homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii-2

#20 2008-02-12 10:06:30

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii

normal ca daca nu accepti nici un fisier, mai ales ca nu stii desprte ce fisier e vorba nu are cum sa-ti ia userul si parolele.
eu toata treaba asta cu parolele am invatat-o pt o anumita persoana nu sa le fac rau necunoscutilor sau chiar cunoscutilor de pe mess

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#21 2008-02-12 10:09:20

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

stiu ce spui ca doar nu faci tu rau na!...dar e vorba de persoane care vor sa faca rau...si la urma urmei la ce m-ar interesa pe mine parola lu sormea de exemplu?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#22 2008-02-12 10:21:23

Chocolate22
Insomniac member

pe mine m-a interesat o parola. datorita ei am aflat multe chestii pe care nu le-as fi crezut niciodata. datorita ei s-au scos la iveala multe minciuni. pt mine a fost un prim pas in rezolvarea unei probleme cu acea persoana. pana la urma nici eu nu stiu daca a fost un pas bun sau a fost un pas gresit, pt ca problema inca nu am rezolvat-o.

si persoanele de care spui ca vor sa faca rau, fac asta ca sa nu se plictiseasca acasa ... si sa fure parolele cuiva de pe mess doar asa ca sa se afle in treaba nu cred ca e o atitudine prea inteligenta din partea lor.

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#23 2008-02-12 10:27:58

micicutza
Banat

pai scuza-ma ca iti spun dar in lista de messenger nu ar trebui sa ai decat persoane pe care le cunosti si atat si nu ar trebui sa vorbesti cu altii straini
iar ceea ce ai facut tu se pedepseste cu inchisoarea chit ca vrei sa descoperi tu nu's ce minciuni si sa rezolvi nu's ce probleme...daca eu is destul de desteapta sa am pe calculator un soft care sa urmareasca logurile adica cine ce calculator si ce ip se conecteaza la calculatorul meu in ce zi si la ce ora am si dovada si pe baza dovezii faci matalutza inchisoare sa nu-ti mai arda sa te plictisesti in calculatorul altuia tongue

dar ca sa revin si sa intaresc: cele 2 reguli daca sunt respectate nu ai cum sa patesti nimic...o voi spune ori de cate ori ai nevoie.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#24 2008-02-12 10:57:27

Chocolate22
Insomniac member

ai dreptate cu prima faza. si nu era o persoana straina deloc. poate sa se pedepseasca cu inchisoarea. de problema respectica tu nu stii asa ca nu are rost sa judeci. am avut motivele mele

"daca eu is destul de desteapta sa am pe calculator un soft care sa urmareasca logurile adica cine ce calculator si ce ip se conecteaza la calculatorul meu in ce zi si la ce ora am si dovada si pe baza dovezii faci matalutza inchisoare sa nu-ti mai arda sa te plictisesti in calculatorul altuia" ... cu chestia asta nu m-ai atins deloc. nu am nici un motiv sa intru in calculatorul tau sau in calculatoarele fetelor de pe forum (vorbesc de cele al caror id il am in lista) si decat sa ma plictisesc in calculatorul altuia mai bine citesc pe forum tongue

Publicitate

loading...

#25 2008-02-12 12:52:42

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si la mine era tot on smile yeeaaa

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#26 2008-02-12 13:24:44

micicutza
Banat

nu ai inteles ramona..iar nu ma refeream la tine...ziceam in mod general de persoane care nu au altceva de facut decat sa intre prin alte calculatoare...daca ai un soft de urmarire instalat il depistezi numaidecat...asta daca reuseste in primul rand sa intre...in al doilea rand cu dovada mergi la politie si apoi firma de internet pune la dispozitie lista de ip-uri si se depisteaza imediat ce ip s-a conectat la tine si acela poate sta la racoare...nu ziceam de tine in mod special..era un fel de a ma referi la situatie in general

si sa revenim: bravos si tie lee

#27 2008-02-12 15:23:00

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

spre surprinderea mea la mine era off dar i-am dat on imediat cum am vazut topicul....de ceva timp ma tot anunta bit-defenderul ca tot incearca cineva sa imi scaneze porturile si bineinteles l-a blocat el....ar putea avea vreo legatura cu faptul ca era firewall-ul jos? sau daca stie cineva sa imi explice si mie ce insm mai exact scanarea aia de porturi? big_smile

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#28 2008-02-12 16:17:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

...intr-o zi trebuie sa imi fac timp sa invat si eu limba asta.....ca e nasol tare sa nu pricepi nimic din ce citesti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#29 2008-02-12 19:39:48

micicutza
Banat

va invat cu mare drag din ce stiu si eu smile

#30 2008-02-12 20:01:17

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

esti de treaba narcisa mica tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#31 2008-02-12 20:01:35

micicutza
Banat

angel

#32 2008-02-12 20:04:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

e mama noastra in materie de calculatoare.si tare desteaptaaaaaaaaaaaaaaa puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#33 2008-02-12 20:16:57

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

cris,la AutoCad te pricepi? angel

#34 2008-02-12 20:41:42

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

si eu il aveam pe on! pfiuu si habar nu aveam de asta :f?rv?nad:rodnar

Ultima oara a fost editat de deea87 (2008-02-12 20:42:04)

#35 2008-02-12 20:58:13

micicutza
Banat

lol

tantosica a scris:

cris,la AutoCad te pricepi? angel

m-ai prins!!! diablo ...nu stiu boaba la autocad...nici nu stiu cum se deschide

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-02-12 20:58:29)

#36 2008-02-13 03:44:16

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

tantosica.. eu am facut putintel autocad in liceu. Nu cred k mai stiu mare lucru dar cu lucruri elementare, poate pot sa te ajut. big_smile

Cat despre intrarea in pc.. Eu am patit-o cu messu, desi aveam firewall on neutral Am luat un executabil de la cineva de pe mess, l-am deschis si nu s-a intamplat nik (asta era acum cativa ani, eram cam praf) si l-am lasat acolo. Dupa mult timp respectivul nu a mai resitat si s-a dat de gol k stie anumite chestii pe care le vbisem eu pe mess. Nujt cum a facut k m-am crizat rau si a iesit cu scantei, dar ideea e k se poate..  (e vba de un fost prieten, super bun in tot ce inseamna calculatoare, programare etc.. neutral )

Si ip-ul se poate afla f usor prin scanarea retelei. De mii de ori mi-a dat ip confflict. Primele dati sunam la ei si imi dictau alt ip dar iar se intampla si am renuntat, atata timp cat imi merge si mie sa ma conectez e ok.. Mai naspa e ca am un prieten care in trecut facea manevre de pe ip-urile altor oameni.. gen mai multe conturi la poker pe bani si se baga la joc si de pe pc si de pe laptop si ii lua toti banii aluia cu care juca, si tot felul de faze... Sau tzepe pe net cu tot felul de produse si chestii... Da` sper sa nu se`ntample...

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#37 2008-02-13 07:22:03

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

same_soulfly a scris:

tantosica.. eu am facut putintel autocad in liceu. Nu cred k mai stiu mare lucru dar cu lucruri elementare, poate pot sa te ajut. big_smile

kram kram kram :k?ra: puss
Eu il folosesc de 2 ani si ceva,poate chiar mai mult..insa ma interesa ceva mai in "profunzimea" lui lol

#38 2008-02-13 07:36:55

micicutza
Banat

same_soulfly a scris:

Cat despre intrarea in pc.. Eu am patit-o cu messu, desi aveam firewall on neutral Am luat un executabil de la cineva de pe mess, l-am deschis si nu s-a intamplat nik (asta era acum cativa ani, eram cam praf) si l-am lasat acolo. Dupa mult timp respectivul nu a mai resitat si s-a dat de gol k stie anumite chestii pe care le vbisem eu pe mess. Nujt cum a facut k m-am crizat rau si a iesit cu scantei, dar ideea e k se poate..  (e vba de un fost prieten, super bun in tot ce inseamna calculatoare, programare etc.. neutral )

Si ip-ul se poate afla f usor prin scanarea retelei. De mii de ori mi-a dat ip confflict. Primele dati sunam la ei si imi dictau alt ip dar iar se intampla si am renuntat, atata timp cat imi merge si mie sa ma conectez e ok.. Mai naspa e ca am un prieten care in trecut facea manevre de pe ip-urile altor oameni.. gen mai multe conturi la poker pe bani si se baga la joc si de pe pc si de pe laptop si ii lua toti banii aluia cu care juca, si tot felul de faze... Sau tzepe pe net cu tot felul de produse si chestii... Da` sper sa nu se`ntample...

pai aveai firewallul on dar daca ei executat un fisier necunoscut ti s-au furat parole si discutiile pe mess ti le-a aflta pt ca sigur la mess nu aveai bifat sa nu iti faca arhiva...daca e bifat acolo nu mai poate afla nimeni ce vb pe net

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.