homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii-4

#58 2008-02-13 19:42:06

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii

sper ca nu am facut-o lata postand aici intrebarea asta...sorry.nu stiam ca incalc vreo regula....hmmmm,regulile si legile astea....

#59 2008-02-13 19:43:32

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

lasa ca nu-i bai cu intrebarea... smile ...raspunsurile mi-e teama sa nu incalce regulile si de asta zic... wink

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#60 2008-02-13 19:47:00

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu am sters intrebarea totusi,urmeaza rayuela sa o stearga si ea,please

#61 2008-02-13 20:03:08

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

raspunsul meu nu era o incalcare de regula este doar o realitate si am un politist in familie smile stiu ce spun, atunci pot sa va zic ca tot ce scrie la filme bune este ilegal pt ca nu ai voie sa privesti filme luate de pe net, e ilegal. si totusi se practica si nu opreste nimeni asta pt ca nu se poate...smile

iubind dincolo de moarte

#62 2008-02-13 20:12:39

micicutza
Banat

mai eu am zis doar si ma feresc na!...acum am citit iar regulile si e nr 13...de ce sa nu previn sa-mi iau vreu ban nu?...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

Publicitate

loading...

#63 2008-02-14 16:00:25

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Micaaaa....help please big_smile.Completez un formular pentru o bursa in Germania si ma intreaba de cunostinte in computere(computer language si software).La computer language se refera la termenii intalniti in programe si la utilizarea computerului,gen IP,network,etc etc? big_smile.Sau limbaj de programare?Ca sunt in dubii

Ultima oara a fost editat de Mandy (2008-02-14 16:02:12)

#64 2008-02-14 16:02:36

micicutza
Banat

nu nu...se refera la ce limbaje de programare stii gen: C, C++, Pascal etc

#65 2008-02-14 16:09:14

micicutza
Banat

aaa ca tot ai adus in fata topicul...vad ca personajul atotstiutor de ieri nu a aparut sa ne lumineze cu vastele sale cunostinte in domeniul informaticii si sa ne spuna si noua unde am gresit eu in ce v-am invatat...a aruncat o vorba si vant si dus a fost...wow ce ne-ai convins daca i.question ca stii atat de multe !!! ... ori te-ai fastacit cand te-am provocat sa-mi intri in computerul de acasa ?...pot sa-ti dau user si parola si la computerul de la munca daca vrei...daca esti asa măiastra/u te astept pe calea bitzishorilor ...hehehehehehehe ce tare a fost ieri personajul rotfl

#66 2008-02-14 16:10:36

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Esti buna la casa omului tongue.Daca iau bursa iti dau un suc/o bere/ceva lol

#67 2008-02-14 16:11:23

micicutza
Banat

sarumanaaaaaa  rotfl

#68 2008-02-15 23:26:43

istratie madalina
Membru
Inregistrat: 2008-02-15

acum un  an am fost  diagnosticata  cu o rana pe colul uterin destul de urata dupa spusele doctorului care m-a examminat. In urma examinarii mi s-a spus sa fac un papanicolau. L-am facut si a iesit  o valoare de 2 . Nu mi s-au explicat prea multe  in legatura cu acest rezultat , dupa care mi s-a dat un tratament  pe care sa il fac  si sa il si repet . L-am facut dar din pacate nu l-am repetat  si nici l-a control nu am mai fost . relatii intime am avut din ce in ce mai rare deoarece au devenit dureroase. Motivul pentru care nu am mai consultat un medic ginecolog este  ca am avut intre timp alte probleme de sanatate  si nu am mai avut timp. V-am  scris pentru a -mi explica   cat de grava este situatia  si ce trebuie sa fac in aceasta situatie . Mentionez ca nu am facut nici un  avort  iar virginitatea mi-am pierdut-o la 25 de ani azi avand 28. sunt in primul an de casnicie si situatia noastra este destul de grea din acest motiv. Va rog sa ma  ajutati . Astept raspunsul dumneavoastra.

#69 2008-02-15 23:28:36

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

papul de tip II e ok.sunt mai multe motive pt care te doare in timpul contactului.ar trebui sa mergi totusi la un medic.si posteaza in alta parte k aici e toatl gresit locul in kre ai postat
sterge mesajul tau si deschide un topic la probleme medicale wink

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-15 23:40:40)

#70 2008-02-21 08:45:43

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic.

Micanarcisa ajuta-ma si pe mine cu o chestie daca poti. Mi s-a virusat calculatorul de acasa ... si credeam ca din cauza virusilor se opreste pur si simplu cand iti e lumea mai draga. Dar s-a dovedit a nu fi asta cauza. Am formatat hard-ul, am refacut partitiile, si acum trebuie sa reinstalez windows. Dar el tot de opreste cam la 15 min dupa ce il deschid. Am banuit ca ar fi din cauza ca nu a mai fost curatat demult. Am facut si lucrul asta ... si tot asa face. Am verificat in bios temperatura de la procesor si urca pana undeva la aproape 80 de grade, el fiind programat sa se opreasca la 85. Ar putea fi ventilatorul de la procesor? Sa nu mai functioneze si de-asta sa fie toate problemele mele? Si daca da, ce trebuie sa fac? Ajuta-ma te rog ca sunt disperata. Nu mai stiu ce sa mai fac si incotro sa ma mai indrept.
Poti sa-mi spui te rog ce ar putea fi? Trebuie sa il rezolv cat ai repede ca fiind contabila, trebuie sa lucrez pe el. Pierd o gramada de bani daca nu il rezolv ...

Helpppp !!!!

Fericita mamica de Aida Maria!

#71 2008-02-21 08:49:28

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Asa am patit si eu,si nu stiam de la ce e..Pana s'a dovedit sa sie de la Electrica lol
Adica,scade tensiuna sub cea normala,si avand o sursa micuta,de 300..nu rezista big_smile
Toate mergeau,numai calc. meu facea hac rodnar
Vezi sa nu fie asta cauza.. wink

#72 2008-02-21 08:54:40

andreea_andy2
Moderator

Dar pana sa-l virusez, nu facea asa. Ar fi prea mare coincidenta ca din ziua in care l-am virusat sa inceapa si variatiile de tensiune.

A ... si mi-am adus aminte, nu am nici bad-uri pe hard. Deci hard-ul este ok. Doar ca aseara cand l-am desfacut sa-l curat de praf procesorul era foarte fierbinte. Si in bios imi arata temperatura de aproape 80 de grade. E posibil sa nu mai mearga cooler-ul de la procesor? Mica .... un raspuns te rog ...

#73 2008-02-21 09:21:20

micicutza
Banat

deci: devirusarea cu problema ta e o pura coincidenta...
temperatuta e imensa..daca nu ilr rezolvi il imbatranesti cu 10 ani cum s-ar spune...acum trebuie sa stiu ce calculator este..e mai vechi e nou?..ce procesor e?...zi-mi te rog si apoi iti spun ce sa faci...in mod normal temp tre sa fie maxim 50 grade...si asa e mult...numai celeroanele doar sa mearga la 50 de grede insa altele trebuie sa mearga la mai putin de 50 de grade
deci da-mi detaliile te rog

#74 2008-02-21 09:35:13

andreea_andy2
Moderator

Deci ... procesorul este intel duo core. Calculatorul are un an si 3 luni. Este un sistem facut dupa cerintele mele. Placa de baza este MSI P4M800CE+ VT8237R plus chipset based ( asa scrie pe cartulica ei). Aaaaa ... si mai am o problema, nu mai gasesc cd-ul cu driverul de la placa de baza. Poti sa ma ajuti cumva si cu asta? Raman datoare. Ce as putea sa fac sa fac rost de un alt driver?

#75 2008-02-21 10:26:28

andreea_andy2
Moderator

Micanarcisa ... imi raspunzi si mie te rog?

#76 2008-02-21 10:49:45

micicutza
Banat

raspund dar am treaba de aia intarzii...
nu conteaza cd-ul...driverele le gasesti la msi pe site...
1. lasa-l fara capac si lasa-l in bios sa vezi daca ramane tot la 80 de grade...si verifica daca toate 4 piciorusele de la procesor sunt bine prinse...poate a sarit vreun piciorus si nu raceste bine din cauza asta
2. daca nu merge pct1 atunci iti trebuie cooler nou...e clar ca nu este bun.....daca ai pe cineva care se pricepe atunci trebuie sa il scoata coolerul de pe procesor sa il curete si sa il unga si apoi sa il dea cu pasta din aia care se pune intre cooler si procesor...la noi aici asa se face in prima faza...daca nu ai un meserias atunci cumpara un cooler si pune-l in locul astuia...dar la fel trebuie pasta din aia...cooling paste se cheama...pasta de racire
3. te sfatuiesc sa nu mai folosesti computerul caci altfel omori procesorul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.