|
Nu esti logat.
Cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)#1 2008-02-02 10:19:53
cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)de cand ma stiu mi-am dorit sa am parul ondulat;poate ca daca aveam parul ondulat il doream lins,(asta e-omul in general vrea ce nu are).ma prind foarte bine cateva bucle ondulate insa am un par foarte dificil care se increteste cu multe matanii.ma gandeam ca vine vremea frumoasa si as dori sa mai aflu eventual de la voi cateva trucuri despre topicul asta. Offline #2 2008-02-02 10:23:01
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)daca il dai cu spuma nu se increteste? al tau e drept drept sau are ceva tentativa de ondulat? Offline #3 2008-02-02 10:52:42
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)1.il faci cu ondulatoru http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2008-02-02 11:41:59
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)are o mica tendinta de ondulat, insa nu prea ii place lui spuma, doar moatele l-au mai incretit, insa doar daca dorm cu ele noaptea si nu e foarte placut.fiind doar cat o plama de lung ma deranjeaza , daca era mai lung poate nu ma deranjau. Offline #5 2008-02-02 12:02:41
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)wai...al meu era ondulat fain...si apoi am vazut o poza pe net cu o tipa creata...si am avut proasta inspiratie de a'mi face permanent...wai...de 1 an de zile ma tine...doar ca acum sunt dependeta de presa .... suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-02 12:14:51
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)da, am si eu o prietena care si-a facut permanent...si a fost departe de ceea ce si-a dorit de fapt. Offline #7 2008-02-02 12:22:55
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)bigudiuri #8 2008-02-02 12:35:30
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)skumpi tu iti puneai si bigudiuri? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #9 2008-02-02 12:37:05
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)aaa nu #10 2008-02-02 12:38:28
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)aaa,credeam ca il faci tu cret .Vreau sa incerc si eu cu bigudiuri,dar nu stiu de care sa imi iau ca eu il am si luuuung. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #11 2008-02-02 12:47:10
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent) cine are chef sa stea zi d zi cu bigudiuri in cap ? is f icnomode...eventual pt o ocazie ..ceva` #12 2008-02-02 12:51:52
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)pai nu zi de zi,doamne fereste doar asa,din cand in cand sa mai schimb si eu.Eu am parul f drept,dar imi sta bine si ondulata,m-am facut la coafor odata ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #13 2008-02-02 12:56:11
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)eu kiar akuma ma gandeam sa mi-l pun pe bigudiuri dak m i-l pun azi cateva zile nu mai am treaba cu el..si sta kiar fain al meu e si mai cret de la mama natura...dar mai mult imi place cu bigudiuri cateodata mi-l mai pun si pe moate...de fapt rasucesc suvita cu suvita ...dar astea destul de rar k nu am kef tot timpul knd ma spal pe cap!knd nu am kef...dau cu spuma si il usc cu difuzorul cam astea ar fi optiunile Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #14 2008-02-02 13:56:49
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)cauta bigudiuri moi din burete; le suporti mai usor; Offline #15 2008-02-02 14:42:30
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)
ce am vazut eu ca, fac coafezele care nu il au cret...doar cu o tendinta de incretire...il dau cu spuma (si spuma din gama profi...nu din asta de pe piata...deci daca ti ai putea cumpara de la cineva ar fi super...este la wella un tub f mare...e mai scumpult cei drept...dar merita...si il usuca cu foehnul...cu difuzor mare...si stai cu parul dat peste cap adica cu capul in jos...aduni cu difuzorul incet parul pana ii ajungi langa piele capului (asta dupa ce te ai dat cu spuma bineinteles) si il ti asa cat rezisti...apoi muti mai incolo...si tot asa pana e uscat...la incaput o sa para umfat (dar va fi cret)...nu incerca sa l pototlesti tu...caci oricum ti se va lasa putin cate putin... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-02-02 15:03:04
asta fac si eu care sunt facuta permanent... Offline #17 2008-02-02 15:14:41
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)mai trebuie sa faci si daca ai permanent? happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-02-02 15:17:25
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)da... daca doar ma spal si-l las asa sta ca o matura... Offline #19 2008-02-02 15:23:34
same here si sa nu mai spun ca atunci cand ma usuc cu foehnul si peria ca sa l intind arat ca o vrajitoare in final...noroc ca urmeaza placa eu credeam ca la permanent sta el frumos asa...fara sa i face nimic... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|