homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce se intampla

#1 2008-02-10 16:02:22

dlx
New member
Inregistrat: 2007-07-16

Nu stiu ce se intampla

nocry De o vreme, mai bn zis de cand m-am impacat cu iubita mea se comporta ciudat...Adica ma inlatura din viata ei putin cate putin..eram obisnuit sa stiu aproape tot ce face si bineinteles si eu ii spuneam c faceam..dar acum s-a schimbat..intr`o seara mi-a spus ca vrea sa fim eu si ea in primul rand, si abia apoi sa fim noi2..nu stiu ce sa fac...adica eu o iubesc..dar nu pot sa imi dau seama ce e cu ea....nocry

Just in love with my baby hjarta

#2 2008-02-10 16:04:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Nu stiu ce se intampla

dar de ce v-ati certat initial? si asta poate sa conteze foarte mult..

#3 2008-02-10 16:07:02

dlx
New member

dar nu ne-am certat...pur si simplu daca ma credeti nici motivele acelei certi nu le cunosc...cearta a fost cam 4 zile...

#4 2008-02-10 16:16:01

camysh
Moderator

pai trebui sa vorbiti despre asta, sa vezi de ce vrea ea sa puna relatia pe locul 2... de cat timp sunteti impreuna si cati ani aveti? eu si prietenul meu am pus relatia noastra pe primul loc, dar, evident, fiecare mai face lucruri si singur.. ca sa nu intervina monotonia

#5 2008-02-10 16:19:34

dlx
New member

corect...trebuiesc facute lucruri si de unul/una singur(a).Dar deja ea doreste relatia pe locul 2 din ce inteleg eu.pe 17 s-ar face 1 an si 2 luni..si avem 17 ani...nu stiu ce sa zic...sad

Publicitate

loading...

#6 2008-02-10 16:22:12

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

stati de vorba, zi-i ce te framanta... cred ca e cea mai buna solutie. daca zici ca se comporta asa de cand v-ati impacat, e clar ca ceva s-a intamplat de nu mai e ca inainte

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#7 2008-02-10 16:32:37

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

e f important sa comunicati ... zi ce te deranjeaza si afla dc s-a schimbat asa

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#8 2008-02-10 16:59:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

poate s-a plictisit...

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2008-02-10 19:31:09

dlx
New member

m-am gandit si la asta cu plictisitul....dar macar daca imi spunea...nu mai vreau, m-am plictisit si gata...terminam totul...sad

#10 2008-02-10 19:45:26

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

wai dlx da tu esti tinar frate.....fete nu sunt ? daca vezi k e indiferenta fii si tu indiferent frate cu ea si gata , mai parleste si cu alta fata si tot asea

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#11 2008-02-10 20:22:16

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

morow a scris:

wai dlx da tu esti tinar frate.....fete nu sunt ? daca vezi k e indiferenta fii si tu indiferent frate cu ea si gata , mai parleste si cu alta fata si tot asea

poate ca nu toti iau viata la misto ....

dlx... cine a facut primul pas spre impacare? Din cate spui, se pare ca fata nu simte prea mare lucru pt tine... fetele de obicei sunt sufocante cand iubesc... in niciun caz nu se comporta asa... ai grija ca s-ar putea sa te faca sa suferi..

Ultima oara a fost editat de alexia (2008-02-10 20:23:26)

#12 2008-02-10 20:33:50

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Ufff...cum te-ai impacat, cand nici nu stii despre ce a fost cearta? si acuma te miri ca se poarta ciudat. Eu zic ca e tanara si probabil vrea si ea sa se distreze, sa mai vada ce e in jur, care nu e rau neaparat. Dar inseamna ca sentimetele ei nu sunt chiar ca ale tale si atunci risti sa ai de suferit. Daca o iubesti, trebuie sa ii lasi putina libertate, si in final, ea poate sa inteleaga ca cu tine vrea sa fie de fapt.
Oricum, intai si intai vorbeste cu ea, clarifica ce problema ati avut/aveti.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#13 2008-02-10 21:10:01

dlx
New member

pentru alexia...pasi spre impacare au fost facuti reciproc..nu am dc sa mint...nu stiu ce sa zic, ce sa fac...astept sa vb cu ea in fata...
Discutie pe mess:
Puiutzul Meu hjarta: dar te iubesc
Puiutzul Meu hjarta: nu m-ai plictisit
Asa ca eu am incredere in ce spune ea...desi credeam ca s-a plictisit....pana la proba contrarie face to face nu stiu ce sa zic....mai astept parerile voastre

#14 2008-02-11 07:12:47

morow
Sr. member

alexia a scris:

morow a scris:

dlx... cine a facut primul pas spre impacare? Din cate spui, se pare ca fata nu simte prea mare lucru pt tine... fetele de obicei sunt sufocante cand iubesc... in niciun caz nu se comporta asa... ai grija ca s-ar putea sa te faca sa suferi..

de unde stii tu k o iau la misto voiam sa-l incurajez ...k lumea nu a inceput cu ea si se termina cu ea ..... dumbomdumbom

#15 2008-02-11 07:22:53

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

morow a scris:

alexia a scris:

morow a scris:

de unde stii tu k o iau la misto voiam sa-l incurajez ...k lumea nu a inceput cu ea si se termina cu ea ..... dumbomdumbom

Nu suna a incurajare ce ai scris tu...practic e ca si cum eu zic ca vreau sa ma las de fumat si tu ma incurajezi: f bine...oricand te poti lasa ca te poti apuca sa te droghezi wink. El are o problema pe care vrea sa o rezolve si nu cred ca fuga (adica sa isi caute alta fata) este raspunsul. Eu cred ca trebuie sa comunice f f mult..mai surprinde-o si tu cu surprize ..du-i o floare..lasa-i biletele de dragoste pe perna inainte de culcare.Riscul de plictiseala exista in orice relatie daca o lasi sa mearga in voia inertiei.... Mult succes

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#16 2008-02-11 08:33:03

morow
Sr. member

.....scriei pe fiecare caiet la inceput k o iubesti cand pleaca pe la bucatarie sau undeva, eu asa i-am facut pe caietele de mate romana si inca vreo 2

#17 2008-02-11 08:50:15

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei

Si eu sunt de parere ca trebuie sa aveti o discutie deschisa pe subiectul asta si ca lucrurile nu trebuie lasate asa. Cu cat amani mai mult discutia pe tema asta, cu atat lucrurile s-ar putea sa se inrautateasca.

Fericita mamica de Aida Maria!

#18 2008-02-11 12:28:13

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Andra123 a scris:

morow a scris:

usor sa vb cand nu stii ce e aia iubire.

Andra, detii tu informatii mai speciale despre viata lui morow????
daca nu, te rog sa te abtii de la astfel de remarci
eu sunt de acord cu morow....indiferenta se trateaza cu indiferenta, indiferent de sexul parsoanei cu pricina....dlx a cautat se pare sa afle motivele...sa stie despre ce e vorba....inteleg ca nu se poate....
repet...solutia lui morow cea potrivita...fata are astfel sanse sa vada ce pierde inainte de a aparea afisul cu prea tirziu(adica inainte ca dlx sa isi fi epuizat toate resursele si sa decida sa plece din relatie)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#19 2008-02-11 12:39:42

dlx
New member

Si uite o noua zi...din cate se pare sunt cam luat la misto de ea...nu stiu ce sa zic...trece pe langa mn, imi face in oftica sarind in bratele altora...eu sunt pierdut din viata ei....asa a mai ramas decat o urma la ceea ce a fost...nu stiu ce sa mai fac..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.