|
Nu esti logat.
Un topic unde poti fii offtopic-145#2737 2008-02-27 02:13:46
Re: un topic unde poti fii offtopic...si pomu`n aer Offline #2738 2008-02-27 02:16:49
Re: un topic unde poti fii offtopicloveable, tu ai nevoie sa iesi, sa iti faci prietene daca nu ai foarte multe! vb serios! nu stiu ce m-as fi facut fara tzucele mele daca nu ma scoteau din casa la bauta si dans mai ales cand am trecut prin momente de genul... aaaaa, ia imagineaza-ti cum o sa ii sune lui ca tu iesi si te distrezi prin cluburi? o sa crape de ciuda! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2739 2008-02-27 02:20:17
Re: un topic unde poti fii offtopicnu pot sa fiu indiferenta...eu mor daca nu-i trimit un sms dragut sau daca nu-i trimit o melodie frumoasa.. si plus ca daca sunt indiferenta, atunci, pe moment face pe ofticatul...si nu ma mai suna...si daca nu ma suna eu deja incep sa tremur, plang etc etc... Offline #2740 2008-02-27 02:21:31
Re: un topic unde poti fii offtopic
pai dak n-am de istorisit nik, macar pun intrebari k sa va trag pe voi de limba Offline #2741 2008-02-27 02:26:45
Re: un topic unde poti fii offtopic bai, dar tipul asta e egoist tare!!! si nu-ti zic de tupeul jegos din el!!! adica cum??? se asteapta sa suferi fara-ncetare? hai maaaaaaaaaaaa, tie-ti place ce-ti face??? ((( ma uitam la tine cat esti de frumoasa pe langa el, de aia m-am abtinut la comentarii la topicul cu poze... o sa imi spui ca nu pretuiesti fumusetea fizica si ca el pt tine e cel mai frumos, cel mai bun, cel mai cel mai! dar fii putin realista! nu crezi ca meriti o papushica masculina??? macar daca ar compensa prin comportament... dar uite ca te imbolnaveste!!! There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#2742 2008-02-27 02:30:39
Re: un topic unde poti fii offtopicda stiu...toata lumea ramane muta cand il cunoaste pt prima data dar eu il iubesc...si nu ma intere asta Offline #2743 2008-02-27 02:31:46
Re: un topic unde poti fii offtopicuf loveable, nasoala treaba dar dupa ce povestesti tu eu nu prea vad relatia asta una de durata, in schimb vad k il iubesti mult;nush ce sa zic de sentimentele lui fata de tine;in fine e viata ta si tu decizi ce e mai binept tine;dar numai dupa cele cateva randuri in kre ai povestit poate 0,1 % din rel voastra se vede clar ca el nu te respecta si k tu meriti pe cineva mult mai bun decat el te-ai gandit vreodata l aun viitor langa el?te-ai gandit oare cum va fi mai incolo, dak el acum se enerveaza, se supara, te jigneste si vb aiurea doar pt simplul fapt k tu faci baie, dupa ce tot el fusese vinovat? hmmmmm nu vreau sa crezi k te judec ci doar sa-ti deschid putin ochisorii aia albastri si sa mai privesti si realitatea nu doar visele tale sui cum vrei tu sa fie si nu prea e eu dupa toate astea, chiar dak l-as fi iubit-ceea ce tu se vede k faci, il lasam, sufeream o luna, doua, trei ,un an, dar apoi sigur imi gaseam jumatatea; k el e clar k nu e jumatatea ta din pacate;sper k nu te-am suparat cu romanul meu Offline #2744 2008-02-27 02:41:54
Re: un topic unde poti fii offtopicsigur nu ai suparat-o, adri si sigur ca si ea gandeste ce ai scris tu, insa nu vrea sa accepte... plus ca trebuie tinut cont si de faptul ca il iubeste... e iubirea aia oarba in care nu vezi exteriorul, pierzi contactul cu lumea, cu atat mai mult cu lumea care te-ar indeparta de ceea ce tu iubesti... de aia l-ai refuzat, loveable, pe acel tip, de teama sa nu cumva sa ajungi sa il placi si sa iti iei gandul de la al tau... gandeste-te numai cat valorezi, cat meriti, cat esti de faina, ca meriti sa fii tratata regeste! pfoaiii, ma enervez cand vad ca e asa bou la cate faci si inghiti pt el!!! pai ar trebui sa-ti pupe si picioarele numai pt cat esti de bunoaca, sa nu mai zic si de sacrificii si alte cele!!! chiar nu vrei sa-ti dai o sansa sa fii fericita??? Ultima oara a fost editat de Alezzone (2008-02-27 02:43:42) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2745 2008-02-27 02:43:05
Re: un topic unde poti fii offtopicfiecae alege ce vrea asa k nu te comdamn absolut deloc pt k tu vrei sa fii fericitalanga el atat cat se poate ci chiar te admir pt asta;dar din cand mai gandeste-te si k va fi un moment cand va veti desparti pt k dupa cum si tu singura vad k stii nu ai un viitor langa el;si atunci?cum va fi?te-ai gandit cat vei suferi si vei plange?e mai bine sa prelungesti agonia ce va urma?nu-i mai bine sa te opresti acum, sa suferi si apoi sa-ti vezi de viata ta alaturi de cel kre va fi the one al tau? ia zi tu Offline #2746 2008-02-27 02:44:26
Re: un topic unde poti fii offtopicvreau, dar definitia fericirii pt mine in momentul de fata este el...fericire = el.. Offline #2747 2008-02-27 02:45:34
eu tot sper ca, in timp ce sunt cu el, ma voi indragosti de altul.. sau pur si simplu voi inceta sa il iubesc, dar asa...de tot Offline #2748 2008-02-27 02:51:28
Re: un topic unde poti fii offtopicdeci, m-ai blocat!!!!!!!!!!! jur!!! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2749 2008-02-27 02:52:19
Re: un topic unde poti fii offtopic ma asteptam... Offline #2750 2008-02-27 02:53:32
cineeu sau ea? Offline #2751 2008-02-27 02:54:39
ea!!! nu mai stiu ce sa zic!!! sa te feresti de o intalnire cu mine ca te bat!!! glumesc!!! offffffff, mami tau stie toate astea??? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2752 2008-02-27 02:58:10
Re: un topic unde poti fii offtopicpe mine, sincer, nu m-a blocat pt k ii cunosc prea bine pe astia si dup afelul in care a descris comportamentul lui eram sigura k a si dat in ea dar am zis k o las pe ea sa zik dak vrea, dak nu,nu Offline #2753 2008-02-27 03:01:23
Re: un topic unde poti fii offtopicstai ale .. ca nu ma inseala Offline #2754 2008-02-27 03:01:24
Re: un topic unde poti fii offtopicloveable, serios acum, dar pt viata ta, LASA-L si o sa vezi k bine-a fi sterge posturile de mai sus si vezi k ti-a venit gagiul l ace gandesti acum 4 Offline #2755 2008-02-27 03:01:53
Re: un topic unde poti fii offtopico venit Admin? stai ca ma duc sa ma uit ca nush la ce gagiu te referi...poate gresesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|