|
Nu esti logat.
Veciniiiii-2#20 2008-02-12 21:30:55
Re: veciniiiii
Offline #21 2008-02-12 21:37:24
Re: veciniiiiiserios nu radeti ca e belea...intr-o duminica a venit politia la mine ca cica am atelier in casa..s-au uitat ei si cica le-a zis vecina de jos ca lucram noi la ceva si ca vorbim prea tare si calcam apasat si trantim usile...radeau si agentii aia si i-au zis ca data viitoare ii da amenda... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #23 2008-02-12 21:38:35
bai nu esti sanatoasa!!! Offline #24 2008-02-12 21:38:38
Re: veciniiiiistiu dar ma dispera baba N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-12 21:40:42
Re: veciniiiiia mea imi spune ca aude "poc, poc" si ca nu mai termin de renovat apartamentul. poc poc in capul ei ca merg e varfuri prin casa. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #26 2008-02-12 21:40:54
Re: veciniiiiice tare estiiiiiiii Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #27 2008-02-12 21:41:00
nu e asa bine daca langa tine se contruieste alta casa...si in fiecare dim la 8 incep sa bata happy with him...inlove with him... Offline #28 2008-02-12 21:45:56
asa sunt si vecinii mei de sus... insa nu e nimic grav. se intampla la vreo 2-3 zile si dureaza maxim 5minute Offline #29 2008-02-12 21:46:55
Re: veciniiiiiam avut si eu o vecina de genul dedesubt...cand ne-am mutat in apartament a chemat politia ca cica facem prea multa galagie cu mutatul muzica nu puteam asculta tare ca batea in teava nici ce aveam de scuturat nu puteam scutura in balcon ca cica o umpleam de praf bine ca s-a mutat!!! pfiuuuu... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-02-12 21:48:29) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #30 2008-02-12 21:49:21
Re: veciniiiiiEu stau la 4, deasupra mea nu mai sta nimeni, as aca nu-mi bate nimeni in cap. Si nici nu mi-a reclamat nimeni ca umblu prea apasat insa vecina asa de lenga mine nu e prea batrana, da e casnica, si toata ziua sta la panda sa vada care vine la noi, care cat sta, cum ii imbracat, cum suntem imbracati noi cand iesim din casa..tot tot tre sa stie ea. Si dupa vine repede la mama sa-i zica. Si asa ma enerveaza cand repede vine si-i zice ca a stat Paul la mine nu stiu cat :f?rbannad: 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #31 2008-02-12 22:49:58
Re: veciniiiiimie mi-a facut reclamatie intr-o zi vecina mai sus amintita ca am nush ce boxe si ascult muzica la maxim de la 7dimineata si se adue si in blocul vecin ca nu mai poate sa doara nimeni din cauza mea si stiti ce e culmea ca in acea zi era inmormantarea tatalui meu si cand a venit politia nu stiau cum sa se mai scuze ca ne-au deranjat!am zis ca o omor si nu va gaditi ca e batrana saraca sau ceva de genul asta...nu femeia are 45 de ani!! :f?rbannad: Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #32 2008-02-12 23:29:48
Re: veciniiiiieu ii urasc pe vecinii mei...zilnic se aud la ei ori bormasini,ori batai,ori plansete,ori gemete...deja nu-i mai suport!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #33 2008-02-12 23:36:44
Re: veciniiiiiEu am o cosmetica sub mine la parter, iar alea chiar sunt de-o nesimitire.....au gresie pe jos, nu au izolat apartamentul deloc, vin clientele de la ora 7 dimineata si incep sa spuna cate-n luna si-n stele si se aude pe la tevi, vorbesc f tare ca nesimtitele, umbla cu tocuri pe gresia aia chiar ma deranjeaza....dorm cu dopuri in urechi sa nu le aud ca altfel m-as trezi f dimineata. #34 2008-02-13 00:58:06
Re: veciniiiiieu ascult muzica ft tareee, mai ales bassul , cat sa'mi vibreze usa si vecinii mei la fel, dar mai rar k mine bormasina si bocaneli am avut cam 2 ani la rand, k se mai nimerea cate unul sa'si mai puna o centrala tremica, stiu k se pot face reclamatii, dar noi suntem ft toleranti unii cu altii Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #35 2008-02-13 01:08:24
Re: veciniiiiiPff..bun topic...noi suntem flancati de galagiosi.Intr-o parte e cineva care asculta hip-hop,nu ma deranjeaza genul,dar baga si un bass stresant de vibra peretele si dadea petreceri duminica pana pe la 3-4 dimineata .In partea cealalta am niste vecini manelisti care nu ezita sa dea volumul tare.Noi abia asteptam sa ne luam un sistem audio sa-i rupem .Daca n-ar fi fost garsoniere nu era asa grav,dar sunt asa subtiri peretii astia :f?rv?nad:.A,si pe la etajul 8 cred mai era cineva cu sistem. Offline #37 2008-02-13 02:47:34
mai intai anunta-l ca te deranjeaza zgomotele lui si ca daca nu inceteaza te duci la politie. Asa ar fi frumos. La mine bate cineva in perete de fiecare data cand imi fac dush pe la 2-3 noaptea si am niste vecini f retarzi care suna la politie de fiecare data cand asc muzica tare. Daca puneam manele nu ii mai deranja :f?rbannad: Si acum 1 an mi-au facut plangere la politie si aia de jos si aia de sus si a trebuit sa ma duc la sectie sa dau declaratie si pt k am recunoscut fapta (dadusem party 2 noapti la rand ) mi-a dat doar avertisment. Si radea politistu de mine k in prima seara de party am sunat la politie si le-am zis ca o sa fie muzica si mi-a zis ala "stati linistita, doamna, ca oricum diseara nu vine nimeni ca e meci" si a 2-a seara am pus afise pe toata scara k o sa fie galagie la ap 25 si le-au rupt scarbele si s-au dus la politie Asa ca am mare boala pe vecinii reclamagii... In pana mea.. doar e casa de oameni vii, radem, vorbim tare, tipam si ascultam muzica DECI TRAIM Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #38 2008-02-13 07:28:02© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|