|
Nu esti logat.
Vaginita#1 2008-02-07 20:25:55
vaginitasalut fetele! am si eu cateva nelamuriri!am fost la medic si mi spus ca am vaginita. mi-a recomandata sa fac spalaturi cu meclon 5 zile si in accelasi timp sa folosesc si crema meclon 6 zile,pt partenerul meu nu mi-a recomandat nici un tratament!vreau sa stiu dak pe parcursul tratamentului pot sa ma spal in interior?si la cat timp dupa tratament pot sa am relatii sexulae?se poate imediat dupa ce am terminat?se poate sa revina dak partenerul meu nu a facut tratament? Offline #2 2008-02-08 00:14:24
Re: vaginitavaginita micotica ai? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-08 13:02:57
Re: vaginitauita-te pe prospectul de la meclon...daca acolo zice sa nu te speli, nu te speli...daca nu zice nimic despre asta, te poti spala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-02-08 15:39:47
Re: vaginitams mult doctoressa pt ajutor! mai am insa o problema am fost la doctor pt ca mi-a intarziat ciclu si mi-a spus ca am chisturi la ovar(am unul singur pt ca pe celalalt l-am scos tot din cauza chisturilor)mi-a dat tratament cu antibiotic (cipro quin si un anticonceptional ,dupa cate am citit ,orgametil.in legatura cu acesta vroiam sa stiu care e diferenta fata de celelate anticonceptionale normale(eu trebuie sa iau 2 pe zi si dak si acesta asre aceleasi proprietati ca si restu(protejeaza are hormoni mai multi? Offline #5 2008-02-08 15:43:59
Re: vaginitaorgametril nu e anticonceptional! nu te fereste de sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-08 16:43:33
Re: vaginitape el scrie anticonceptional de a doua alegere la femeile care au contraindicatie la contraceptivele estroprogestative.....dak a fost omis un comprimat este risc de sarcina! asta ce mai inseamna? Offline #7 2008-02-11 18:46:32
Re: vaginitabuna..am si eu o nelamurire si daca se poare sa ma ajute si pe mine cineva.am fost diacnosticata cu vaginita mixta...mi s-a spus ca este o boala venerica cre se ia prin transmitere sexula.Problema mea este ca eu am mai avut relatii sexuale cu partenerul meu inainte de asta si mi-a aparut dupa vreo 2-3 luni.Partenerul meu spune ca nu are nimic,nu i-a aparut nimic,nu are nici o problema.Intrebarea mea este...de ce mi-a am luat aceasta boala...poate sa fie o explicatie ca el a fost la alta si asa s-a transmis,sau doar el e responsabil?Daca ma tratez,o sa imi reapara??? Offline #8 2008-02-11 19:13:52
Re: vaginitaatata timp cat nu stim cu ce anume esti infectata nu ne putem da cu parerea mami de minuni Offline #9 2008-02-12 19:49:08
Re: vaginitanici eu nu stiu...dar medicul mi-a spus o vorba care ma framanta..."partenerul tau a fost mai darnic"...nu am intrebat-o la ce se refera ca mi-a fost un pic jena.Poate cineva sa isi deie cu parerea cam la ce s-ar fi putut referi cand a spus asta??? Offline #10 2008-02-12 21:26:37
Re: vaginitamedicul a spus o in sensul ca el a fost cel care ti a dat o (asta daca nu ai avut tu relatii cu altii)...ca de la iubitul tau ai luat o...dar vaginita mixta nu ne lamureste prea tare...poate fi vb de mai multe chestii... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-02-12 23:15:31
Re: vaginitamultumesc pt raspuns....singura mea ingrijorare e sa nu o fi luat asta de la el din cauza ca el a fost la alta...ca in privinta mea...stiu ca am fost doar cu el si de asta ma intrebam daca poate sa apara vaginita si din alte cauzechiar daca noi nu am avut alte relatii dec cand suntem impreuna...mai pe romaneste ... vreau sa stiu daca m-a inselat sau nu iubitul meu sa nu il acuz pe nedrept de problema mea.Este posibil sa fi luat infectia de la el dar fara sa fi fost el la alta...sau numai asa s-a transmis ... prin contact cu alta persoana???Cred ca puteti sa intelegeti problema mea...nu am avut niciodata asta si incerc sa aflu din ce cauze pot aparea ..daca asta e un motiv ca m-a inselat sau nu. Offline #12 2008-02-12 23:25:25
Re: vaginitadeci...vaginita este o inflamatie a vaginului...la tine e mixta pt ca sunt mai multe motive (infectii) care o provoaca...atata timp cat nu stim care sunt alea nu avem cum sti daca sunt cu transmitere sexuala sau nu... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-02-13 16:58:57
Re: vaginitamultumesc crys_ty_na pt lamuriri...sper ca nu sunt prea insistenta asupra acestui subiect...dar ar fi o posibilitate ca infectiile sa fi aparut datorita igienei necorespunzatoare sau mainilor murdare...atat la mine cat si la el??? Offline #14 2008-02-13 17:03:19
Re: vaginitapaote apareadin cauza igenei necorespunzatoare dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #15 2008-02-13 17:04:57
Re: vaginitabineinteles...dar repet...pana nu sti sigur ce ai nu ai cum sa sti ce le a cauzat...care sunt motiveleaparitiei lor...poate fi iginena excesiva sau necorespunzatoare....dar la fel de bine poate fi ceva cu transmitere sexuala..iar si pt al 2 le a caz sunt 2 categorii...a venit cu ea in relatie sau a achizitionat o pe parcurs... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-02-13 17:40:49
Re: vaginitaam inteles...si pentru vaginita mixta e nevoie ca si partenerul sa urmeze un trarament,pt ca daca eu ma trarez..si continuam sa avem relatii...ar putea sa reapara?..(intradevar ,imi dau seama ca depinde din ce cauza a aparut)...pe el nu il afecteaza cu nimic?Sau se intampla odata...ceea ce nu sunt prea sigura?Sa ii spun sa faca si el un control?Si daca da...unde??? Offline #17 2008-02-13 17:42:27
Re: vaginitamedicul nu mi-a spus exact cu ce sunt infectata,dar mi-a zis ca mi-a aparut prin transmitere sexuala. Offline #18 2008-02-13 17:42:55
Re: vaginitapai avand in vedere ca medicul ti a batut acele apropouri cel mai pertinent lucru ar fi fost sa i de a si lui tratament...sfatul meu e sate intorci la medic...sau un alt medic...care sa ti spuna exact despre ce e vb si daca si partenerul tau are nevoie de tratament... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-02-15 12:28:36
Re: vaginitabuna..m-am uitat pe trimiterea care mi-a dato pentru dermatolog si acolo scrie ca am vegetatii veneriene...iar pe reteta scrie ca am vaginita mixta.. Am auzit ca vegetatiile veneriene sint cauzate de un virus...acel virus se poate lua doar prin transmitere sexuala sau si prin alte cauze...daca se ia prin transmitere sexuala..atunci dece a aparut abia dupa 2 luni de contact si nu imediat...si de ce prietenul meu nu are absolut nimic? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|