homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Injectabile Polidin - Candida

#1 2008-01-31 21:36:43

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

injectabile Polidin - Candida

A scapat cineva de candida facand acest tratament injectabil?...cu Polidin.
yo nu mai suport afurisita asta de candida..am facut tratamente peste tratamente si tot recidiveaza.Daca am sanse cu acest tratament il fac si pe asta.
Voi ce ziceti?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#2 2008-01-31 21:42:59

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: injectabile Polidin - Candida

nu am auzit sa se aplice tratamentul cu polidin in candida.

mami de minuni hjarta

#3 2008-01-31 21:51:03

YoHanna
Insomniac member

eu am auzit de persoane care au folosit pt a putea ramane insarcinate si au scapat si de candida?nush ce sa zic...dak as face tratament desi cu alt scop decat cel de a ramane insarcinata imi poate dauna?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2008-01-31 21:57:08

o'hara
Platinum member

e folosit in anexitele cronice - cu asta ajuta instalarea unei sarcini. e ca un vaccin cu diverse bacterii in el deci nu vad cu ce ar ajuta candida

mami de minuni hjarta

#5 2008-01-31 21:57:53

codrutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-03

datorita  polidinului,creste imunitatea,deci scapi si de candida

Publicitate

loading...

#6 2008-01-31 22:06:01

YoHanna
Insomniac member

o sa mai intreb si doctoru si dak pe langa faptu ca ajuta instalarea unei sarcini(lucru care inca nu-l doresc) ...ajuta si la cresterea imunitatii atunci voi incepe tratamentul.

#7 2008-02-01 09:56:13

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

si eu am auzit ca tratamentele cu polidin si antibiotic duc la cresterea sanselor aparitiei unei sarcini...dar cu conditia sa si prestezi fara protectie.

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#8 2008-02-01 10:23:42

o'hara
Platinum member

dar sigur nu in timpul tratamentului. e cum am spus si mai sus pt anexitele cronice. dupa tratament trompele devin mai permeabile => sunt sanse mai mari ca un spermatozoid sa ajunga la ovul.

mami de minuni hjarta

#9 2008-02-01 11:25:39

YoHanna
Insomniac member

eu am gasit pe un site unde scrie k este recomandat si copiilor mici predispusi la raceli ...deci pt imunitate scazuta.

#10 2008-02-01 11:36:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e ca un vaccin pentru streptococi, e-coli etc... dar candida nu e printre ele. pentru candida e un vaccin facut de Institutul Cantacuzino, vorbeau fetele pe aici de el, iti trebuie trimitere de la medicul de familie

#11 2008-02-01 11:56:58

YoHanna
Insomniac member

pai nu e pt candida...dar candida o intretine si imunitatea scazuta,nu?smile...m-as duce si la institutul cantacuzino dar sunt din cluj..

#12 2008-02-01 12:09:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu_vreau a scris:

nu am auzit sa se aplice tratamentul cu polidin in candida.

sunt absolut de acord

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2008-02-01 12:15:06

YoHanna
Insomniac member

dar pt cresterea imunitatii?

#14 2008-02-01 12:19:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e un imunomodulator...stimuleaza rezistenta antiinfectioasa nespecifica....
atentie! contine tulpini bacteriene inactivate....e ca un fel de polivaccin antibacterian...nu are nimic de a face cu candida dupa parerea mea, cum nu are nici vaccinul antiviral de ex

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#15 2010-04-11 09:00:08

petropety
New member
Inregistrat: 2010-01-11

yohanna daca mai vizitezi siteul asta scrie-mi ..si eu ani de zile am avut probleme cu candida...m-a terminat psihic...din orice imi iesea...ma spalam cu intimat imi iesea,luam antibiotice imi iesea, purtam absorbante zilnice imi iesea...din oriceeee...multe lame am facut ..doctorii imi dadeau niste ovule si cica trebuia sa-mi treaca...nimic!!!!..dar la ultimul docrot care am fost  mi-am rezolvat problema ..intradevar este un tratament lung dar cu rezultate...acum  o saptamana am avut o operatie grea...in spital kt am stat o saptamana nu am folosit decat servetele umede sa ma sterg'jos'..nu puteam sa merg la baie ...sa ma spal ..normal pana acum candida era in floare ..pe langa faptul ca sunt si ticsita de antibiotice kre  dupa cum se stie ...antibioticele favorizeaza mult aparitia candidei ...dar nu am nimic:D...astept un semn de la tine aici ..ca sa iti dau tratamentul wink

#16 2010-04-11 11:40:44

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

petropety..ar trebui sa scrii aici,poate si alte fete sunt interesate...cine stie..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#17 2010-04-11 12:18:52

YoHanna
Insomniac member

petropety scrie-l aici pe forum...pt ca asa cum zice wild_wind...suntem multe care ne luptam cu aceasta infectie smile

#18 2010-04-12 12:15:08

petropety
New member

tratamentul pentru candida pe care pe mine m-a scapat definitiv,credeti-ma

1.Pliculete de Tantum Rosa (10 pliculete,spalaturi vaginale 1/seara cu irigator de preferabil tot de la Tantum Rosa)

2.Ovule Macmiror (10 ovule ,1/seara inainte de culcare)
-5 zile de pauza iar in aceste 5 zile folositi intimatul Lactacyd pentru refacerea florei vaginale.Dupa 5 zile incepeti din nou tratamentul cu :

3.Bioclin (sunt capsule efervescente,se dizolva in 1.5-2 litri de apa si se face spalaturi vaginale cu irigatorul)-10 capsule

4.Ovule Meclon (10 ovule ,1 /seara inainte de culcare)
-5 zile de pauza ,in aceste 5 zile folositi doar intimatul Lactacyl dupa cum a scris mai sus pentru refacerea florei vaginale .Dupa aceste 5 zile incepi iar alt tratament cu:

5.Ovule Cervucyd (10 ovule ,1 /seara )
-5 zile pauza +spalat doatr cu Lantacyd

6.Ovule Viviflor (10 ovule 1/seara )

Este un tratament mai de lunga durata , insa eu am scapat de Candida !

#19 2010-04-12 12:43:14

petropety
New member

inca o chestie ,incercati sa nu va mai spalati non -stop in interiorul vaginului ,si asta poate declansa candida!Doctorul mi-a spus normal este sa ne spalam o data pe zi ,dar numai pe dinafara ,Eu inainte tin minte faceam ce faceam ma duceam la baie sa ma spal .Eram foartw bucuroasa ca nu mai am acele scurgeri ,care d efapt sunt foarte normale dar mai rau imi faceam .Reusisem sa-mi distrug flora vaginala !Inca ma spal de cateva ori p zi dar nu mai folosesc degetelele,irigatorul si chiar ma simt foarte bine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.