homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Seamana cu tatii vostrii?

#1 2008-02-15 00:12:46

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Seamana cu tatii vostrii?

Fetelor, am si eu o mare curiozitate... stiti ca se spune ca, constient sau nu, ne alegem iubitii cat mai aseamanatori la caracter si fizic cu tatal nostru.... am intalnit multe cazuri(printre care si eu).Al meu seamana cu tata cand se imbata...e identic...si mereu am zis ca prietenu meu sa nu fie asa, dar nu e asa grav pe cat ar parea smile.Ai vostrii seamana cu tatal vostru?la ce?cu ce?

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#2 2008-02-15 00:15:37

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: Seamana cu tatii vostrii?

topicul asta e trist pt mine pt k tatal meu nu mai e................deci, nu am ce sa comentez

#3 2008-02-15 00:16:46

Shosanna
Insomniac member

@adriana a scris:

topicul asta e trist pt mine pt k tatal meu nu mai e................deci, nu am ce sa comentez

imi cer scuze adriana, sper ca stii ca nu am deschis topicu din rautate  sau gandind ca as putea face rau...vrei sa il sterg? puss kram

bebe

#4 2008-02-15 00:23:15

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

da... e general valabil big_smile cred eu... nush, poate pentru ca omul pe care il vrem langa noi trebuie sa ne protejeze si sa ne fie alaturi macar pe jumatate din cat ne sunt tatii aproape; iubi e aceeasi zodie cu tata: si, desi nu cred in chestii de genul... sunt extreeeem de asemanatori la f multe chestii big_smile sunt cam aceleasi caractere, cu diferentele de varsta de rigoare smile sunt amandoi roshii in obraji si rotunjori big_smile au ochii deschisi la culoare: o combinatie albastra-verde... care depinde numai de hainele pe care le poarta! si tot asa...
deci nu numai tie ti se intampla puss

Ultima oara a fost editat de annna (2008-02-15 00:24:26)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#5 2008-02-15 00:25:16

Shosanna
Insomniac member

a da, uitasem...si al meu e aceasi zodie cu tata smile

bebe

Publicitate

loading...

#6 2008-02-15 00:26:41

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

lol nush... eu chia cred ca e ceva... cred ca ceva in genul tatei cautam big_smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#7 2008-02-15 00:29:19

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu seamna de loc ... nici comportament nici cum arata

#8 2008-02-15 00:49:18

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Anka_Lala a scris:

@adriana a scris:

imi cer scuze adriana, sper ca stii ca nu am deschis topicu din rautate  sau gandind ca as putea face rau...vrei sa il sterg? puss kram

nu m-a gandit nici macar o secunda la chestia cu rautatea.doar k am zis dc nu pot sa-mi exprim parerea in legatura cu acest topic.dar pt cele kre aveti in viata tatii sa-i pretuiti k poate acum nu realizati dar cand ei nu mai sunt..........doamne greu mai e...........sad

#9 2008-02-15 01:19:58

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

Anka_Lala a scris:

Fetelor, am si eu o mare curiozitate... stiti ca se spune ca, constient sau nu, ne alegem iubitii cat mai aseamanatori la caracter si fizic cu tatal nostru.... am intalnit multe cazuri(printre care si eu).Al meu seamana cu tata cand se imbata...e identic...si mereu am zis ca prietenu meu sa nu fie asa, dar nu e asa grav pe cat ar parea smile.Ai vostrii seamana cu tatal vostru?la ce?cu ce?

deci am citit asta undeva si pot sa spun k in aczul asta e  ceva adevar pe undeva mai ales k eu am crescut fara tata..seaman cu el la gesturi la mimika si la felul protecor pe care(fostul meu tata incearca sa l implementeze iarasi asupra mea)insa am o alta intrebarea ..nu oare noi ni alegem..adik nu cautam ine i spiritul patern?punish

take me as i am or watch me as i go!

#10 2008-02-15 01:35:57

Shosanna
Insomniac member

luna_amara a scris:

Anka_Lala a scris:

deci am citit asta undeva si pot sa spun k in aczul asta e  ceva adevar pe undeva mai ales k eu am crescut fara tata..seaman cu el la gesturi la mimika si la felul protecor pe care(fostul meu tata incearca sa l implementeze iarasi asupra mea)insa am o alta intrebarea ..nu oare noi ni alegem..adik nu cautam ine i spiritul patern?punish

ba da, in subconstient, noi ni alegem smile parerea mea big_smile

bebe

#11 2008-02-15 05:18:22

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

creca cam asa e.. Cel cu care m-am inteles cel mai bine pana acum a fost pesti, exact k tata.. Adica opusul meu.. calm, calculat, visator, molatec, intelegator, atent etc.. big_smile Acu` nujt dak a fost ok pt k era exact opusul meu sau pt k semana cu tata. Oricum.. momentan astia care seama cu tata sunt cam 2 boring 4 me smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#12 2008-02-15 05:53:11

blue_eyes
Full member
Inregistrat: 2007-09-21

nu seamana deloc unul cu altul si ma bcur enorm altfel las bate lol

#13 2008-02-15 06:54:21

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

NU seama deloc..din fericirehttp://www.mysmiley.net/imgs/smile/winking/winking0071.gif

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#14 2008-02-15 06:55:20

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nici al meu...n-are nici o legatura

#15 2008-02-15 07:28:17

evilpink
Banat

doamne fereste.fizic sunt total difeririti si cum gandesc si se poarta doar ca amandoi sunt ceva mai traditionalisti tata a dus asta la extrem logodnicul e in limite normale.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#16 2008-02-15 07:34:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

evilpink a scris:

doamne fereste.fizic sunt total difeririti si cum gandesc si se poarta doar ca amandoi sunt ceva mai traditionalisti tata a dus asta la extrem logodnicul e in limite normale.

lol

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-15 07:34:57)

#17 2008-02-15 07:35:36

evilpink
Banat

visslar ce se intampla ???

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#18 2008-02-15 09:15:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

la mine seamana... mai mult fizic, m-am gandit la asta de cand l-am vazut prima data...

Da' ca tot veni vorba... nush cat de rau e ca noi cautam un barbat care sa semene cu tata, pe cat e de nasol ca ei isi cauta mamica in femeia de langa ei. si multi se trezesc, dupa o vreme (mai ales cei care n-au avut prea multa experienta inainte), se trezesc nemultumiti de o iubire "de copil" pentru sotia lor... si incep sa caute "altceva" sau pe "altcineva"... gata, ca-s offtopic..

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#19 2008-02-15 09:17:29

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu am un amic, are 24 de ani si s-a cuplat cu una de 17... dupa vreo 2 saptamani, aia s-a despartit de el! motivul invocat? "imi amintesti de tatal meu vitreg!" lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.