homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca in timpul menstruatiei...-8

#134 2008-04-06 23:58:11

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: daca in timpul menstruatiei...

si eu eram disperat la inceput cand am renuntat la ac....am zis ca nici nu mai vreau sa fac dragoste cu el ca nu are nici un farmec,dar m-am obisnuit surprinzator de rpd.Nu este deloc o tragedie.....important este sa nu raman insarcinata atunci cand nu sunt pregatita si nu imi doresc un copil.Asta este cel mai important.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#135 2008-04-07 01:57:18

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

sper sa nu te superi ca iti spun asta dar mie mi se pare foarte imatur modul tau de a gandi...si mai mult ca sigur te vei convinge si tu de asta mai devreme sau mai tarziu...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#136 2008-04-07 02:14:23

poison girl
New member
Inregistrat: 2008-04-07

andreea89 ... ai19 ani...ti se pare o joaca de copil sa ai un bebe... chiar crezi k e atat de usor sa ai grija de unu???? grow up!!! ah si by the way... se scrie "c'est ma vie!" big_smile

eu am 17 ani... si parca un copil nu mi se pare asa misto ..

Ultima oara a fost editat de poison girl (2008-04-07 02:15:13)

Burry me Deep Inside Your Heart ...

#137 2008-04-07 02:17:27

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

poison girl, citeste te rog eu regulamentul ca sa nu iei un warn wink

#138 2008-04-07 02:25:43

poison girl
New member

ok sorry .. smile

promit ca nu mai fac big_smile (cross my heart and hope to die) lol

dar chiar asa sescrie in franceza.... big_smile

Publicitate

loading...

#139 2008-04-07 02:28:35

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu te inteleg, da daca citesti regulamentul, o sa intelegi de ce am zis ce am zis smile

#140 2008-04-07 08:45:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

poisan citeste regulamentul! regula 1 in special! si cu parere de rau iti dau warn.

andreea eu am apropae 22 de ani si nu sunt pregatita sa fac un copil.daca tu crezi ca poti de la 19 ani sa cresti un copil asa cum trebuie si sa ii oferi toate conditiile. nu pot decat sa te felicit! mama mai are 2 surori si ele folosesau metoda asta sa va mai zic ca au ramas insarcinate asa.... una de 2 ori folosind metoda asta .acum ia ac.si e fericita a scapat de un stres.dar au folosit metoda pe vremea comunismului cand la altceva nu prea aveai cum sa apelezi... nu vad de ce sa folosesc acum o metoda pe care eu o consider destul de inveghita cand avem altele mult mai eficiente.... personal prefer sa ma ingras decat sa raman insarcinata.daca tot te hotarasti sa folosesti metoda asta macar foloseste spermicide si coitul intrerupt smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#141 2008-04-07 10:17:14

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

evil pink stiu ca ai dreptate...dar eu nu vreau sa ma ingrash si nu acum,cand nu'mi permite timpul sa fac sport.
Si`n plus trb sa mai vrea si partenerul sa folositzi aceeasi metoda de contraceptie.Iub a zis ca nu vrea sa iau anticonceptionale ca a vzt la sor'sa cat de  "mare" s'a fct...o sa'ncerc sa'l "corup" cu prezervativul.

eu cunosc o pereche care de 3 ani foloseste metoda calendarului si mi'a zis ca nu a ramas niciodata.Defapt stiu 2!neutral

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#142 2008-04-07 11:45:29

gabrielasilea
New member
Inregistrat: 2006-09-02

Dar daca se foloseste metoda calendarului si coitul intrerupt, cat de mari mai sunt sansele sa ramai insarcinata????
Oricum,mie doc ginecolog mi-a zis ca la varsta asta fetele sunt f fertile, si e riscant sa folosesti metoda calendarului, dar ea zicea ca si prezervativul e destul de riscant, si ca doar anticonceptionalele sunt eficiente.

#143 2008-04-07 12:10:38

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

daca ti-ai calculat perioada fertila bine stai calma.
prezervativu e riscant-doar sa se rupa sau sa-l agati.in rest e super ok

#144 2008-04-07 12:12:12

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

exact e mai riscant cand suntem tinere apar si avulatii spontane....folosite impreuna riscul este mai mic dar nu se ajunge la o protectie de 98% in cazul prez.sau de 99.99% in cazul ac.

andreea eu iau de 1 an si ceva nu am m-am ingrasat.... stiu ca ai probleme ai luat marvelon si nu au fost bune pt.tine.eu te rog sa incerci si la celalat medic de planning sa iti dea altceva.... pai bine frate ac.nu vrea sa iei prez.nu??? personal cred ca nu fost prea dragut la faza cu ingrastul pai te iubeste pt.ce esti sau pt.cum arati? spui bine metoda contraceptiva trebuie aleasa in cuplu dar pana la urma nu el poarta sarcina sau face avort...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#145 2008-04-07 12:14:47

Melany1
Banat

mare dreptate evilpink ptr ca el poate sa te trimita la origini cu tot cu copil.si daca te iubeste ,te iubeste si cu un kg sau 2 in plus.
plus ca la varsta noastra nu se poate vorbii de ovulatii regulate,oricat de regulata ar fi menstra

#146 2008-04-07 12:54:34

fallen_angel
Insomniac member

dc sa nu vrea cu prezervativ?inseamna ca este egoist si il intereseaza doar placerea lui.Nici la al meu nu ii place deloc,dar decat sa iau eu ac sau sa riscam sa raman mai bine are el parte de mai putina placere.

#147 2008-04-07 19:47:08

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Andreea89 a scris:

evil pink stiu ca ai dreptate...dar eu nu vreau sa ma ingrash si nu acum,cand nu'mi permite timpul sa fac sport.
Si`n plus trb sa mai vrea si partenerul sa folositzi aceeasi metoda de contraceptie.Iub a zis ca nu vrea sa iau anticonceptionale ca a vzt la sor'sa cat de  "mare" s'a fct...o sa'ncerc sa'l "corup" cu prezervativul.

eu cunosc o pereche care de 3 ani foloseste metoda calendarului si mi'a zis ca nu a ramas niciodata.Defapt stiu 2!neutral

andreea eu am folosit metoda asta 1 an si jumatate si nu mi s-a intamplat nimic. Deasemenea, majoritatea prietenelor mele o folosesc.. conteaza si cat de regulat e ciclul fiecarei persoane...
de luna asta, eu m-am dat pe antibebe, pt ca de fiecare data stateam cu stres inainte de ciclu, si ma crizam si daca imi intarzia o zi.  Asa cel putin am siguranta ca nu sunt probleme
eu iti doresc sa nu ti se intample nimic din ceea ce nu vrei.. bafta  kram

#148 2008-04-07 21:29:11

poison girl
New member

evilpink nush de ce mi-ai dat warn... ca nu i-am zis nimic urat domnisoarei andreea89 sad

anyway.... nu conteaza... nu se mai repeta

#149 2008-04-07 22:08:01

Melany1
Banat

adevaru e ca nici eu nu stiu ce a zis ea urat

#150 2008-04-07 22:45:52

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

n-a zis nimic urat fata, pur si simplu a facut o constatare... asa cum s-a intamplat si atunci cand s-au facut observatii cand se scria frumy sau cu k in loc de ca sau eu mai stiu ce alte prescurtari, ceva imi spune ca poison girl n-a facut-o cu rautate asa cum nici in celalalte cazuri n-a fost vorba de rautate...

ontopic: daca pt multe dintre noi un bebe la o varsta frageda este de neconceput, nu trebuie sa sarim in cap cuiva pt care bebele n-ar reprezenta o problema... sa ne amintim de vremurile bunicii cand copiii erau conceputi de pe la 15-16 ani... e de admirat daca o tanara fara un viitor prea asigurat si-ar asuma o astfel de responsabilitate si nu ar apela la avort cum cred as face eu, spre rusinea mea...
unde vad ca persista andreea cu greseala este refuzul ei categoric de a lua ac... tocmai pt ca ai contact des cu medici in jurul tau, nu ar trebui sa te temi sa iei ac, ac n-au omorat pe nimeni, ba dimpotriva, au scapat de griji in plus... si nu zic sa iei ac de capul tau, mergi la medic, daca e nevoie, faci analize, nu doar anamneza pt o prescriere sigura smile nu ai de unde sa stii cum va reactiona corpul tau la ac, nu poti sa te pronunti pana nu traiesti schimbarile, daca or fi... si daca or fi, stii de o treaba si intrerupi tratamentul... l-ai luat pe "nu" in brate si gata lol
alta chestie si am impresia ca te si cert tongue cum vine asta: "o sa'ncerc sa'l "corup" cu prezervativul" ?  mi se pare putin egoist din partea lui sa refuze sa foloseasca prezervativ, daca altceva nu folositi... ia atitudine!!! nu e doar dupa el! daca ii place sa faceti sex, trebuie sa-i placa si sa-si ia masuri de siguranta... o fi bebele frumos, dar puneti-va intrebarea cat sunteti de pregatiti si daca intr-adevar sunteti, pt chimbarea majora in viata voastra de adolescenti.
pup si sper ca nu te-ai suparat

There ain't no sunshine now that he's gone

#151 2008-04-11 22:55:58

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

evilpink a scris:

exact e mai riscant cand suntem tinere apar si avulatii spontane....folosite impreuna riscul este mai mic dar nu se ajunge la o protectie de 98% in cazul prez.sau de 99.99% in cazul ac.

andreea eu iau de 1 an si ceva nu am m-am ingrasat.... stiu ca ai probleme ai luat marvelon si nu au fost bune pt.tine.eu te rog sa incerci si la celalat medic de planning sa iti dea altceva.... pai bine frate ac.nu vrea sa iei prez.nu??? personal cred ca nu fost prea dragut la faza cu ingrastul pai te iubeste pt.ce esti sau pt.cum arati? spui bine metoda contraceptiva trebuie aleasa in cuplu dar pana la urma nu el poarta sarcina sau face avort...

Nu am luat marvelon , crek ma confunzi cu andreea86 . Si nici makr nu stiu ce e ala neutral
Dp ce am vbit cu voi am vrut sa o facem cu prezervativ , el nu a zis nimic,dar la un moment dat nu mai era nimic frumos si a renuntat la el.
Si credeti'ma ca nu e vb de 1-2 kg pe care as putea sa le pun pe mine.V'am zis ca,organismul meu asimileaza f.rpd si pun mai mult pe mine,mai mult k sigur.La facultate m`am gandit sa iau anticonceptionale , pt k atunci o sa merg la sala si.. neutral

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#152 2008-04-11 23:05:46

fallen_angel
Insomniac member

eu nu inteleg cum poate strica totul prezervativul hmm nu este la fel e adev,dar nici chiar asa...sa nu mai fie nimic frum.Eu ma simt ff bine si mi se pare super chiar si cu prez si ma simt mult mai linistita ca ma stiu si protejata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.