Prea mica pt sex?-6
Pagini: 1 … 4 5 6
Subiect inchis
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
Re: prea mica pt sex?
Wildhoney a scris:nu stiu de ce dar am impresia ca nu a intrat aici si nu a deschis topicul asta ca sa ceara ajutor, ca daca era asa ar fi formulat in genul "am 12 ani am facut sex si ce ar trebui sa fac in continuare"...ea doar ne-a intrebat daca e prea mica pentru sex si cele mai multe ne-am spus parerea chiar daca nu in cel mai delicat mod posibil.
cred ca ai dreptate...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
eu zic sa asteptams a vedem ce mai zice fata
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
ralluka nu cred ca o sa mai intre
ionela nu cred sincer ca e vb. de net sau mai stiu eu ce ci de pubertate care se instaleaza mai pepede acum
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- same_soulfly
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-26
doctoressa a scris:evilpink a scris:daca stam sa ne gandim a scazut varsta la care vine ciclul asa ca la 12 ani esti in plina pubertate si topaie hormonii la greu
evilpink, iti multumesc din suflet pentru aceasta remarca cu greu am citit toate cele 3 pagini....ati tabarit pe fata asta, numai voi stiti de ce, cu texte de genul nu ai discernamint/nu ti-a aparut inca parul pubian/pe vremea mea/etc. daca e sa o luam asa, disacernamint nu ai nici la 18 ani, desi legea ti-l da la virsta aia! si sex te apuci deseori mai devreme sa faci! menstra vine acum, la gemeratia asta pe la 10-11 ani(rar la 12 deja)....cind apare prima menstra, parul pubian si axilar e tot acolo si aproape ca au terminat de crescut si sinii!) sa stam nitel si sa ne gindim ca o fata care a avut prima menstra la 10 ani la 12 ani aproape 13 are deja in spate 3 ani de tropait hormoni, de curiozitati, de fantezii, etc.... si eu spun ca e prea devreme...insa doar prin prisma faptului ca la 12-13 ani ar trebui sa fii copil si din pacate fizic si hormonal nu mai esti. important deci nu mi se pare sa dam cu batul...fata asta poate nu facea sex la 12 ani daca ar fi avut acces la informatii...nici nu stii cum sa o iei soulfy....draga mea, ai vazut-o pe fii-mea! stii citi ani are?
10...? Pana la urma nu am inteles.. vi se pare k nu e nicio problema k o fata sa-si inceapa viata sexuala la 12 ani??? + k nu a judecat-o nimeni.. n-am auzit pe nimeni sa spuna "esti proasta" sau ceva de genu`... ne-am zis parerea! Nu stiu cu ce o ajutam, daca o ajutam sau daca are nevoie de ajutor si DA, pt ea faptul e consumat! Dar probabil k nu e singura fata de 12-13 ani care citeste pe-aici!!! Si daca ami intra vreuna ar fi bine sa citeasca tot ce am scris noi si sa nu faca asa!!!!! Daca e destul de matura sa faca sex, ar trebui sa fie destul de matura sa accepte parerile (oarecum critice) ale altora!!!!
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
- claudia78
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-05
oricat de repede s-ar instala pubertatea acum...e muuult prea mica pt asa ceva PSIHIC!!!!!!!!!!!!!
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
nu a zis nimeni ca e ok sa iti incepi viata sexuala.ci mai de graba sa cautat si dat o explicatie pt.ce se intampla,pe langa factorii sociali intervin si cei biologici aparitia menstrei devreme la 12 ani esti deva in plina pubertate etc.etc cam asta se incerca sa se explice.
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- Al Pacino
- Administrator
- Inregistrat: 2006-02-01
mi se pare a fi o mare problema sa isi inceapa viata sexuala la 12 ani....doar atit ca asta nu conteaza. ea, ca si altele, fac treaba asta, indiferent ca sunt sau nu criticate sau aprobate si nu ajuta cu nimic criticile....la 12 ani sunt indeajuns maturizate hormonal ca sa le umble gindul la sex...si le umbla. mie continua sa mi se para ca e judecata....iata si exemplul(unul dintre ele)
unik a scris::si Da esti mult prea mica pt sex! nici macar nu ti-a crescut tot paru pubian si te scarpini? Doamne in ce hal au ajuns copii din ziua de azi...pt k esti o copila! Nici macar buletin nu ai...of of
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
madonna2008 a scris:am 12 ani fac 13 si miam inceput viata sexuala. Iubitul meu e super romantic ma iubeste si il iubesc stiu ac relatia no sa aiba un viitor adika s ama casatoresc cu el sau asa da stiu ca daca am facuto macar sunt multumita adika nuj e vreo problema daca de la varsta asta? dac ar afla ai mei mar omora mai ales ca iubitul meu nui tocmai roman..e tigan...
daca iti pui intrebarea aceasta, realizezi intr-un fel ca e cam gresit ce ai facut.
nu ne intreba pe noi... daca tu simti ca e ok toata treaba si ca nu te va afecta in nici un fel, f bine
eu personal, la varsta ta ma bucuram de copilarie
- balaurulfurios
- New member
- Inregistrat: 2008-01-31
madonna2008 a scris:am 12 ani fac 13 si miam inceput viata sexuala. Iubitul meu e super romantic ma iubeste si il iubesc stiu ac relatia no sa aiba un viitor adika s ama casatoresc cu el sau asa da stiu ca daca am facuto macar sunt multumita adika nuj e vreo problema daca de la varsta asta? dac ar afla ai mei mar omora mai ales ca iubitul meu nui tocmai roman..e tigan...
12 ani. sa vedem, castelul, flori fete sau baieti, frunza, tzarile, nu se mai pun jocurile de carti, un doi trei la perete stai, ratele si vanatorii, tara tara vrem ostasi, cam asta faceau unii dintre noi la varsta aia si sa nu-mi spuneti ca s-au schimbat vremurile ca va dau cu ciocanu peste degete! 12 ani=copilarie, nu adult, nu sex! BAAAAAAAAAAAAAAAAH TE-AI TAMPIT? nici par n-ai la pasarica, corpul tau abia daca este la jumatea dezvoltarii, nici ciclu nu cred ca ai inca si tu faci sex? si mai intrebi daca e o problema? da este!!! 1. habar n-ai sa te bucuri de copilarie! ca adult vei tot avea timp sa faci sex, dar acum ai alta etapa in viata peste care tu tocmai ai sarit! 2. n-ai habar de ce inseamna "a iubi", cine ma contrazice e chiar bou! 3. ai o scoala de facut, daca ramai insarcinata te-ai ratat! ( asta in cazul in care ti-a venit ciclul) 4. ma indoiesc ca stii dar are (avea) exarhu un gingal (un fel de reclama audio) cu "SUNT UN TAMPIT" felicitari! 5. ma dor ochii de la stilul tau de scris. 6. BAAAAAAAAH AI 12 ANI!!! si cred ca iar am spus destul cu asta! 7. Du-te la un ginecolog!!!! URGENT! indiferent ca ai folosit sau nu prezervativ! 8. BAAAAAAAAAAAAAAAAAHH AI 12 AAAAAANI !!!! 9. idem punctul 4 iar 10. Sper sa fie totusi o gluma tinand cont ca ai doar 3 posturi!
Ultima oara a fost editat de balaurulfurios (2008-01-31 21:46:43)
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
apropo, asta vara am citit pe un forum ce scria o fata de 14 ani, a spus ca ea are un prieten de 26 de ani si ca nu face cu el decat sex oral si anal, pentru ca i-a spus el ca la 14 ani are vaginul prea stramt si ca nu are loc penisul acolo, si am vrut sa imi fac cont acolo ca sa ii spun fetei ca nu din cauza asta nu vrea prietenul ei sa faca sex normal cu ea, ci din cauza ca daca daca afla mama ei ca nu mai e virgina prietenul ei intra la puscarie, si ca se foloseste de ea doar ca sa isi satisfaca dorintele, pentru ca ea a spus ca merge cu mama ei la ginecolog pt ca are niste probleme cu menstruatia, dar mi-au luat-o altele inaine, si am renuntet...nu am cuvinte sa spun cata scarba mi-a provocat ce am citit acolo, ma gandesc numai ce fel de om poate sa fie ala, ca sa isi bata joc de un copil in halul asta, probabil el a vazut ca nu e nimic mai usor decat sa pacaleasca o fata de varsta ei ca sa isi satisfaca fanteziile...e trist dar astfel de lucruri se intampal totusi....
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- Lelaina
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-02
"Bah"..aici nu e un forum de urlat..dak esti balaur fioros du-te si urla in alta parte... Aici nu ai dreptul sa judeci... Si plus de asta se vede k niki makr nu ai citit topicul cu atentie,doctoressa kiar a mentionat k in generatia de azi deja menstra apare mult mai rpd dekt asa cum s-a intamplat cu ftl care acum au in jur de 20 ani... Dar nu,tu te grabesti sa sari cu toporul la om si sa dai,niki makr nu te uiti cu atentie... Si in final ce conteaza ce zikem noi aici,e clar k dak e adevarat,faptul e deja consumat si noi nu mai avem ce face... Asa k pe viitor fii mai atent la exprimare si la etichetare
Ultima oara a fost editat de Lelaina (2008-01-31 22:37:14)
Poor is the man whose pleasure depends on another
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
balaurulfurios a scris:12 ani. sa vedem, castelul, flori fete sau baieti, frunza, tzarile, nu se mai pun jocurile de carti, un doi trei la perete stai, ratele si vanatorii, tara tara vrem ostasi, cam asta faceau unii dintre noi la varsta aia si sa nu-mi spuneti ca s-au schimbat vremurile ca va dau cu ciocanu peste degete! 12 ani=copilarie, nu adult, nu sex! BAAAAAAAAAAAAAAAAH TE-AI TAMPIT? nici par n-ai la pasarica, corpul tau abia daca este la jumatea dezvoltarii, nici ciclu nu cred ca ai inca si tu faci sex? si mai intrebi daca e o problema? da este!!! 1. habar n-ai sa te bucuri de copilarie! ca adult vei tot avea timp sa faci sex, dar acum ai alta etapa in viata peste care tu tocmai ai sarit! 2. n-ai habar de ce inseamna "a iubi", cine ma contrazice e chiar bou! 3. ai o scoala de facut, daca ramai insarcinata te-ai ratat! ( asta in cazul in care ti-a venit ciclul) 4. ma indoiesc ca stii dar are (avea) exarhu un gingal (un fel de reclama audio) cu "SUNT UN TAMPIT" felicitari! 5. ma dor ochii de la stilul tau de scris. 6. BAAAAAAAAH AI 12 ANI!!! si cred ca iar am spus destul cu asta! 7. Du-te la un ginecolog!!!! URGENT! indiferent ca ai folosit sau nu prezervativ! 8. BAAAAAAAAAAAAAAAAAHH AI 12 AAAAAANI !!!! 9. idem punctul 4 iar 10. Sper sa fie totusi o gluma tinand cont ca ai doar 3 posturi!
nu stiu daca sa raportez sau nu mesajul tau sper doar sa fie vazut cat mai repede de un moderator.
later edit: acum am vazut ca ai fost sanctionat deja...
Ultima oara a fost editat de ivy (2008-01-31 22:44:11)
Just like a tattoo I'll always have you...
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
mai balaure...de data asta scapi de un ban...pt ca se pare...ca in acest topic aproape toata lumea a sarit calutul (si s ar da prea multe warn-uri si ban-uri)...fapt pt care am si hotarat sa l inchidem...
happy with him...inlove with him...
Subiect inchis
Pagini: 1 … 4 5 6
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|