|
Nu esti logat.
Atacuri de panica#1 2008-02-04 03:59:37
atacuri de panicaBuna, fetelor. Am si eu nevoie de putin ajutor. Sufar, cred, de atacuri de panica. Zic cred, pentru ca m-am autodiagnosticat, nu am fost la doctor. Dar din ce am citit, cam asta ar fi....e destul de rau, pt ca am zile cand nu ies din casa, nu pot sa ma duc la cursuri, si oricum, ma simt ingrozitor. Din pacate, unde sunt acum, e foate scump sa merg la doctor, si chiar nu-mi permit, din pacate...Stiti cumva ceva tratamente naturiste, ceva metode de casa? sunt gata sa incerc cam orice.... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #2 2008-02-04 07:16:09
Re: atacuri de panicao sa-ri raspunda minimoni...sie ea trece prin asta Offline #3 2008-02-04 12:03:52
Re: atacuri de panicapai cum se manifesta de spui ca te-ai autodiagnosticat singura? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #4 2008-02-04 12:09:46
Re: atacuri de panicaUn atac de panica se caracterizeaza prin episoade neasteptate si repetate de teama intensa, acompaniata de simptome fizice care includ dureri in piept, palpitatii, dificultati de respiratie, ameteli, dureri abdominale. Aceste senzatii sunt asemanatoare cu acelea ale unui atac de inima. Multe persone cu atacuri de panica experimenteaza stari de anxietate intre episoadele de panica. Se intampla frecvent ca aceste persoane sa manifeste fobii in legatura cu locurile sau situatiile in care au avut loc atacurile de panica, precum supermarket-urile sau diferite situatii din viata de zi cu zi. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2008-02-04 14:15:50
Re: atacuri de panica
trec prin asta de 2 ani..nu exista tratament..singurul tratament esti tu..!gandeste pozitiv,fa ce`ti place si nu te enerva!..in rest..vointa multa..cam asta e tot ce poti sa faci..lasa pastilele ca nu te ajuta cu nimic Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-04 14:17:25
Re: atacuri de panicaMda, cam asa se manifesta. Nu stiu ce sa fac, as vrea sa nu trebuiasca niciodata sa ies din casa...poate are cineva vreo idee, vreun ceai, ceva....ZIc si eu, ma gandesc ca macar ideea ca iau ceva, o sa ma ajute, la moral... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #7 2008-02-04 14:18:47
Re: atacuri de panicaincerca si un pshiholog.tonotil cica e bun pt.asa ceva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-02-04 14:19:43
Re: atacuri de panicaSi eu aveam asa ceva, asta vara am trecut printr-o pasa f proasta, pur si simplu nu ma mai bucuram de absolut nimic, ma gandeam numai aiurea, la moarte, mi-era frica etc....eu m-am tratat prin homeopatie, m-a ajutat mult #9 2008-02-04 14:20:25
Re: atacuri de panicasingurul medicament esti tu.si eu am avut de-a face cu asta si inca mai am si inafara de autosugestie sau ajutorul unui psiholog, nimic nu te ajuta.capul sus si mergi cu incredere la un psiholog Offline #10 2008-02-04 14:20:29
asta suna a depresie nu a atacuri de panica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-02-04 14:24:24
miruna!nu te va ajuta nimic...mai e o colega de forum...ankuzza care si ea sufera de aceeasi nenorocita de dereglare...e o dereglare minora.....nu te speria...nu se moare din asta....dar ai nevoie de sustinatoti....tu in schimb poti face multe lucruri pt tine...iti las id-ul meu de mess....sper si vreau sa te ajut...pe mine nu m-a ajutat nimeni.....id-ul e alina_banica.....l-am mai lasat eu undeva....astept sa vb... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #12 2008-02-04 14:28:19
Re: atacuri de panicada,alinuta m`a ajutat si pe mine mult.,.ne`am impartasit starile de rau..si pana la urma a fost bine ca aveam pe cineva sa ma inteleaga..pup alina Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2008-02-04 14:31:16
Re: atacuri de panicasi eu pe tine...numai noi doua stim cum ne-am chinuit de la distanta sa ne ridicam moralurile...si speram sa nu se rupa prietenia asa repede!nu? ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #14 2008-02-04 14:51:24
Re: atacuri de panicav-am zis eu ca minimoni is on air... Offline #15 2008-02-04 15:08:17
Re: atacuri de panicaMinimoni, multumesc, o sa te caut. Acuma trebuie sa plec. Stiu ca la psiholog e cel mai bine....dar nu pot sa merg, pentru ca nu am bani, aici. Sau nu stiu, poate o sa imprumut, chiar nu mai pot contiua asa. multumesc, oricum, de incurajari... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #16 2008-02-04 16:22:10
n`ar avea de ce Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #17 2008-02-04 18:26:08
Re: atacuri de panicaSustin ce spun fetele! La psiholog! Nu e tocmai o dereglare "minora", iti poate perturba serios viata! Numai cei care au trecut/trec prin asa ceva stiu ce nasol e cand te apuca pandaliile. Evilpink, te rog sa nu mai scrii vreun medicament pt. afectiuni din-astea pe forum. Nu reprezinta solutia si e periculos, asa ca sterge, te rog denumirea medicamentului. :f?rbannad: Offline #18 2008-02-04 18:34:53
Re: atacuri de panicamedicamentul cu pricina este un supliment nutritiv asa ca nu vad ce rau sa faca. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-02-04 18:53:27
Re: atacuri de panicaUn supliment nutritiv poate rezolva o problema psihica??? (intrebare retorica) E stiuta apetenta anxiosilor pentru diferite metode de calmare si eu propun sa nu ii incurajam in acest sens, mai ales ca nu esti de specialitate, iar medicamentele pentru astfel de probleme se prescriu in cabinetul medical. Ultima oara a fost editat de ET (2008-02-04 18:53:54) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|