homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problemeeeeeee..ajutor-2

#20 2008-02-11 22:33:32

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

Re: problemeeeeeee..ajutor

eu inca mai sunt in sesiune si de aceea consider ca pierd o gramada de timp cu mersul la medic pt ca stau la marginea orasului.Crde-ma ca daca eram multumita de medicii pe la care am fost,2 ginecologi si doctorita de planning nu mai postam aici pe forum sa aflu una si alta.Fiecare imi dadea alte si alte tratamente pt candida care de care mai lungi cu nu stiu cate ovule de luat si care mai de care mai scumpe ca sa ajung sa scriu pe un forum si doctoressa sa mi spuna de Gynozol si sa-mi treaca.Cu 50 de mii.Ce sa mai zic.Maine va trebui sa stau la cine stie ce coada ca sa mi fac lama.Noapte buna va doresc

da.ai dreptate ttttt(cati de t? smile )Chiar azi noapte n am dormit la gandul ca as avea herpes.sad

Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-02-11 22:35:24)

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#21 2008-02-11 22:36:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: problemeeeeeee..ajutor

daca am s ar putea face lama pe net bine ar fi lol te cred ca nici pe mine nu ma incanta mersul al medic...dar din pacate...suntem legati de ei...din anumite motive...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.