homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita-4

#58 2008-10-24 11:33:04

JBGirl
New member
Inregistrat: 2008-10-16

Re: vaginita

Ms foarte mult si scuze daca am deranjat!!!te pup

#59 2008-10-24 11:34:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu placere si daca mai ai intrebari te mai asteptam

#60 2008-10-26 23:55:36

odetzik
Full member
Inregistrat: 2008-10-26

Buna! Am stat si am tot citit ce ati scris aici despre vaginita si nu am gasit nimic care sa semene cu ce am avut si eu. Am fost la ginecolog,mi-a spus k nu-i place cum arata secretia mea, mi-a facut o analiza si dupa 2 sapt am fost inapoi si mi-a zis k e vaginita. Normal k nu mi-a explicat de la ce si cum. Am intrebat-o totusi daca se transmite,daca e de la partener... Mi-a spus doar k nu e de la partener si k nu o pot transmite si mi-a dat un tratament cu ovule timp de 5 zile... Am avut vaginita de 2 ori in 2 ani. Stie cineva de la ce poate aparea? Pls... Doctora mea e o idioata. Nu stie sa discute,sa explice.. Stie doar sa fumeze in prostie in cabinet cu asistenta,sa vb vulgar si sa vb cu tine scurt si la obiect (sa scape mai repede normal)... In iunie a fost ultima data cand am vazut-o si momentan sunt in cautare de ginecolog...Poate am noroc de data asta si dau peste o femeie mai de treaba...
  Oircum daca ma poate ajuta cineva cu un rasp la intrebarea cu vaginita,pls...

#61 2008-10-27 14:21:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai vaginita e de mai multe feluri: micotica,nespecificata...nu stim de ce fel era a ta...si poate gasesti aici un medic din orasul tau http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html

happy with him...inlove with him...puss

#62 2010-03-16 21:15:49

c4pshunika
Membru
Inregistrat: 2009-09-22

buna,am fost si eu la ginecolog si mia spus ca am vaginita.am urmat un tratament d 7 zile cu meclon ovule,gynofort tinidazol si fluconazol.in tot acest timp bineinteles ca nu am intretinut relatii sexuale.dar azi dupa tratament,am avut relatii cu prietenul meu si am simtit o mare usturime,nici nu am putut continua.sa fie oare din cauza tratamentului?pana sa fac tratamentul nu aveam acele usturimi

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.