homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca in timpul menstruatiei...-10

#172 2008-05-07 21:56:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: daca in timpul menstruatiei...

daca o ingrijoreaza ar trebui sa renunte la sexul in timpul mentrei...iar daca nu trec sa mearga la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#173 2008-05-11 23:24:34

danutza08
New member
Inregistrat: 2008-05-11

Melany1 a scris:

Reina a scris:

Melany1 a scris:

offtopic mi se pare scarbos sa faci sex cand esti pe stop beahhhh acklad

mie nu mi se pare deloc scarbos,doar ca e aiurea in primele zile,si mai bine nu..

acum sincer eu nu inteleg dc tocmai pe menstra..avem la dispozitie atatea zile sa facem sex...6zile pauza nu strica.plus ca nu e igienic deloc

daca partenerul tine la tine nu i se va parea ceva scrabos sa aiba rel cu tine cat timp esti la menstruatie;)...eu nu am facut-o niciodata...dar cred ca e cam incomod pt ea...si banuiesc ca si placerile scad....tinand cont ca odata ce sangerezi si el penetreaza muult mai usor...

#174 2008-05-11 23:30:25

persifona
Vizitator

Incomod nu e.. doar ca fiind excesiv de .. lubrifiat, se pierde din placere, da.

#175 2008-05-12 10:34:09

anna_mh
New member
Inregistrat: 2008-04-04

danutza08 a scris:

Melany1 a scris:

Reina a scris:

mie nu mi se pare deloc scarbos,doar ca e aiurea in primele zile,si mai bine nu..

acum sincer eu nu inteleg dc tocmai pe menstra..avem la dispozitie atatea zile sa facem sex...6zile pauza nu strica.plus ca nu e igienic deloc

daca partenerul tine la tine nu i se va parea ceva scrabos sa aiba rel cu tine cat timp esti la menstruatie;)...eu nu am facut-o niciodata...dar cred ca e cam incomod pt ea...si banuiesc ca si placerile scad....tinand cont ca odata ce sangerezi si el penetreaza muult mai usor...

si mie mi se pare kt de kt aiurea , dar prietenului meu nu ii se pare "yach" (cel putin asta mi'a demonstrat rodnar)  prima oara a fost..ciudat.. mai ales k era ff inhibata,dar a 2a oara... chiar a fost bine, in ciuda faptului k eu am sangerat, dar am privit lucrul asta k fiind ceva normal si ne'am curatat imediat. numai k nu mi'a mai curs nici o piktura de sange de atunci nustiu si nu inteleg de ce.. la mine dureaza km 6-7 zile menstra... practic maine ar fi treb sa mi se termine si mie de sambata seara nu mi'a mai curs

Ultima oara a fost editat de anna_mh (2008-05-12 10:34:59)

#176 2008-05-12 10:36:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cine stie...de la act in sine ceva....
mie mi se pare total nesanatoasa practica asta

Publicitate

loading...

#177 2008-05-12 17:04:03

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

si mie mi se pare...nu am facut niciodata si nici nu ma intereseaza ce crede partenerul, daca ii convine sau nu, eu nu m-as simti in largul meu...  cum a zis melany, sunt atatea zile pa luna in care poti face sex fara nicio grija smile

#178 2008-05-13 09:03:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

la noi nici unul nu doreste chestia asta, asa ca.... e de bine smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#179 2008-05-14 21:18:09

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

mie mi se pare total neigienic sa faci sex pe timpul menstrei,asa cum au spus si fetele la acest subiect ganditi-va la sanatatea voastra in primul rand,si pt ftele care nu se gandesc la ele le-as transmite sa se gandeasca macar la faptul ca tot ele "sufera "a doua zi cand au de spalat cearsafurile   lol

Ultima oara a fost editat de miha_g (2008-05-14 21:18:58)

#180 2008-06-05 14:20:45

panzaru
New member
Inregistrat: 2008-02-13

am si eu o intrebare...am facut sex in ultima zi de ciclu..cand nici nu mai curgea,iau anticonceptionale(marvelon)..eram la pauza aceea de 7 zile dar am inteles km esti protejata si atunci...am folosit si prezervativ...dar in mintea mea bolnava mor de firca ca as pute fi insarcinata....astept un sfat orice:(

#181 2008-06-05 14:25:45

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

nu ai cum sa fi insarcinata smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#182 2008-06-05 15:02:44

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

panzaru a scris:

am si eu o intrebare...am facut sex in ultima zi de ciclu..cand nici nu mai curgea,iau anticonceptionale(marvelon)..eram la pauza aceea de 7 zile dar am inteles km esti protejata si atunci...am folosit si prezervativ...dar in mintea mea bolnava mor de firca ca as pute fi insarcinata....astept un sfat orice:(

chiar n-ai cum!   in pauza aia esti protejata oricum, nici nu aveai nevoie de prezervativ! cand iei ac, nu mai ovulezi!!!

There ain't no sunshine now that he's gone

#183 2008-06-05 20:05:13

swanda
New member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-05-25

Eu si prietenul meu am facut o data in timpul menstruatiei, insa eu credeam ca mi`a trecut, pentru ca dimineata imi venise numai maroniu:p Iar in timpul actului mi`a venit rosu din nou...el are ceva probleme cu sangele si i s`a facut rau:)) o experienta neplacuta pentru el...insa pentru mine...hmmmm:Dbig_smiletongue

One of these days maybe your magic wont affect me
And your kiss wont make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me...tillfreds

#184 2008-06-20 19:20:09

ashada
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-18

@adriana a scris:

dak o iei corect poti avea incredere 100%.dar de ce nu apelezi mai bine la o alta metoda?

anticonceptionalele injectabile nu sunt destul de ok?

Face your fears and watch the shadows fade...tummenupp

#185 2008-09-11 17:55:19

irina89
New member
Inregistrat: 2008-09-11

alynutza18 a scris:

Buna big_smile am si eu o intrebare...eu si iubitul meu ne "jucam" .... eu eram in a 2 a zii a menstratiei ... nu am avut contact sexual ... eram si imbracatzi ... dar si-a dat drumul pe el si ma udat si pe mine.... sadsmile(( pot ramane insarcinata ? sad mie tare frica sad .... mi s-a intamplat ieri si azi sa imi vina sa vomit... dar el zice k nu am cum sa fiu insarcinata sad c credetzi ? sad ast rasp plz sad

asa am patito si eu numai k eu nu eram p stop trebuia sa imi vina peste cateva zile:|zic k trebuia pentru ca inca nu mi-o venit:cry:trebuia ieri si ink nimik......eu deobicei am dureri premenstruale:mi se umfla sanii si m doare spatele dar nimik......ieri si alaltaieri am avut o usoara durere la ovare dar nimik ink nu mi-o venit:cry:credeti k as si putut s raman?????pls rasp k is disperata:cry:

#186 2008-09-11 18:19:17

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

irina89 a scris:

alynutza18 a scris:

Buna big_smile am si eu o intrebare...eu si iubitul meu ne "jucam" .... eu eram in a 2 a zii a menstratiei ... nu am avut contact sexual ... eram si imbracatzi ... dar si-a dat drumul pe el si ma udat si pe mine.... sadsmile(( pot ramane insarcinata ? sad mie tare frica sad .... mi s-a intamplat ieri si azi sa imi vina sa vomit... dar el zice k nu am cum sa fiu insarcinata sad c credetzi ? sad ast rasp plz sad

asa am patito si eu numai k eu nu eram p stop trebuia sa imi vina peste cateva zile:|zic k trebuia pentru ca inca nu mi-o venit:cry:trebuia ieri si ink nimik......eu deobicei am dureri premenstruale:mi se umfla sanii si m doare spatele dar nimik......ieri si alaltaieri am avut o usoara durere la ovare dar nimik ink nu mi-o venit:cry:credeti k as si putut s raman?????pls rasp k is disperata:cry:

http://forum.anticonceptionale.ro/t5497 … TA---.html - cititi asta smile
Este nevoie de penetrare pentru ca o fata sa ramana insarcinata.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#187 2008-09-11 19:07:49

mylv4u
Full member
Inregistrat: 2008-08-15

"In aceasta perioada disconfortul nu este dat doar de prezenta menstruatiei in sine ci si de sensibilitatea mai crescuta a organismului. Cu toate acestea activitatea sexuala nu este in totalitate interzisa. O igiena adecvata poate sa dea senzatia de curatenie si astfel cel mai mare disconfort este eliminat?, afirma Nicolae Maris, medic ginecolog. ?Este foarte important sa nu neglijam aspectul bolilor cu transmitere sexuala care in aceasta perioada sunt favorizate, in special virusul HIV?, a mai precizat el.

Pentru femeile care se afla intr-o relatie este cel mai probabil sa faca sex in aceasta perioada pentru ca au o legatura mai apropiata cu partenerul. Este foarte important sa se simta confortabil in prezenta lui, iar o atitudine de genul ?nu ma deranjeaza, eu te gasesc oricum foarte sexy? nu poate fi dacat binevenita. ?Din punct de vedere fizic, in afara de riscul crescut la contactarea bolilor nu exista restrictii in aceasta perioada. Majoritatea femeilor aleg sa nu intretina relatii sexuale in aceste zile, dar in acealsi timp simt ca libidoul este mult mai ridicat acum?, explica doctorul Maris."

Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis.

#188 2008-09-14 01:41:50

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

si eu am facut-o in timpul menstruatiei dar fara sa vreau stiam k trebuie sa imi vina in ziua aia si in timul actului dar nu mi-am dat seama decat knd am terminat si aveti dreptate corpul e mai sensibil kram

Ultima oara a fost editat de Paraschiva (2008-09-14 01:42:28)

#189 2008-09-14 12:39:24

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

mitzili a scris:

cand sti pe stop e foarte periculos sa faci sex fara prezervativ, pt k se transmit foarte foarte usor microbi, bacterii.

Suscriu....si adaug ca nu inteleg ce poate fi..,,misto,,...cand esti pe stop(?)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#190 2008-09-14 14:58:59

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

e mishto ca e mishto oricand lol si ca nu te poti abtine cand esti p stop
eu am facut-o si niciodata n-am avut probleme prea mari big_smile spalat bine inainte si cu asta basta. pur si simplu nu ne abtineam lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.