|
Nu esti logat.
Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestii-4#58 2008-02-13 19:42:06
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiisper ca nu am facut-o lata postand aici intrebarea asta...sorry.nu stiam ca incalc vreo regula....hmmmm,regulile si legile astea.... Offline #59 2008-02-13 19:43:32
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiilasa ca nu-i bai cu intrebarea... ...raspunsurile mi-e teama sa nu incalce regulile si de asta zic... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #60 2008-02-13 19:47:00
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiieu am sters intrebarea totusi,urmeaza rayuela sa o stearga si ea,please Offline #61 2008-02-13 20:03:08
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiraspunsul meu nu era o incalcare de regula este doar o realitate si am un politist in familie stiu ce spun, atunci pot sa va zic ca tot ce scrie la filme bune este ilegal pt ca nu ai voie sa privesti filme luate de pe net, e ilegal. si totusi se practica si nu opreste nimeni asta pt ca nu se poate... iubind dincolo de moarte Offline #62 2008-02-13 20:12:39
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiimai eu am zis doar si ma feresc na!...acum am citit iar regulile si e nr 13...de ce sa nu previn sa-mi iau vreu ban nu?... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#63 2008-02-14 16:00:25
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiMicaaaa....help please .Completez un formular pentru o bursa in Germania si ma intreaba de cunostinte in computere(computer language si software).La computer language se refera la termenii intalniti in programe si la utilizarea computerului,gen IP,network,etc etc? .Sau limbaj de programare?Ca sunt in dubii Ultima oara a fost editat de Mandy (2008-02-14 16:02:12) Offline #64 2008-02-14 16:02:36
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiinu nu...se refera la ce limbaje de programare stii gen: C, C++, Pascal etc N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #65 2008-02-14 16:09:14
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiaaa ca tot ai adus in fata topicul...vad ca personajul atotstiutor de ieri nu a aparut sa ne lumineze cu vastele sale cunostinte in domeniul informaticii si sa ne spuna si noua unde am gresit eu in ce v-am invatat...a aruncat o vorba si vant si dus a fost...wow ce ne-ai convins daca i.question ca stii atat de multe !!! ... ori te-ai fastacit cand te-am provocat sa-mi intri in computerul de acasa ?...pot sa-ti dau user si parola si la computerul de la munca daca vrei...daca esti asa măiastra/u te astept pe calea bitzishorilor ...hehehehehehehe ce tare a fost ieri personajul N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #66 2008-02-14 16:10:36
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiEsti buna la casa omului .Daca iau bursa iti dau un suc/o bere/ceva Offline #67 2008-02-14 16:11:23
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiisarumanaaaaaa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #68 2008-02-15 23:26:43
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiacum un an am fost diagnosticata cu o rana pe colul uterin destul de urata dupa spusele doctorului care m-a examminat. In urma examinarii mi s-a spus sa fac un papanicolau. L-am facut si a iesit o valoare de 2 . Nu mi s-au explicat prea multe in legatura cu acest rezultat , dupa care mi s-a dat un tratament pe care sa il fac si sa il si repet . L-am facut dar din pacate nu l-am repetat si nici l-a control nu am mai fost . relatii intime am avut din ce in ce mai rare deoarece au devenit dureroase. Motivul pentru care nu am mai consultat un medic ginecolog este ca am avut intre timp alte probleme de sanatate si nu am mai avut timp. V-am scris pentru a -mi explica cat de grava este situatia si ce trebuie sa fac in aceasta situatie . Mentionez ca nu am facut nici un avort iar virginitatea mi-am pierdut-o la 25 de ani azi avand 28. sunt in primul an de casnicie si situatia noastra este destul de grea din acest motiv. Va rog sa ma ajutati . Astept raspunsul dumneavoastra. Offline #69 2008-02-15 23:28:36
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiipapul de tip II e ok.sunt mai multe motive pt care te doare in timpul contactului.ar trebui sa mergi totusi la un medic.si posteaza in alta parte k aici e toatl gresit locul in kre ai postat Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-15 23:40:40) Offline #70 2008-02-21 08:45:43
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiScriu aici ca sa nu mai deschid alt topic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #71 2008-02-21 08:49:28
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiAsa am patit si eu,si nu stiam de la ce e..Pana s'a dovedit sa sie de la Electrica Offline #72 2008-02-21 08:54:40
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiDar pana sa-l virusez, nu facea asa. Ar fi prea mare coincidenta ca din ziua in care l-am virusat sa inceapa si variatiile de tensiune. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #73 2008-02-21 09:21:20
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiideci: devirusarea cu problema ta e o pura coincidenta... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #74 2008-02-21 09:35:13
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiDeci ... procesorul este intel duo core. Calculatorul are un an si 3 luni. Este un sistem facut dupa cerintele mele. Placa de baza este MSI P4M800CE+ VT8237R plus chipset based ( asa scrie pe cartulica ei). Aaaaa ... si mai am o problema, nu mai gasesc cd-ul cu driverul de la placa de baza. Poti sa ma ajuti cumva si cu asta? Raman datoare. Ce as putea sa fac sa fac rost de un alt driver? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #75 2008-02-21 10:26:28
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiMicanarcisa ... imi raspunzi si mie te rog? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #76 2008-02-21 10:49:45
Re: Firewall-ul mama lui de firewall :) si alte chestiiraspund dar am treaba de aia intarzii... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|