homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeiile obosesc vreodata?

#1 2008-02-06 22:47:23

gaby777
New member
Inregistrat: 2008-02-06

Femeiile obosesc vreodata?

De revelionul acesta-nu am facut prostioare sad dar iam facut prietenei un mic oral si cu mana ce am mai facut eu pacolo de am dus-o la orgasm...Eu am un obicei de a intreba cat mai e pana ...ca se plictiseste omu(oboseste)si ea imi spunea inca putin si tot asa vreo ora...si intr un final cand eu eram cu mainile si limba umflata imi dau seama ca a avut acel orgasm!Surpriza dupa revelion imi spune cea mai buna prietena a ei :Sti ea tea mintit-nu a avut un orgasm ci trei(3)!Inteleg ca s-a simtit super bine si mai vroia dar nu i-a fost mila de loc-si daca nu imi dadeam seama eu ca a avut pana dimineata o tineam asa-FEMEIILE OBOSESC VREODATA de orgasme?Eu ca barbat dupa un orgasm dorm bustean....

Sper ca nu supar pe nimeni cu prostiile mele!hjarta

#2 2008-02-06 22:55:03

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Femeiile obosesc vreodata?

normal ca obosesc rotfl

expect the worst , hope for the best!

#3 2008-02-06 22:55:07

alinutzza_allexandra
Full member
Inregistrat: 2008-01-18

gaby777 eu una nu obosesc deloc...am si cate 7-8 orgasme pe tura...big_smile...asa si prietenele mele......
voi barbatii stiu ca sunteti rupti dupa..lol la fel si iuby meu...doarme de rupe dupa...nu se ridica din pat neam rotfl

#4 2008-02-06 22:58:46

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

rotfl mah... n-a fost prea corecta cu tine, ce sa zic... a avut o doza de egoism big_smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2008-02-06 23:02:02

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

cum sa obosim noi femeile ,daca orce studiu arata ca ''femeile muncesc mai mult ca barbati'lollollollol

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

Publicitate

loading...

#6 2008-02-06 23:14:11

gaby777
New member
Inregistrat: 2008-02-06

Femeile muncesc mai mult ca barbatii?Eu ma duc so iau mereu de la scoala nu ea pe me,eu imi dau jos camasa sa nu i fie ei frig nu ea,eu platesc prezervativul,eu am dureri de spate nu ea,iarna eu iau bulgari in figura pentru ea,de fiecare data desi ea greseste tot eu renunt la deminitate dau fuga la florarie si ma duc cu o floare la ea si mi cer scuze ca am fost un mare bou(pentru ce nustiu dar na..)tot o car pana acasa daca se loveste la picior nu ea pe me (desi nu sunt gras),tot eu trebuie sa strang bani de nunta trebuie sa iau casa si restu...nu ea,tot eu va trebui sa renunt la meciurile mele preferate pentru a se uita ea la telenovela,tot noi barbatii renuntam si muncim pentru ai putea oferi femeii ce-i trebuie!deci barbatii muncesc mai mult-adica uite-te in palmele noastre si vei vedea care munceste mai mult! storstark

Sper ca nu supar pe nimeni cu prostiile mele!hjarta

#7 2008-02-06 23:31:06

alinutzza_allexandra
Full member
Inregistrat: 2008-01-18

gaby777 ... ceea ce zici tu sunt niste fleacuri....adik nu chiar...sunt niste chestii logice pe care ar trebui sa le faca un iubit...
dar nu te gandesti ca tot femeia face de mancare....spala...calca...face curat....si cel mai important face si creste un copil....asta nu ti se pare a fi munca?...mult mai grea fatza de cea la care te referi tu....

#8 2008-02-06 23:32:07

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

gaby777 a scris:

Femeile muncesc mai mult ca barbatii?Eu ma duc so iau mereu de la scoala nu ea pe me,eu imi dau jos camasa sa nu i fie ei frig nu ea,eu platesc prezervativul,eu am dureri de spate nu ea,iarna eu iau bulgari in figura pentru ea,de fiecare data desi ea greseste tot eu renunt la deminitate dau fuga la florarie si ma duc cu o floare la ea si mi cer scuze ca am fost un mare bou(pentru ce nustiu dar na..)tot o car pana acasa daca se loveste la picior nu ea pe me (desi nu sunt gras),tot eu trebuie sa strang bani de nunta trebuie sa iau casa si restu...nu ea,tot eu va trebui sa renunt la meciurile mele preferate pentru a se uita ea la telenovela,tot noi barbatii renuntam si muncim pentru ai putea oferi femeii ce-i trebuie!deci barbatii muncesc mai mult-adica uite-te in palmele noastre si vei vedea care munceste mai mult! storstark

ei vezi si de asta primiti voi barbatii cea mai de pret rasplata : iubirea noastra! lol
Iar daca nu v-ar placea sa aveti grija de noi (k noi suntem niste dragute si niste delicate) nu ati face-o. Dar ne iubiti asa rasfatate cum suntem. Si hai sa fim seriosi k si voi sunteti uneori neajutorati si rasfatati. Al meu cand pleaca pe undeva pe mine ma pune sa-i aleg haine, la doctor tb sa merg cu el k lui ii e frica

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#9 2008-02-06 23:43:06

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

meseria de mama si nevasta e cea mai grea dintre toate wink ia gandeste-te cate face o mama casnica toata ziua cat sta acasa, si o sa-ti dai seama ca e la fel de greu cu a merge zilnic la birou si a face afaceri... ca sa nu zic alte joburi.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#10 2008-02-06 23:46:19

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

bravo alinutzza applauseapplause:applause:gabi se pare ca esti la varsta adolescentei nu sti inca ce inseamna viata de cuplu si nu numai ,dar la lucruri la care te referi tu sunt nimicuri ,ai sa vezi cu trecerea anilor ca am dreptate  bineinteles daca vrei sa recunosti:k:tummenupp

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#11 2008-02-07 02:53:32

MariaM
New member
Inregistrat: 2008-02-03

deci..dupa nush cat timp.. a mai durat o ora..deci in total cam doua ore (daca nu mai mult)..inseamna k te pricepi nu gluma..dk in 2 ore ai reusit sa aiba doar 3 orgasme eclara treaba.. dk vrei raspunsuri corecte nu mai baga vrajeli zi adevaru...dk ai fi stiu ce sa faci in 10 min o aduceai cu oralu la orgasm multiplu..pe mn intr-o juma de ora m-a lasat lata..am zis k nu ma mai ridic...
deci cik..eu i dau camasa ei nu ea mie..poi nu ii dau eu lui camasa mea .. sa vedem cat ii tine de firg..cred k se incalzeste un pic la umeri..lol)doamne ce tampenii ai spus..dk se loveste la picior eu o duc acasa.. nu ea pe mn..dk te-ai lovi tu la picior si te-ar cara ea..cred k tzi l-ai rupe si p celalalt...lol daca ar spune prietenu meu asa ceva (care e destul de imatur)..dar totusi nu gandeste atat de penal..cred k as muri de ras vreo 3 ore...

e prea tare topicu asta k sa ma abtin..imi pare rau daca iau worm cu toate k nu cred k am exagerat..

"De revelionul acesta-nu am facut prostioare sad dar iam facut prietenei un mic oral si cu mana ce am mai facut eu pacolo de am dus-o la orgasm..." deci un mic oral de vreo nush cate ore...de am aduso l orgasm asta e prea tare no comment
deci va dati seama k prietena lu prietena lui i-a zis lui k aia a avut 3 orgasme...e prea tare asta...
stii cand ai un orgasm mai ales dk baiatu continua nu e ca si cum ai luao de la capat total neexcitata..of mi-e greu sa explic lasa...mai documenteaza-te ..u ai 19 ani(dk ai) si prietena ta de 15 e mult mai documentata ca u...

#12 2008-02-07 02:54:59

MariaM
New member
Inregistrat: 2008-02-03

stii dk ai 19 ani si nu ai avut experiente ..mai bn i-ai spune asta prietenei tale...

#13 2008-02-07 03:18:15

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

Voi spalati? Ce? aruncati niste rufe in masina de spalat? faceti curat? pfoaaaaaa e al naibii de greu, stiiiu. mancare? dar bucatarii din restaurant care asta fac non-stop? oricum cei mai buni bucatari tot barbatii sunt!  calcati? dar voi plecati sifonate pe strada? pentru voi nu calcati?
eu unul stau singur. imi arunc rufele in masina de spalat, le sortez inainte colorate de albe, am pus detergent, balsamul si intr-o ora le-am scos, le intind si gata. curat? dau cu aspiratorul in juma de ora e gata, sters praful, un mizilic. tummenupp

am citit o replica, femeia creste si face un copil. ce mah???? noi suportam toate schimbarile voastre hormonale, tentativele voastre de crima sau suicid, noi platim in 95% din cazuri TOT!!! de la medicamente, analize, scutece, etc! Il cresteti voi? poate alea divortate! dar intr-o familie normala ambii parinti se implica in cresterea copilului!  bebe

".sunt niste chestii logice pe care ar trebui sa le faca un iubit..." :f?rv?nad: replica minunatei alinutzza_allexandra. duduie, (daca se mai ia vreun admin de mine ca zic duduie il trimit la origini- originile dexului clar! big_smile DUD?//IE ~i f. (folosit şi ca termen de adresare) Persoană de sex feminin p?nă la căsătorie; fată; domnişoară. )) deci, duduie, chestii logice? unde este logica in a da cu spray-ul pe sosea si a scrie I LOVE YOU, cum am vazut ca a "patit" o membra al acestui forum? unde este logica sa umbli la 1am noaptea dupa ce ai iesit de la munca, fiind ziua ei sa-i cumperi flori si tort? ca daca te duci cu mana goala acasa pune bot! unde este logica, in intrebarea: CE AI IUBITA MEA? raspuns: N-AM NIMIC! (eventual LASA-MA CA-MI TRECE)??? unde este logica pentru care noi trebuie sa venim cu casa, banii de nunta, siguranta zilei de maine??? unde este logica in incercarea noastra de a va multumi pe voi femeilor si niciodata se pare ca nu e suficient! punish

ce primim in schimbul eforturilor noastre? MEREU sunteti nemultumite! MEREU ceva nu va convine! MEREU vreti sa schimbati ceva la noi! MEREU ceva lipseste sau nu e suficient! MEREU raspunsul vostru pentru comportamentul deviat este "sunt dereglata hormonal, trebuie sa ma intelegi, trec prin niste faze! MEREU aveti raspunsuri labile! MEREU sunteti in necunostinta de cauza si daca va punem sa puneti degetul pe rana si sa spuneti EXACT ce nu va convine NU veti avea un raspuns CLAR! MEREU puneti intrebari! punish

giulia80, sa-ti explic eu ce inseamna viata de cuplu? RABDAAARE! ghici cu cine? CU FEMEIA!!! intr-adevar pe masura ce trece timpul sunteti din ce in ce mai greu de suportat! da gaby777 bucura-te tinere de tineretea ta acum! ca mai incolo o sa-ti explice gulia80 ce dureri de cap o sa ai! dumbom

sincer acum, voi chiar credeti ca sunteti usor de suportat? cu toate ifosele voastre, cu toate schimbarile pe care le suferiti cu trecerea timpului la nivel hormonal? nici noi nu suntem ingerasi. dar rabdarea pe care o avem cu voi, de cate ori nu tacem doar pentru "linistea, pacea si armonia relatiei", de cate ori nu renuntam la orgoliu, pentru ca voi tineti cu dintii de el, chiar daca nu suntem vinovati, pentru a remedia situatia tot noi lasam coada jos!
eforturile noastre? ar trebui sa existe o statuie la fiecare colt de strada inchinat barbatului, zeul atotputernic, inteleptul luminii, fauritorul de orgasme, emisar al pacii si dragostei! big_smile applause

hai sa facem un test, daca o femeie vrea sex, ce face? se duce alege, desface picioarele si gata! daca un barbat vrea sex ce face? se duce, se aranjeaza, vine cu un vocabular bine pus la punct in materie de vrajeala, abureste fata, o duce la suc, apoi la pizza, a doua zi la fel, a treia zi la fel, o ia de la scoala, o duce la scoala, o scoate la film, dupa 2 sapt(o luna cat ii ia baiatului) zice fata "hai ca parca e dragut, hmmm parca l-as f..e" tot ea in final e cea care ea decizia daca se cracaneaza sau nu! baiatu poate sa o scoata 2 sapt in oras, daca ea zice pas, ramane cu buzita umflata baietelu. si incepe sa-si cheltuie alocatia pe alta. asta aviz barbatilor care cred ca iei f.t femeile! smoke2 va spun eu nu! femeile sunt cele care aleg, mereu e asa! femeia te f..e, nu invers! retas in tot acest timp, EA, duduia, STA! BARBATU munceste! asa ca efortul barbatului, pana moare este sa multumeasca femeia, cu scopul de a primi pasarica din cand in cand (sau mai des dupa caz)! asta e, noi barbatii am ramas primitivi din acest punct de vedere!
gaby stai linistit, indiferent ce spun femeile, tot noi muncim si transpiram cel mai mult! chiar si la sex, de ce crezi ca dormi dupa? e suficient sa porti o discutie cu ea si te oboseste, dar sa mai faci si sex big_smile
hai pa ca ma duc la somn

alo gara? mariaM "imi pare rau daca iau worm cu toate k nu cred k am exagerat.." nu-ti vei lua worm, il ai deja! e acolo! el a scris! clar! nu de alta dar dupa o fraza am obosit chinuindu-ma sa descifrez ce-a scris worm-ul tau! mi-a placut ca ai avut argumente solide! ce pot sa zic, m-ai lasat....masca! ptiu, da tu esti cu care este? licentiata'n drept? "tragi lumea pe sfoara cu pisicherveicu" (I.L.C) pardon cu worm-ul!

ce-mi plac mie duduiele care emana inteligenta, pardon o simuleaza!

mariaaa, alooo, maria "deci..dupa nush cat timp.. a mai durat o ora..deci in total cam doua ore (daca nu mai mult)..inseamna k te pricepi nu gluma..dk in 2 ore ai reusit sa aiba doar 3 orgasme eclara treaba.. dk vrei raspunsuri corecte nu mai baga vrajeli zi adevaru...dk ai fi stiu ce sa faci in 10 min o aduceai cu oralu la orgasm multiplu..pe mn intr-o juma de ora m-a lasat lata..am zis k nu ma mai ridic..."

te-ai gandit tu oare minunata marie, ca sunt femei care abia ajung la orgasm, altele habar nu au ce inseamna orgasm nici la 30 de ani? dar, care simt placere si chiar sunt moarte dupa sex, dar trist, nu ajung la orgasm! daca tu ajungi si repede inca, felicitarile mele, grupul celor care urasc prostia te saluta!
iti recomand sa te duci la doctorul in legatura cu worm-ul, sa stii ca e grav! NU! nu se mai poate face nimic, dar pastile pentru alinarea durerii! prostia chiar doare! l-am vazut eu pe manelistul cu busteanul! a castigat busteanu! doamne da cat mai multe astfel de exemple!

Ultima oara a fost editat de balaurulfurios (2008-02-07 03:42:18)

#14 2008-02-07 03:52:44

balaurulfurios
New member

@MariaM- n-ai inteles nimic, nu-i bai! poate intr-o zi o sa intelegi, poate te ajuta si colegele de suferinta. "icentiata'n drept...faza cu penal?" NU!
ce mor pe oamenii simpli (saraci cu duhul) te iei de nikul meu, judeci dupa aparente! e pus strict la caterinca! exact opusul, nu sunt furios, din cand in cand in schimb ma revolta prostia! vreti sa spalam si sa calcam impreuna? atunci hai sa facem TOT impreuna! iti spun eu! nu se va intampla asta niciodata! nu puteti tine pasul cu un barbat! nu ma intereseaza ce e la tine in casa, sunt cazuri ratacite!
"voi ati ramas tot primitivi si credeti k barbatu aduce bani in casa si femeia sta si spala..ha ha" poate sunt unii care gandesc asa, frustratii poate care se tem de femeile puternice. rolul barbatului si al femeii nu va fi niciodata ACELASI! altfel nu ar mai avea nevoie unul de altul!

Ultima oara a fost editat de balaurulfurios (2008-02-07 03:53:50)

#15 2008-02-07 04:57:49

balaurulfurios
New member

auzi copilu, nu-mi pune vorbe-n gura!!! clar? nu am folosit niciodata cuvantul "prost"!  si nici in viata reala nu-l folosesc.
in ce privesc notele tale scolare, o sa cred cand o sa vad carnetul de note si o diploma!

manelele?- scrie si tu la topicul corespunzator! ai facut un post inutil, pe care l-ai sters apoi, in care intrebai o duduie " ai tupeu sa zici ce dimesiune are penisul prietenului tau?" ceva de genul. exprimarea mea fiind: "o intrebare manelistico-tupeista"! n-am zis ca asculti manele sau altceva! modul de exprimare lasand de dorit!

in alta ordine de idei, ai un stil oribil de a scrie, ma chinui sa descifrez prescurtarile interminabile, iar parerea mea pentru faptul ca esti saraca cu duhul este datorita vocabularului restrans de cuvinte folosite de tine si exprimarea saraca!

in ce ma priveste, sunt licentiat si multi ani peste tine! eu nu pun pret pe scoala omului ci pe ce are in cap! poti sa ai si 10 clase si sa fii mai destept ca mine! nu e cazul tau fireste!

#16 2008-02-07 07:09:10

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

offtopic si sa mai zici ca nu suntem feministe? rotfl

#17 2008-02-07 10:03:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

balaurulfurios de data asta ai sarit calul si nu mai e fun. nu mai esti simpatic. naspa...zici ca ai o licenta si o varsta. nu se indoieste nimeni de asta...dar...nu asa iti dezvolti tie sau altora alte si alte circumvolutiuni ale materiei cenusii. ai ban o zi. poate data viitoare cand te vei hotari sa ni te alaturi o vei face cu respect fata de toata lumea. cum este loc pt tine asa te rog sa faci si tu loc pt altii si sa te abtii pe viitor din a mai judeca. ti se cere un sfat, il dai...da' nu cu paru'.

mami de minuni hjarta

#18 2008-02-07 10:05:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

MariaM si tu la fel...ai ban o zi...sa aveti timp amandoi sa va racoriti...(si invata te rog sa editezi)

happy with him...inlove with him...puss

#19 2008-02-07 10:56:49

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

mai,balaure,dar daca suntem atat de limitate si sarace cu duhul,de ce iti mai pierzi,dragule,timpul cu noi?!mai ales ca mai suntem si atat de greu de suportat.suferi de nebagare in seama?!

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.