homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mici trucuri...dar de ajutor-6

#96 2008-03-28 13:15:58

andrutza
Vizitator

Re: mici trucuri...dar de ajutor

fetelor voi cum va trasati pe pleopa superioara conturul ochilor? eu as vrea sa-mi fac codita in sus si putin mai lunga, dar nu reusesc deloc m-am chinuit de cateva ori si nu mi-a reusit...tb cu dermatograf sau tus? am incercat cu dermatograful dar ba imi iese prea groasa, nu iese ca in pozele pe care le-am vazut.
uitati la ce ma refer http://www.makeupbyshan.com/images/eye_ … at-web.jpg ceva de genul asta

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-03-28 13:16:18)

#97 2008-03-28 13:19:32

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

sigur e data cu tus incearca sa intinzi pielea dinspre coada ochiului si sa odihnesti cerionul sau pensula tusului pe gene si traseaza de mai multe ori. codita o are facuta cu fard negru cred

eu nu mai folosesc dermatograf mi-am luat un fard negru si conturul mi-l fac cu el nici nu mi se mai intinde

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-03-28 13:20:58)

#98 2008-03-28 13:21:45

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu mi-am luat un tus si nu stiu sa ma dau cu el roll rodnar

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#99 2008-03-28 13:33:40

andrutza
Vizitator

pai poti face codita cu fard? iti tb pensula speciala banuiesc nu? si tine pe pleoape mult?

#100 2008-03-28 14:59:12

ana_18
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-11-27

ma poate ajuta si p mine cineva...cine are cursul de machiaj de la micanarcisa..? mi l poate sa si mie..

Publicitate

loading...

#101 2008-03-28 15:18:11

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

andrutza a scris:

pai poti face codita cu fard? iti tb pensula speciala banuiesc nu? si tine pe pleoape mult?

eu folosesc varful aplicatorului

#102 2008-03-28 15:32:17

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

faza cu uleiul de ricin in par ca sa creasca e o prostieee...adik poate il face sa creasca dar eu m-am chinuit o ora sa-l scot de la radacina si am folosit 200ml de sampon si se incurcase asa d tare k am folosit si tot balsamul k sa-l descalcesc...oribil
uleiul d masline e mega bun.
mai am cva trucuri pt masti d par naturiste... interesat cineva?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#103 2008-03-28 15:55:16

ana_18
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-11-27

dap..spune c trucuri stii pt mastile naturiste?

#104 2008-03-28 18:46:24

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu vreau sa imi cumpar tus de la oriflame,cel tip creion

expect the worst , hope for the best!

#105 2008-03-29 11:06:38

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

Vreti sa aflati mai multe informatii utile despre piele, epilare si secretul unor picioare fine? Descoperiti mai jos cateva date pentru o epilare perfecta.

1 - Epilarea nu stimuleaza cresterea parului
Impresia ca parul creste mai mult este data de faptul ca femeile se epileaza vara, cand temperaturile ridicate stimuleaza cresterea parului. Sangele circula mai repede si astfel imbunatateste hranirea radacinilor firelor de par.
2 - Parul care reapare nu este de culoare mai inchisa
Uneori femeile pot avea aceasta impresie, deoarece parul care reapare are culoarea sa naturala, nefiind inca decolorat de soare si de utilizarea frecventa a apei si sapunului.
3 - Epilati-va incet la inceput
Aparatele prevazute un set special pentru incepatoare asigura un debut usor in epilare prin folosirea capetelor de epilare cu mai putine pensete. Deoarece disconfortul este direct legat de numarul de fire de par smuls la un moment dat, sistemele cu mai putine pensete pe fiecare rand vor reduce senzatia resimtita la smulgere.
4 - Curatati pielea inainte de epilare
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, asigurati-va ca pielea este curata inainte de epilare. Verificati daca ati indepartat substantele grase, cremele sau alte reziduuri de pe piele. Prin urmare, epilati-va dupa baie sau dus.
5 - Atenuati disconfortul
Daca aveti pielea sensibila sau nu sunteti obisnuita cu epilatul, pot aparea iritatii ale pielii. Daca racoriti un pic pielea inainte de epilare folosind o pernuta pentru racire (timpul de racire ar trebui sa fie in jur de cel putin 30 de secunde, dar nu mai mult de 2 minute pentru aceeasi zona), aceasta va ajuta sa preveniti aparitia iritatiei.
6 - Folositi un aparat cu sistem de atenuare a durerii
Atenuatorul de durere stimuleaza pielea pe parcursul epilarii si, prin urmare, reduce senzatia de disconfort resimtita la smulgerea firelor de par. Cu ajutorul acestuia, epilarea devine mai blanda.
7 - Intindeti pielea
Daca intindeti pielea cu cealalta mana, veti ridica astfel firele de par, si ele vor putea fi indepartate cu mai multa usurinta.
8 - Alegeti unghiul optim de folosire
Pentru a asigura contactul optim cu suprafata de epilat, epilatorul ar trebui tinut in unghi de 90 de grade fata de piele.
9 - Ghidati aparatul in directie inversa cresterii firelor de par
Ghidati intotdeauna epilatorul in directie inversa cresterii firelor de par, fara sa apasati. Deoarece parul creste in diferite directii, ar putea fi util sa ghidati epilatorul in diverse directii, pentru rezultate optime. Un sistem de epilare care ridica firele de par inainte de a le indeparta va permite sa directionati si cele mai mici fire de par catre pensete.
10 - Alintati-va piciorele cu o crema hidratanta
Incheiati epilarea prin aplicarea unei lotiuni hidratante, care nu contine substante parfumate. Evitati lotiunile cu o compozitie complexa sau uleioasa, deoarece acestea pot creste riscul de inflamatie.
11 - Exfoliati-va pielea in mod regulat, pentru a evita cresterea firelor de par in piele
In functie de tipul de piele, unele femei pot avea fire de par crescute in piele. Exfoliindu-va pielea in mod regulat, cu ajutorul unei perii sau al unei manusi, preveniti cresterea firelor de par in piele. Cu toate acestea, nu efectuati aceasta operatiune imediat inainte sau dupa epilare.

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#106 2008-03-29 16:37:42

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Pentru a ramane tanara si frumoasa sa se bea in fiecare zi apa de busuioc. Puneti intr-un pahar mare apa si cateva frunze de busuioc si beti zilnic din aceasta apa. Eu fac asta de cateva zile dupa ce am avut si probleme cu circulatia sangelui si de atunci ma simt minunat.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#107 2008-03-30 20:36:57

util_ac
New member
Inregistrat: 2008-02-29

-pentru ca azi am vazut pe cineva suparata rau ca si-a murdarit hainutza de ceara...mi-am amintit...trucul cel mai bun de a le scoate este de a pune hartie peste "pata" se trece apoi cu fierul de calcat peste ceara care se topeste si se absoarbe in hartie
-iar pt ceapa ....dupa ce ai taiat-o in doua spala cele doua bucati dar mai important si lama cutitului

#108 2008-03-30 20:52:37

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

andrutza a scris:

fetelor voi cum va trasati pe pleopa superioara conturul ochilor? eu as vrea sa-mi fac codita in sus si putin mai lunga, dar nu reusesc deloc m-am chinuit de cateva ori si nu mi-a reusit...tb cu dermatograf sau tus? am incercat cu dermatograful dar ba imi iese prea groasa, nu iese ca in pozele pe care le-am vazut.
uitati la ce ma refer http://www.makeupbyshan.com/images/eye_ … at-web.jpg ceva de genul asta

Am citit intr-o revista mai demult si am retinut trucul: dai pleoapa superioara cu un fard tip pudra neutru (mai deschis la culoare) ca sa nu se intinda tusul. Apoi faci puncte mici din loc in loc de-a lungul ploapei, dupa care unesti punctele, in felul acesta riscul de a gresi linia este mai mic si te asiguri ca nu faci linia prea groasa. Am incercat de cateva ori la mine si a functionat trucul, insa fara codita. Acolo nu mai stiu, banuiesc ca tine de talentul de pictor al fiecareia smile Cunosc o tipa care se face la ochi asa zilnic, gen Cleopatra, dar mi se pare exagerat pentru machiajul de zi...plus cred ca sta 1 ora in fata oglinzii dimineata!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#109 2008-03-31 06:52:52

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

da da machiajul gen cleopatra e super...dar intr-adevar este cam exagerat ptr zi..dar e super imi place de mor big_smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#110 2008-04-29 10:44:45

Venus.Y
Membru
Inregistrat: 2008-04-05

Metoda verificata de a inlatura mirosul de usturoi sau tigari din gura: folositi pentru 2 minute Zilopop ca pe o acadea. Efectul este uimitor. applause

Din aceeasi gama, mai folosesc Zilosoap pentru a inlatura mirosul de bucatarie de pe maini. Este mai sanatos decat sapunul pentru ca folosirea frecventa a sapunului imi produce o mica alergie datorita ingredientelor sale.

#111 2008-04-29 11:50:58

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

oana_ a scris:

eu vreau sa imi cumpar tus de la oriflame,cel tip creion

a luat mami meu si sa stii k nu e bun....adik eu sunt obisnuita sa ma fac cu tush....iar creionul acela nu e tokmai negru...mai bine iti iei tush wink

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#112 2008-04-29 18:13:50

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pt a mai taia iuteala de la usturoi..cand il faceti pasta..puneti un pic de zahar...il face mai cremos..pufos si ii taie din iuteala....

#113 2008-04-29 18:33:43

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Andra123 a scris:

rotfl si eu la fel rotfl m`am dat odata si m`am speriat de ce a iesit..de atunci nici nu l`am mai deschis

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#114 2008-04-29 22:22:48

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

ankuzza a scris:

Andra123 a scris:

rotfl si eu la fel rotfl m`am dat odata si m`am speriat de ce a iesit..de atunci nici nu l`am mai deschis

rotfl2))))) nu e chiar atat de greu..trebuie un pic de rabdare..big_smile..s'a scris mai sus...faci punctuletele inainte si apoi le unesti..si iese conturul..big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.