|
Nu esti logat.
Aftele bucale#1 2008-02-12 16:38:50
aftele bucalede cand aveam 2 ani, imi apar periodic afte bucale, am fost la multi medici care mi-au spus ca nu exista tratament pentru asa ceva si tot ce mi-au recomandat au fost niste picaturi pe care le aplicam local si care mai calmau durerea.....stie cineva motivul pentru care apar aceste afte??? va multumesc „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2008-02-12 17:01:24
Re: aftele bucale"Cauzele formarii aftelor sunt putin cunoscute, desi au fost identificate anumite elemente ce favorizeaza aparitia acestora, precum factori ereditari, anumite alimente (alimente bogate in histamine, adica branza cu mucegai, nuci, alune, ciocolata, caise, ananas, capsuni, zmeura, lamaie etc.), trauma fizica (muscarea mucoasei bucale, aparatele dentare si protezele, perierea agresiva a dintilor), anumite medicatii, stresul, hormonii (ciclul menstrual, sarcina) sau fenomene imunologice." Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #3 2008-02-12 17:31:33
Re: aftele bucaleane_mona...si sistemul imunitar scazut contribuie la aparitia lor...daca e produs de alimente e indicat sa identifici dupa ce va apare...si sa vezi daca vreun aliment sau alimente le provoaca in mod repetat... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-02-12 22:23:14
Re: aftele bucaleva multumesc fetelor...mi-a aparut acum cateva zile o afta si ma doare ingrozitor, nici sa mananc nu prea pot...si nu imi mai aparusera de mult... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2008-02-12 22:26:59
Re: aftele bucaleincearca ceai de cimbrisor sau de musetel concentrat si aplica local glicerina.stiu ca trec cam in 10 zile. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-13 11:17:57
Re: aftele bucaleSi mie imi apar frecvent afte bucale, si asta de cand eram foarte mica! Cauzele aparitiei sunt multiple asa cum a zis cineva mai sus, dar eu stiam ca de fapt este vorba de candida!! De trecut trec singure cam in 7 zile dar sunt f dureroase. Pt ameliorarea durerii se poate folosi glicerina boraxata! Offline #7 2008-02-13 11:20:54
Re: aftele bucaleCauza poate fi si virala si bacteriana, nu doar candida. Eu pentru o eruptie din asta masiva de afte, cu febra si stare de rau am luat si antibiotic, si antimicotic, si antiherpetic, si antiinflamator (pentru ca n-am vrut sa ma internez, iar altfel nu au vrut sa-mi faca analize sa vada care e cauza)... va dati seama ce fericire pe ficatul meu Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-02-13 11:21:09) Offline #8 2008-04-04 15:07:27
Re: aftele bucalebuna.aftele bucale erau ^prietenele mele ....de cand aveam 4 ani am avut probleme.prima oara am crezut ca au fost de alimente.ar fi putut fi si astea.dar mai tarziu dupa ani intregi de tot felul de tratamente am depistat faptul ca doar sistemul imunitar le producea.acum vreo 4 ani am facut tratament cu bitter suedez ,echinacee si propolis si cateva flacoane bune de vitamine exclusiv pt imunitate.si acum am problee f rar............ Offline #9 2008-04-04 15:25:19
Re: aftele bucalein special vitamina b12 ajuta in problemele cu aftele happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-04-06 12:55:32
Re: aftele bucaleSalut, Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #11 2008-04-06 13:02:34
Re: aftele bucalee foarte bun gelul ala;l-am mai recomandat si eu Offline #12 2008-04-06 16:06:34
Re: aftele bucalesi eu fac afte destul de des...intr-un timp faceam lunar acu putin mai rar...ideea e ca la ultima afta am folosit tinctura de propolis..mi-am pus pe afta de mai multe ori pe zi, m-a usturat putin dar apoi imi amortea partea aia. plus ca am scapat f repede de afta. inainte imi puneam glicerina boraxata dar parca tinctura e mai eficienta "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #13 2008-07-15 18:01:56
Re: aftele bucaleBuna!...Si eu cu aceeasi problema...fac fff des afte, dispar dupa tratament...si reapar in scurt timp...am una din februarie...si nu am reusit sa scap de ea.....va spun k am incercat cu tot felul de geluri si tincturi si antibiotice...si doctorii mi'au spus k nu exista un tratament exact...si nici cauza nu o pot stabili cu precizie...nu mai stiu ce sa fac Offline #14 2008-07-15 18:14:44
Re: aftele bucalepaote ai probleme cu sistemul imunitar... incerca ceva naturist pt.sistemul imunitar... si ai grija la idgena bucala foloseste si o apa de gura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-07-15 19:21:30
Re: aftele bucaleMi-a adus mama astazi pastura...cica e buna pt imunitate...Voi stiti ceva? Ati mai auzit? Offline #16 2008-08-25 09:31:42
Re: aftele bucaleAm si eu o problema cu niste afte bucale care nu mai trec cu absolut nimic deja incep sa imi fac ganduri negre si sa ma gandesc la minuni de genul cancer bucal sau HIV Offline #17 2008-08-25 13:18:58
Re: aftele bucaledaca nu te mai dor inseamna ca au sa treaca..asta e evolutia aftelor. dureaza mult ce-i drept dar se mai intampla Offline #18 2008-08-25 17:21:28
Re: aftele bucalemultumesc frumos sper sa treaca odata.. Offline #19 2008-08-26 10:05:58
Re: aftele bucaleRevin cu vesti...cele 2 afte enervante de pe mucoasa obrajilor au inceput sa treaca:) una aproape de tot...insa sunt oarecum surprinsa ca mi-a aparut una pe amigdale...se poate asa ceva? si ma deranjeaza destul de tare.. Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-08-26 11:07:45) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|