|
Nu esti logat.
Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii-2#20 2008-02-12 10:06:30
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiinormal ca daca nu accepti nici un fisier, mai ales ca nu stii desprte ce fisier e vorba nu are cum sa-ti ia userul si parolele. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #21 2008-02-12 10:09:20
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiistiu ce spui ca doar nu faci tu rau na!...dar e vorba de persoane care vor sa faca rau...si la urma urmei la ce m-ar interesa pe mine parola lu sormea de exemplu? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #22 2008-02-12 10:21:23
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiipe mine m-a interesat o parola. datorita ei am aflat multe chestii pe care nu le-as fi crezut niciodata. datorita ei s-au scos la iveala multe minciuni. pt mine a fost un prim pas in rezolvarea unei probleme cu acea persoana. pana la urma nici eu nu stiu daca a fost un pas bun sau a fost un pas gresit, pt ca problema inca nu am rezolvat-o. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #23 2008-02-12 10:27:58
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiipai scuza-ma ca iti spun dar in lista de messenger nu ar trebui sa ai decat persoane pe care le cunosti si atat si nu ar trebui sa vorbesti cu altii straini N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #24 2008-02-12 10:57:27
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiai dreptate cu prima faza. si nu era o persoana straina deloc. poate sa se pedepseasca cu inchisoarea. de problema respectica tu nu stii asa ca nu are rost sa judeci. am avut motivele mele Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-12 12:52:42
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiisi la mine era tot on yeeaaa "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #26 2008-02-12 13:24:44
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiinu ai inteles ramona..iar nu ma refeream la tine...ziceam in mod general de persoane care nu au altceva de facut decat sa intre prin alte calculatoare...daca ai un soft de urmarire instalat il depistezi numaidecat...asta daca reuseste in primul rand sa intre...in al doilea rand cu dovada mergi la politie si apoi firma de internet pune la dispozitie lista de ip-uri si se depisteaza imediat ce ip s-a conectat la tine si acela poate sta la racoare...nu ziceam de tine in mod special..era un fel de a ma referi la situatie in general N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #27 2008-02-12 15:23:00
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiispre surprinderea mea la mine era off dar i-am dat on imediat cum am vazut topicul....de ceva timp ma tot anunta bit-defenderul ca tot incearca cineva sa imi scaneze porturile si bineinteles l-a blocat el....ar putea avea vreo legatura cu faptul ca era firewall-ul jos? sau daca stie cineva sa imi explice si mie ce insm mai exact scanarea aia de porturi? Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #28 2008-02-12 16:17:29
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii...intr-o zi trebuie sa imi fac timp sa invat si eu limba asta.....ca e nasol tare sa nu pricepi nimic din ce citesti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2008-02-12 19:39:48
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiva invat cu mare drag din ce stiu si eu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #30 2008-02-12 20:01:17
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiesti de treaba narcisa mica it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #31 2008-02-12 20:01:35
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiN. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #32 2008-02-12 20:04:17
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiie mama noastra in materie de calculatoare.si tare desteaptaaaaaaaaaaaaaaa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #33 2008-02-12 20:16:57
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiicris,la AutoCad te pricepi? Offline #34 2008-02-12 20:41:42
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiisi eu il aveam pe on! pfiuu si habar nu aveam de asta :f?rv?nad: Ultima oara a fost editat de deea87 (2008-02-12 20:42:04) Offline #35 2008-02-12 20:58:13
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii
m-ai prins!!! ...nu stiu boaba la autocad...nici nu stiu cum se deschide Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-02-12 20:58:29) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #36 2008-02-13 03:44:16
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiitantosica.. eu am facut putintel autocad in liceu. Nu cred k mai stiu mare lucru dar cu lucruri elementare, poate pot sa te ajut. Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #37 2008-02-13 07:22:03
:k?ra: Offline #38 2008-02-13 07:36:55
pai aveai firewallul on dar daca ei executat un fisier necunoscut ti s-au furat parole si discutiile pe mess ti le-a aflta pt ca sigur la mess nu aveai bifat sa nu iti faca arhiva...daca e bifat acolo nu mai poate afla nimeni ce vb pe net N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|