|
Nu esti logat.
Veciniiiii#1 2008-02-12 17:41:08
veciniiiiiam si eu o problema...de vreo 2 ani de cand m-am mutat in noul apartament, mereu se auzeau zgomote de la vecini(ciocanituri,bormasini etc..) mereu am crezut ca renoveaza cate unul apartamentul, insa...stupoare. am aflat ca un vecin are un atelier de tamplarie,ghiciti unde...fix in apartament vara mai lucreaza intr-un garaj de langa bloc, insa de toamna si pana primavara ne omoara cu zile aveti idee unde l-as putea reclama??? si mai ales daca exista vreo lege care sa-i interzica sa mai faca asta? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #2 2008-02-12 17:49:44
Re: veciniiiiihabar n-am ce sa iti zic de asta, da totusi sti bancu cu vecina care se muta? si se duca la marmacie? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2008-02-12 17:55:26
Re: veciniiiiisi pe mine ma distruge un vecin care sta singur in ap..vine cu prietenii seara de seara si fac scandal..am incercat si cu politie si cu de toate..nu stiu ce sa`i mai fac ,ma imbolnaveste de nervi..tipa rad tare..se aude ingrozitor..in fiecare noapte ma chinui sa adorm de zgomotele lor..cred ca am sa`i sparg geamul.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-02-12 18:05:58
Re: veciniiiiimai cauta niste vecini deranjati din bloc, si acusati-l de tulburarea linistii publice incontinuue cuc. Offline #5 2008-02-12 18:20:59
Re: veciniiiiisi eu am niste vecini nebuni adik mai exact una care spune ziua politiei ce viseaza ea noaptea..femeia e dusa rau cu capul,sarita de pe fix. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-12 18:23:58
Re: veciniiiiilee..daca stii sigur ca are atelier de tamplarie,il poti reclama la politie.Sunt absolut sigura ca nu are autorizatie de functionare,pt. ca nici o instanta nu ar aproba functionarea unui atelier de tamplarie in apartement Chiar daca are autorizatie de functionare a firmei,aviz de la pompieri nu cred ca ar fi obtinut,deci ceva ilegal este acolo..Iar daca nu merge nici asa,la opc poti suna Le spui ca ai luat un dulap facut in conditii ilegale Offline #7 2008-02-12 18:26:35
Re: veciniiiii
ar fi ceva http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2008-02-12 19:07:48
Re: veciniiiiifac miezonoptica simy_alexandra Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #9 2008-02-12 19:14:09
Re: veciniiiiimultumesc pt sfaturi ! de alti vecini nu se prea pune problema pt ca nu ii prea cunosc si nici nu as vrea sa afle respectivul ceva pt ca tin masina in fata blocului si nu cred ca ar fi prea prudent "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #10 2008-02-12 19:52:39
Re: veciniiiiichiar si la primarie ai putea incerca sa reclami N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2008-02-12 19:54:22
Re: veciniiiiice bine e sa stai la casa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2008-02-12 19:55:27
continui ideea:ce bine e sa stai la casa si sa ai vecini batrani sau ai caror copii au trecut de majorate Offline #13 2008-02-12 19:58:23
Re: veciniiiiicum a mai spus cineva,poti sa mergi la politie.in plus nu cred k are autorizatie pentru atelier in apartament.oricum mai rau k la mine nu e,v-am mai zis eu d vecina kre a venit la 12 dimineata k o deranjez cu zgomotul de la aspirator.muzica treb sa ascult in super liniste k se supara asta.dar si eu i-am aratat mare pe bloc programul de liniste.in plus m-a enervat atat de tare zilele trecute,k cik fac galagie si apoi m-am apucat sa fac snitele. kestia este k aveam doar o bucata de carne si am batut la ea pana ajunsese k foaia de ceapa.aq ce vroia,sa nu mai mananc? asa k stai linistita,fata mea.se poate si mai rau Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #14 2008-02-12 20:54:04
subscriu Offline #15 2008-02-12 20:56:01
exact eu nu prea am treaba cu vecinii it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2008-02-12 21:03:51
Re: veciniiiiimai adineauri ma chinuiam sa invatz si deodata incep sa aud stirile de la vecinu' . Mai invata... Offline #17 2008-02-12 21:05:05
Re: veciniiiiiaiai aiurea la bloc ca auzi de toate si simti de toate ...si eu cand stateam la bloc stiam ce face vecina de mancare si multe altele acuma asai de bine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #18 2008-02-12 21:29:01
Re: veciniiiiimie imi bate asta de js in teava ca merg cica prea apasat N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #19 2008-02-12 21:30:00
Re: veciniiiiivaaaaai doamne it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|