|
Nu esti logat.
Problemeeeeeee..ajutor#1 2008-02-10 01:19:28
problemeeeeeee..ajutorde vreo 2-3 saptamani am o mancarime in zona genitala...are o froma rotunda..si este f umflata...am senzatie de mancarime...nu stiu ce poate fi ? e adevarat k poate fi herpes genital? cat de grav poate fi ?...ajutor..va rog mult:cry: Offline #2 2008-02-10 10:23:16
Re: problemeeeeeee..ajutormergi la dr. nu azvem cum sa ne dam asa seama ce e mami de minuni Offline #3 2008-02-11 02:09:09
Re: problemeeeeeee..ajutoram exact aceeasi problema.La inceput am crezut ca e o iritatie dar acum m-am epilat si am observat ca exista cate o umflatura pe fiecare labie.Stiu ca trebuie sa merg la medic sa vad exact ce am.Intrebarea mea este alta.Prietenul meu e imun la herpes(cel putin bucal).Eu am avut herpes bucal,aveam cate 3-4 recidive pe an.Iarna asta nu stiu ce mi s-a intamplat.Mi-a iesit herpes bucal de 4 ori in 2 luni.Stiu,ceva e neinregula.Stiu ca recidivele sunt dese cand imunitatea e f scazuta.Dar chiar mananc f multe fructe,am inceput sa mananc sanatos,sa elimin prajelile si carne mai putin si totusi.Acum,ultima data cand am avut herpes bucal,a4-a recidiva din ultimele 2 luni a fost unul micut pe buza de jos nici nu se vedea.M-am sarutat cu prietenul meu,el fiind imun am zis ca nu e nici o problema,dar am vrut sa facem dragoste,si dupa ce ne-am sarutat el si- a umezit putin degtele pt a lubrifia penisul.Eu ma intreb acum,este posibil sa fi facut herpes genital in urma acestui gest?Am facut fara prezervativ bineinteles si stiu ca herpesul se trasm prin saliva dar chiar asa?Va rog ajutati ma cu un sfat inafara de cel de a merge la medic pt ca marti am sa merg,mai repede nu pot.Maine merg la farmacie sa iau aciclovir desi eu sper din tot sufletul sa nu fie herpes. Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-02-11 02:09:51) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #4 2008-02-11 07:39:31
Re: problemeeeeeee..ajutorsincer nu avem de unde sa stim ce e. asa cum spunea si eu_-vreau...medicul va da un raspuns si un tratament. tie cine ti-a spus ca prietenul tau e imun la herpes? Offline #5 2008-02-11 09:39:21
Re: problemeeeeeee..ajutorde unde stii ca e imun? oricum herpesul bucal nu e unul si acelasi cu cel genital? iar umflaturile alea pot fi si altceva mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-11 10:37:42
Re: problemeeeeeee..ajutorpai ma gandesc ca e imun pt ca nu a luat niciodata de la mine cd am avut pe buza.El este f rezistent la majoritatea bolilor.Nici candida nu a luat niciodata de la mine pt ca am fost la medic si nu avea nimic.Are imunitatea f buna.Intrebarea mea era alta legata de modul cum s-ar fi putut trasminte dc e sa fie herpes...Nu stiu ce altceva ar putea sa fie pt ca nu am patit niciodata asa ceva.Nu sunt basici e f putin vizibil parca niste puctulete rosii si ma mananca dar nu tot timpul.Cand pun Bioclin se calmeaza.Au inceput imediat dupa ce s-a terminat ciclul la o saptamana de la contactul cu pricina.Of credeam k e suficient sa am problema recidivelor de candida,sper sa nu ma pricopsesc si cu asta Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-02-11 10:42:02) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #7 2008-02-11 11:15:37
Re: problemeeeeeee..ajutorpuioanca...sa nu fi recidivat candidoza...herpesul nu maninca...doare/ustura/etc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-02-11 11:59:19
Re: problemeeeeeee..ajutorintr adevar am o secretie alba branzoasa destul de abundenta dar candida la mine nu a fost niciodata insotita de prurit si imflamatii ale vulvei.Poate o fi mai grav de data asta.Eu sper din suflet sa fie candida cum o fi ea numa herpes sa nu fie.Merg maine la un control sa vad ce si cum ca nu mai pot dormi noaptea.Eu am inceput sa iau acyclovir crema si tablete.Credeti ca e rau daca nu e totusi herpes si folsesc tratamentul asta macar pana maine cd merg la medic? Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-02-11 12:20:38) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #9 2008-02-11 17:32:29
Re: problemeeeeeee..ajutoreu tot astept sa mi se raspunda...ca daca pun in 10 locuri mesajul ca sa-l vada cineva iau warn!treaba ii asta? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #10 2008-02-11 19:31:43
Re: problemeeeeeee..ajutorparerea mea e sa nu mai iei nimic si sa te duci sa faci anlizele Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-11 19:32:16) Offline #11 2008-02-11 21:03:54
Re: problemeeeeeee..ajutor
draga mea...toate avem o viata...nu putem sta non-stop pe forum...mai trebuie sa si mancam,lucram,traim,etc...daca esti intradevar ingrijorata si atat de nerabdatoare mergi la medic...asa ca te rog sa ti revizuiesti atitudinea...fi sigura ca ti s ar fi raspuns... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-02-11 21:30:07
Re: problemeeeeeee..ajutorsi apoi .. nu stim nici noi tot ....aici primesti raspunsuri de la persoane care au trecut prin asa ceva si iti pot da un sfat Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-11 21:30:34) Offline #13 2008-02-11 21:37:24
Re: problemeeeeeee..ajutoruite ce e,nu vreau sa ma cert cu nimeni pe forumul asta,sunt membru destul de vechi si stiu cum erau lucrurile pe aici cam de la inceput(am fost inregistrata cu al username).Dar daca iti iei un angajament ar trebui sa-l duci pana la capat pt ca multe fete isi pun baza in voi aici.am vazut multe rautati pe aici chiar si din partea moderatorilor care poate pe buna dreptate s-au cam saturat de intrebari.poate unele sunt stupide,poate unele serioase,dar forumul asta e primul la care apelezi inainte de a merge la medic.Intr-adevar nu se pun diagnosticuri pe forum dar sa expediezi omul cu:"de unde sa stim noi ce ai,du te la medic" mi se pare putin cam insensibil cd omul e chiar disperat.Si e greu sa-ti faci timp si pt medici,e greu sa astepti dupa ginecologi care sunt prea ocupati si te programeaza abia peste 1 luna,sa stai inca o saptamana pentru a stii rezultatul sau daca il vrei mai repede sa platesti bani seriosi. Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-02-11 21:40:10) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #14 2008-02-11 21:49:45
Re: problemeeeeeee..ajutorok ai dreptate si sincer imi retrag cuvintele Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-11 21:54:26) Offline #15 2008-02-11 21:51:49
Re: problemeeeeeee..ajutornimeni nu vrea sa se certe...dar mi s a parut delasat postul tau...si inca mi se pare...nu vreau sa ma repet...ai dreptate...ne am luat un angajament...dar nu e jobul nostru si nici nu suntem platite pt asta...o facem din pasiune...din dorinta de a ajuta...fiecare are alt motiv, nu are rost sa le insir pe ale mele...si petrecem cat de mult timp putem aici...si dupa cumpoate vedea oricine suntem aproape toata ziua pe forum...cand eu cand ana...cand amandoua...in timpul zilei intra si doctoressa...si mai sunt si fetele...si pt ca a fost un moment in care s a intamplat sa nu fie nimeni care sa ti raspunda si imediat ne ai "mustrat" mi se pare deplasat postul tau...mai ales ca esti membru vechi si sti cum sta treburile... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-02-11 21:59:30
Re: problemeeeeeee..ajutorparerea mea....daca ai herpes 1 ( herpex simplex I ) cel de la gura nu inseamna ca o sa faci si herpes II cel genital caci nu are nici o legatura Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-11 22:03:37) Offline #17 2008-02-11 22:20:47
Re: problemeeeeeee..ajutormultumesc pt raspunsuri si imi cer scuze daca te-am suparat Cristina,ai si tu dreptate.In timisoara am facut exudatele si no way n-am cum sa ajung tocmai in bucuresti Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-02-11 22:21:14) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #18 2008-02-11 22:25:56
Re: problemeeeeeee..ajutornu m ai suparat ...sunt si eu obosita dupa sesiune si umpic mai irascibila...o sa te lamureasca maine medicul...dar oricum ar fi in final...grav nu e...iar analizele le poti face linistita si in timisoara... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-02-11 22:31:20
Re: problemeeeeeee..ajutoreu am invatat un lucru ( stiu ca nu e universal valabil) : bolile grave nu prea au simptome Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-11 22:32:30) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|