in care ati adaugat aceste ingrediente, clatiti si aplicati apoi pudra de talc;

- daca pielea este sanatoasa, adaugati in apa pentru spalat o lingura de formol; in caz contrar, folositi un decoct din frunze de nuc sau de stejar, combinate cu musetel (se gasesc la plafar). Acestea intra si in compozitia antiperspirantelor pentru picioare;

- semintele de salvie, adaugate in apa pentru baia picioarelor, reduc transpiratia;

- masajul pentru picioare, cu otet de mere sau cu suc de lamaie, este, de asemenea, util in combaterea transpiratiei si a mirosurilor neplacute.

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#94 2008-02-29 09:56:20

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Vazele de cristal in care se tin flori pot sa faca o pelicula de tartru. Pentru a o indeparta, se freaca bine cu o rondela de cartof crud sau se tin catva timp umplute cu otet de vin cald.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#95 2008-03-28 04:08:45

Chocolate22
Insomniac member

1. Protectie pentru pielea sensibila- daca ai pielea ceva mai exigenta, nu ti-o mai sterge cu prosopul, iti poti deregla ph-ul. Eu zic sa incerci...hartia igienica! Nu glumesc, e adevarat. Insa nu din aia aspra la 3 mii bucata, din aia extra fina. Si fara parfum! Altfel iti produci iritatii sau alte probleme.      

2. Apa de gura- te-ai intors in miez de noapte de la o petrecere care te-a cam extenuat si nu prea mai ai chef sa te speli pe dinti? Clateste-te cu apa de gura si apoi perie-ti dintii cu o periuta uscata. Vei indeparta resturile de mancare si respiratia iti va fi proaspata.    

3. Crema de corp personalizata- in loc sa dai o caruta de bani pe cremele de corp parfumate, mai bine imi urmezi sfatul: cumpara-ti una fara parfum si toarna in ea cateva picaturi din parfumul tau preferat. Aroma ti se va pastra pe piele ore intregi.     

4. Exfoliant pentru pielea de la subtioara- credeai ca lotiunile de fata cu efect exfoliant nu mai pot fi folosite si la altceva? Ei bine, te-ai inselat. Poti sa-ti exfoliezi pielea de la subtioara! Vei scapa de roseata inestetica si de aspectul ridat. Si zona va fi considerabil mai catifelata decat de obicei.    

5. Epileaza-te cu balsam de par- daca ti s-a terminat spuma de ras, aplica pe picioare balsam de par cu consistenta cremoasa. Firele de par se vor inmuia si vor fi mai usor de indepartat. Dupa epilare, iti vei simti picioarele incredibil de matasoase.     

6. Vindeca roseata si inflamatiile cu ceai- daca ai pielea sensibila si iti apar iritatii si pete rosii fara motiv, inmoaie in apa fierbinte un pliculet de ceai, lasa-l sa se raceasca, si apoi sterge-ti usor fata cu el, insistand pe partile sensibile. Antioxidantii din ceai vor invinge inflamatiile.     

7. Gene stralucitoare- o modalitate usoara de a atrage atentia fara a purta o tona de machiaj strident este de a aplica balsam de buze cu particule stralucitoare pe varfurile genelor. Vei obtine o stralucire subtila si sexy.    

8. Crema pentru calmarea iritatiilor la copii- daca iti simti pielea de pe coate si de pe calcaie aspra si deloc elastica, aplica un strat generos de crema pentru copii: din aia pentru calmarea iritatiilor provocate de scutece. Este foarte eficienta si iti va lasa pielea neteda si fina. Exact ca funduletul unui bebelus!     

9. Gene bine intoarse- daca genele tale nu vor sa se curbeze in ciuda eforturilor tale, iata ce trebuie sa faci: incalzeste-ti intorcatorul de gene cu foehn-ul pentru cateva secunde, iar genele ti se vor intoarce mult mai usor. Si foloseste un rimel rezistent la apa. Acesta se usuca mai repede si astfel genele raman curbate pentru mai mult timp.     

10. Pasta de dinti pentru cosuri- ti-a aparut un cos si nu mai stii cum sa scapi de el? Aplica pasta de dinti! Cam cat un bob de mazare. Lasa pasta vreo 15 minute sa-si faca efectul si spala apoi cu apa calduta.    

11. Ochi bine conturati- daca varful creionului tau de ochi nu mai traseaza linii atat de perfecte, baga-l la congelator timp de 15 minute. Varful va fi acum drept si ferm si va merge perfect.    

12. Crema de picioare- vrei sa ai si tu picioare stralucitoare, asa cum vezi in filme? Pentru a evita aspectul prea uleios, amesteca in lotiunea ta de corp cateva picaturi de ulei pentru copii. Picioarele vor capata un luciu discret si sexy.     

13. Fixare de durata- dupa ce-ti usuci parul, aplica fixativ pe perie si trece-o prin par de la radacini pana la varf. Astfel nu-ti vei mai intari prea tare parul si nu te vei mai lupta cu un aspect prea aspru si incarcat, mentinand volumul si stralucirea initiale.     

14. Unghii rezistente- in loc sa-ti tai unghia de tot atunci cand s-a rupt la un capat, aplica super glue! Imediat dupa, aplica un strat gros de oja in nuante opace (rosu, mov sau coral) pentru a camufla crapatura.    

15. Piele catifelata- curata de coaja mai multe fructe de avocado si zdrobeste-le intr-un vas. Aplica amestecul obtinut pe toata pielea corpului si lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care indeparteaza cu apa calduta. Vei avea pielea extraordinar de moale si de catifelata. Avocado este un hidratant natural.     

16. Vindeca bataturile cu vaselina- aplica vaselina pe bataturile din talpa si puneti sosetele in picioare pe timpul noptii. Bataturile se vor dizolva pur si simplu si pielea va fi din nou fina si catifelata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.