|
Nu esti logat.
Despre fumat#1 2008-02-01 11:28:48
despre fumatbuna m am ganam sa deschidem un subiec despre fumat .Care e un vicciu foarte raspindit in ziua de azi .Ce ziceti sa discutam despre prob asta.Tin sa marturisesc ca si eu am fost fumatoare timp de 8 ani de 3 ani nu mai fumez ,asta nu insemna ca sunt inpotriva fumatorilor http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #2 2008-02-01 11:31:46
Re: despre fumateu fumez de vreo 5 ani,inca nu ma gandesc sa ma las,probabil inca ma simt bine. Offline #3 2008-02-01 11:38:01
Re: despre fumat
subscriu si tot de vreo 5 ani fumez http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2008-02-01 11:43:11
Re: despre fumatEu nu fumez...si nici nu o sa fumez vreodata...Nu ma atrage cu nimic...si am incercat cand eram mai mica dar nu am vazut nimic special ca sa zici sa continuu...Totusi am o teorie: cine se apuca in tinerete sa zici ca e mai acceptabil ca macar nu e creierul prea dezvoltat si nu gandesti prea mult dar cine se apuca la varste inaintate nu inteleg de ce..mai ales ca sunt mai constienti ca fumatul nu face bine sunt mai maturi in gandire..In fine e alegerea fiecaruia..totusi nu este de neglijat ca :Tutunul dauneaza grav sanatatii!!! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-01 11:53:02
Re: despre fumateu m-am lasat dupa 10 ani de fumat... acum vreo luna. sa vedem cat ma tine. Offline #7 2008-02-01 11:57:19
idem Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2008-02-01 11:57:35
dap eu tot asa gandesc... adica cand esti mic.. na te tenteaza, da dupa... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2008-02-01 12:04:35
Re: despre fumatnici eu nu fumez...normal ca am incercat cand eram kinder, ca de...te scotea in evidenta.Dar doar atat....nu sunt impotriva fumatorilor, dar ma enerveaza la culme cand ma intorc dintr-un bar si miros toata a fum...iar hainele sunt bune de dat la spalat ca doar asa iese fumul. Offline #10 2008-02-01 12:06:31Re: despre fumatSi eu am fumat 5 6 ani ,imi placea nu ma deranja deloc sa am vreo problema sau ceva..eram constienta ca nu e bine si ca la un moment dat cand o sa vreau sa am un copil sa ma las de fumat dar intre timp am vazut o stire (tot aici citita despre fata care murit etc etc) si parca m-a cam zdruncinat de m-a ambitionat sa vad cat rezist fara sa fumez.Si am reusit (zic eu) de 4 luni le-am lasat,ma simt bine desi la inceput mi-a fost greu..si sper sa nu mai fumez... Offline #11 2008-02-01 12:18:20
Re: despre fumatam fumat aproape un an,atunci l-am intalnit pe iubi nefumator.nu m-as mai apuca de fumat pt nimic in lume,bani cheltuiti degeaba si sanatate pusa in pericol.tata e fumator inrait si innebunesc cand vad ca da aproape 6 lei pe un pachet de tigari si nici nu ii ajunge unul pe zi :f?rbannad: expect the worst , hope for the best! Offline #12 2008-02-01 12:23:54
Re: despre fumateu am fumat dintr-a 10-a pana acum 3 luni..adica...7 ani cred si e asa de bine. cel mai greyu credeam ca imi va fi cand ii voi vedea pe altii fmand...da chiar ma deranjeaza fumul...deci se poate multumita lui mami de minuni Offline #13 2008-02-01 12:26:22
Re: despre fumateu am fumat 15 ani si m-am lasat in momentul in care am ramas insarcinata...desi la inceputul sarcinii eram convinsa ca ma voi apuca din nou odata ce se naste copilul, acum nu mai sunt la fel de sigura...om vedea Offline #14 2008-02-01 12:44:04
Re: despre fumateu fumez de 22 de ani....ma gindesc eu ca am sa ma las intr-o zi...sincer, inca nu stiu cind Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-02-01 12:56:39
Re: despre fumatsi eu am fumat vreo 4 ani,insa sanatatea nu`mi mai permite..si acum sunt nefumatoare..eh nici nu mai stiu cum e sa tragi un puf Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #16 2008-02-01 12:56:56
Re: despre fumateu nici macar nu am incercat vreodata.. si nici nu am de gand Offline #17 2008-02-01 12:58:01
Re: despre fumateu nu fumez,si tare mandra sunt.asta nu inseamna k am ceva cu fumatorii.sincer ma simt bine asa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #18 2008-02-01 13:00:09
Re: despre fumateu nu suport barbatii imbacsiti de fum de tigara... chiar mi se intoarce stomacul pe dos.. pana acum, multumesc, Doamne, am avut parte numai de nefumatori... si amici, si iubiti... sper sa o tin tot asa.. Offline #19 2008-02-01 13:23:35
Re: despre fumateu fumez de de 2 ani....de curand m-am lasat pentru o perioada....scurta de timp....o luna...si acuma din nou m-am apukat numai ca simt niste dureri ingrozitoare de cap....si parka ...simt k le las din nou.....fumez ff mult atunci kand sunt nervoasa. Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|