homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot scapa de obsesia pentru ciocolata

#1 2008-02-15 18:37:00

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

nu pot scapa de obsesia pentru ciocolata

Poate ca e de ras ce va zic, da a devenit o reala problema pentru mine, nu poate sa treaca o zi fara sa mananc ciocolata, daca nu mananc devin foarte agitata, daca sunt agitata din oarecare motive si mananc ciocolata ma linistesc, e ca un drog pt mine. stiu ca ciocolata in cantitati reduse e buna pt organism dar la mine e exagerat, am 58 de kg si 1.70 deci foarte grasa nu sunt insa nu e bine. ma duc la sala ma plimb incerc sa am o viata activa, cum sunt fumatorii cu tigarile asa sunt eu cu ciocolata, in pauza de masa la servici eu in loc sa mananc mancare , mi pofta de o cioco, ce sa fac??????, cand zic ca vreau ceva dulce nu ma gandesc la prajituri se alea alea ci doar.... ciocolata sa mai confruntat  cineva din voi cu asa ceva?
cu ce o pot substitui? grater sfatuiti-ma si pe mine....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#2 2008-02-15 18:39:27

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolata

si eu aveam o perioada cand mancam in fiecare zi cate o ciocolata..dar pana la urma m-am saturat si mai mananc din cand in cand..in schimb eu am aceeasi problema cu cola si nu stiu ce sa fac sa nu mai beau asa multa..nu stiu cred ca singura solutie e sa ne oprim pur si simplu sa mai consumam...

#3 2008-02-15 18:44:08

alinuutza_81_23_11
Hero member

nu pot am incercat probabil eu o chestie si de vointa, am incercat sa substitui ciocolata pana si cu castraveti murati, aia imi plac foarte mult, a mers o vreme si apoi iar ma apucat, am inceput sa ma sperii... mi frica sincer sa nu ma ingras, si chestia asta o am de ceva vreme, nu e doar o perioada

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#4 2008-02-15 18:44:28

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

ti-ai facut glicemia? Sa nu ai probleme

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#5 2008-02-15 18:45:03

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

incearca sa schimbi ciocolata dulce cu una mai amara , sau de ce nu cu gust de chilli sau sa reduci cantitatea pe care o mananci ... treptat daca nu poti dintr-o data (azi juma de patratica ... maine una... si tot asa pana ajungi la ce cantitate vrei)

Publicitate

loading...

#6 2008-02-15 18:45:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

offtopic
a inceput concursu'!!!!! rotfl

mami de minuni hjarta

#7 2008-02-15 18:46:10

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

o alta solutie ar fi sa incerci sa mananci din aia dietetica..stiu ca n-are acelasi gust dar asa poate in timp te lasi..eu in perioada aceea nu puteam sa ma abtin sa nu-mi cumpar una pe zi..dar apoi m-am hotarat sa reduc la una pe saptamana...tine si de vointa ..

#8 2008-02-15 18:46:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai si ciocolata si cola au cofeina... deci va drogati, fetelor big_smile si eu am avut problema cu ciocolata, dar am reusit sa ma abtin si, la un moment dat, a trecut de la sine.. si pofta a devenit una normala (exceptand sesiunea tongue). oricum, ideea e sa incerci sa reduci "ratia" si, in timp, sa o inlocuiesti cu altceva dulce... sau fructe.. sau seminte... (stiu ca e greu...).

la mine (asa cum am mai scris la un topic) a fost mai "simplu": am facut candidoza si a trebuit sa ma abtin de la dulciuri in exces... dar e de preferat sa alegi alta varianta big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#9 2008-02-15 18:47:07

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

offtopic ce concurs a inceput?

#10 2008-02-15 18:49:17

alinuutza_81_23_11
Hero member

da glicemia e buna, am aparat acasa, mi-o controlez destul de frecvent, ciocolata amara ar fi o rezolvare,  sau cea cu chili rotfl dar cu bucatica crede-ma ca  nu merge... si am si candida, bat-- vina ca nu ma mai scap sad

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-02-15 18:51:11)

#11 2008-02-15 19:54:50

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

si eu mancam cate o ciocolata pe zi ca altfel nu ma simteam bine
apoi am inceput sa ma ingras si am zis ca totusi silueta mea e mai importanta, asa ca m-am lasat de sportul ala! desi mai pap asa la doua saptamani cate jumate de ciocolata big_smile

#12 2008-02-15 20:00:04

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

Se spune ca atunci cand esti in perioade de stres (proiecte, sesiune...) ti-e pofta de ciocolata...
Mie mi-a spus un prieten (doctor f bun) ca de fapt organismul nu are nevoie de ciocolata, ci de cacao din ea.
Nu am testat, pt ca mie personal nu imi place ciocolata (decat f rar), deci n-am probleme cu ea, dar la altii a funtionat (a fost adevarata teoria).
Deci ai putea sa incerci lapte cu cacao sau orice altceva ce contine cacao.

hjarta

#13 2008-02-15 20:07:41

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Eu mor daca nu mananc ciocolata in fiecare zi.. e ca si cu tigarile, nu am simt implinita, am un nod in gat si-s ciufuta rau dak nu imi iau portia de ciocolata.. neutral Si cand tin regim imi iau batoane d-alea fitness cu ciocolata.. Creca ash fi in stare sa nu mai mananc niciun alt aliment si sa traiesc pe ciocolata... Stiu k nu-i bine, nu mi-am mai facut glicemia de vreo 6 ani dar... ce sens ar avea viatza fara ciocolata? sad

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#14 2008-02-15 20:20:55

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

mie imi place f mult ciocolata hjarta ...nu oricare :f?rv?nad: adica daca nu e aia care imi place mie ( nu spun care ca banuiesc ca ar fi reclama.. ) poate sa stea in fata mea 1 luna. am perioade cand mananc una pe zi si apoi, de la sine, trece. cred ca e legat de stres...incearca sa mananci altceva dulce, nu merge? acum cativa ani am mancat 2 sau 3 prajituri de ciocolata toate odata si mi s-a facut rau...apoi multa vreme nu mi-a mai trebuit nici sa vad ciocolata big_smile

#15 2008-02-15 20:24:51

persifona
Vizitator

Nu e reclama, mika, poti sa ne zici linistita smile

#16 2008-02-15 21:15:58

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ce bine ca eu nu suport ciocolata tongue

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#17 2008-02-15 21:42:26

skumpi
Vizitator

micanarcisa a scris:

ce bine ca eu nu suport ciocolata tongue

o data la luna mi se face pofta...ba chiar cand vad pe altcineva k papa..mi`e scarba roll

#18 2008-02-15 21:43:00

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

persifona a scris:

Nu e reclama, mika, poti sa ne zici linistita smile

Milka, mai ales Noisette sau cu capsuni hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta rodnar tillfreds tongue angel visslar

Ultima oara a fost editat de mika (2008-02-15 21:44:00)

#19 2008-02-15 22:42:48

alinuutza_81_23_11
Hero member

ciocolata care imi place mie e cea cu rom roll , si cea de casa, pe care bineinteles ca o cumpar pt ca dureaza ceva pana se face, mai imi place si cea cu lapte, uneori am zis ca ma droghez , o sa incerc sa o las mai moale desi sincer va spun chiar  a devenit o obsesie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.