homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un topic unde poti fii offtopic-144

#2718 2008-02-27 01:38:07

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: un topic unde poti fii offtopic

pai nush...mi-e frica..n-am dormit niciodata singura in casa smile
toti colegii mei si-ar dori sa scape de ai lor, sa stea singuri... numa eu...dorm cu mama in pat big_smile

hjarta

#2719 2008-02-27 01:38:25

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

da nu stai cu el?

#2720 2008-02-27 01:40:23

Loveable
Diamond member

@adriana a scris:

da nu stai cu el?

eu? am stat cu el 1 an...dar de 4 luni nu mai stam impreuna

hjarta

#2721 2008-02-27 01:40:52

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si eu sper sa le intre iar in gratii sad  ma rog!!!!! sad   uof, ce ti-e si cu parintii... te vor copil o viata intreaga! din ala dupa curul fustei! mad   de flo le placea tare tare, silitoare la scoala, frumoasa, vecina la lugoj, cuminte, ce sa mai, bestiala, a perfect friend!   si pt mine continua sa fie hjarta o iubesc de mor lol   nu stiu cum o mai priveste iube dupa ce i-am zis ca as fi "gay" si ca flo e "the one" rotfl2)    ma tavalesc de ras cand imi amintesc ce fata a pus si ca m-a crezut pt o clipa rotfl    saracul lol  am facut si eu o gluma deplasata, asta mergea bine pe 1 aprilie si nu-i ziceam ca mint decat a doua zi, sa stea ca pe ace ca il parasesc pt alta rotfl2

There ain't no sunshine now that he's gone

#2722 2008-02-27 01:44:22

@adriana
Banat

Loveable a scris:

@adriana a scris:

da nu stai cu el?

si acum dc nu mai stati together? dak nu sunt indiscreta

Publicitate

loading...

#2723 2008-02-27 01:44:41

Loveable
Diamond member

tu esti bolanda ale smile
chiar... voi prin ce cluburi iesiti cand iesiti ? de curiozitate..

hjarta

#2724 2008-02-27 01:45:34

Loveable
Diamond member

@adriana a scris:

Loveable a scris:

@adriana a scris:

da nu stai cu el?

pai ca ne-am tot certat...si o data ne-am certat de tot smile
si am plecat, si el nu m-a mai chemat inapoi.. si acum ii este bine asa... ca eu oricum ii fac toate poftele..
ma rog...e poveste fff lunga si cu plecatu` asta..cand si daca aveti chef, eu o povestesc...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-02-27 01:46:09)

hjarta

#2725 2008-02-27 01:46:38

@adriana
Banat

ok; poate k pana la urma va fi bine si pt voi smile

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-27 01:46:51)

#2726 2008-02-27 01:48:18

SonneAle
Addicted member

Loveable a scris:

@adriana a scris:

Loveable a scris:

pai ca ne-am tot certat...si o data ne-am certat de tot smile
si am plecat, si el nu m-a mai chemat inapoi.. si acum ii este bine asa... ca eu oricum ii fac toate poftele..
ma rog...e poveste fff lunga si cu plecatu` asta..cand si daca aveti chef, eu o povestesc...

suntem deschise mereu la orice
pai, eu as iesi mereu lol in principiu weekendul la mine incepe de joi cand ies in bunker big_smile  daca ti-ar facea placere sa iesi cu noi macar o data sa vezi cum e, cu mare drag te chem big_smile puss

#2727 2008-02-27 01:52:12

Loveable
Diamond member

merci de invitatie...oi veni cand mi-oi face si eu curaj smile (desi eu nu ies in cluburi)haideti ca incerc sa fac un rezumat la despartirea de acum 4 luni... daca vi se face somn intre timp...nu-i bai, cititi maine lol

hjarta

#2728 2008-02-27 01:55:06

@adriana
Banat

asteptam

#2729 2008-02-27 01:55:09

SonneAle
Addicted member

Loveable a scris:

merci de invitatie...oi veni cand mi-oi face si eu curaj smile (desi eu nu ies in cluburi)haideti ca incerc sa fac un rezumat la despartirea de acum 4 luni... daca vi se face somn intre timp...nu-i bai, cititi maine lol

hmm, nu iesi, stai in casa la frecmentat sad  babet mic!!! mai cunosc, trag de ele sa vina la zbenguiala si degeaba lol
pe tine te iau usor din prima, mergem doar la o vorba buna la un citro daca vrei smile big_smile

#2730 2008-02-27 02:01:17

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

rotfl a inceput ora istorisirilor lol allezzone si loveable povestec, adri pune intrebari si eu citesc rotfl asa e in fiecare noapte  fantomelor  retas

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#2731 2008-02-27 02:03:21

Loveable
Diamond member

deci.. noi ne tot certam.. si cu vreo 2 saptamani inainte ne-am certat, eu am plecat cu bagaje cu tot.. mi-a zis o data hai in camera, a doua oara pe geam hai inapoi..eu nu si nu.. a doua zi m-a sunat, n-am raspuns, iar cand l-am sunat eu, tot in ziua aia seara (ma apucase doru) a inceput sa faca pe zorro...ca vai ca gata ca el m-a sunat ca daca n-am raspuns el nu se umileste, bla bla...
in fine..ne-am impacat
si cearta asta, ultima..
eram la mama, si stateam pe mess..si m-am certat cu tata`meu urat (pe mess..).. ca sa va faceti o idee...ai mei sunt despartiti de cand aveam eu 5 ani..mi se rupe de tata-meu..ceau ceau ce faci bine si atat...dar atunci ma calcase pe nervi urat si m-am certat...si mie imi exploda capul..
si pe la 10 seara cand am plecat spre el m-a sunat..si m-a intrebat ca de ce m-am certat...am zis 10 cuvinte acolo si dupaia i-a murit bateria..na, asteptam si eu sa il puna la incarcat telul..si sa ma sune inapoi, nu? ca eram in mijlocul unei discutii..n-a sunat, in fine..am zis ca poate asteapta sa vb cand ajung acasa, ca poate nu si-a pus tel la incarcat..si dupa 5 min il sun eu sa il intreb daca tre sa iau ceva din oras...cola, tigari.. si el vorbea de zori cu un prieten..la care eu intreb: cu cine vorbesti? el: cu stefan eu:ok, este cola? (deci ma enervasem dar n-am zis nimic, am zis ok si am intrebat ce trebuia) am trecut peste...si incepe el ca ce ca tre sa-ti dau socoteala, cu cine vorbesc... ma omule! te-am intrebat cu cine ca na..eram curioasa ce e asa important de l-ai sunat pe el, si nu pe mine cu care erai in mijlocul unei discutii..si incepe sa injure si chestii...pfoai..m-am enervat, i-am zis sa-si ceara scuze ca a injurat asa...n-a vrut si i-am inchis tel...m-am mai plimbat vreo 20 min prin oras asteptand sa ma sune ca na... nici gand sa sune, sun eu...nu raspunde..mai sun, iar nu raspunde...ma duc acasa (la el)..n-avea treaba, el dormea.
asa tare m-am enervat pe moment ca am aprins becul si l-am trezit ca sa continui discutia..
crize, scandaluri, urlete... am adormit intr-un final
a doua zi (vineri) pleaca la lucru (cu masina mea)...pe la 5 dupa`masa numa ma suna bunicu ca vezi ca a fost aici si a lasat chesile de la masina... il sun si il intreb care-i faza..la care el: "imi vad de weekendul meu si de viata mea" si isi inchide toate telurile.. de vineri pana duminica si-a tinut telurile inchise si nu a dat pe acasa..
dumnica vine, crize, scandaluri..ca el pleaca ca asa... zic nu draga, plec eu.. si am plecat...cand l-am intrebat unde a fost a zis ca a fost cu una...va dati seama ca imi doream sa mor in momentul ala.. (in fine, dupa vreo saptamana mi-a zis ca nu a fost cu nici una, ca a zis asa doar ca sa ma faca sa sufar)..
si de atunci nu mai stam impreuna..

hjarta

#2732 2008-02-27 02:03:34

SonneAle
Addicted member

rotfl
adri, tu nu i-ai zis burticii mele sa ma lase-n pace ca nu ma lasa grater((((((((((   m-am incovoiat de durere grater(   mama ma-sii de cola sau pepsi, beau tone, mai am cel putin 3 litri rotfl

#2733 2008-02-27 02:06:52

@adriana
Banat

pai i-am trimis prin sms da cred k nu merge reteau acum trebe rotfl la ce-ai bagat atatea in tine?ha?

#2734 2008-02-27 02:09:31

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

v-am puss fantomelor. ma duc la somn poate maine ajung si eu la faculta ca oamenii intregi la minte smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#2735 2008-02-27 02:09:32

SonneAle
Addicted member

hmm, loveable... nasoala treaba... ce naiba mai vrea sa faci?  sa-l pupi in fund si sa ii multumesti pt cat a fost de neglijent, nepasator cu tine??? yikes jeezus, ce kkt ii apuca pe baietii/barbatii din ziua de azi?  n-au minte deloc sau n-au avut niciodata? neutral  cat despre faza cu a fost cu alta... sa zicem ca te-a pacalit doar asa sa te raneasca...  ce magar, scuze, dar oricum erai suparata, suferinda, la ce naiba sa mai invarteasca cutitul in rana, aruncandu-ti o bomba de genul??? urat!!!
acum cum sunteti? relatia e in pom sau...?

#2736 2008-02-27 02:11:41

SonneAle
Addicted member

flrramona21 a scris:

v-am puss fantomelor. ma duc la somn poate maine ajung si eu la faculta ca oamenii intregi la minte smile

smile))  vezi ca ar trebui sa ma simt rotfl  o sa fac si eu o vizita scurta pe la faculta... rotfl  ramo pusi si somnic usor smile puss
sms ai trimis??? pfffffff, atunci mai astept, poate vine cu intarziere rotfl   acum, nu stiu eu daca o fi de la atata cola si nemancat sau ca-s eu o constipata la propriu rodnar :f?rv?nad: sau ca tre sa-mi vina... neutral   dar ma doareee

Ultima oara a fost editat de Alezzone (2008-02-27 02:12:10)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.