|
Nu esti logat.
Fumezi?-26#476 2011-06-19 01:47:37
Re: Fumezi?Am fumat, m-am lasat, acum de ceva timp am inceput din nou sa fumez ocazional, doar ca acest ocazional a inceput sa devina un obicei aproape zilnic, si cred ca ar fi cazul sa renunt definitiv „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #477 2011-06-19 07:56:18
Re: Fumezi?fumez.. am ajuns la 1 pachet jumate..e grav si nasol.. ( www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #479 2011-06-19 08:37:24
Re: Fumezi?In afara de probelemele de sanaate pe care le cauzeaza eu ma gandesc si la problemele din buzunar ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #480 2011-06-19 11:39:34
Re: Fumezi?bani pierduti ,sanatate afectata,deci nu.si nici nu am de gand Offline Publicitateloading...
#481 2011-06-19 12:20:00
Re: Fumezi?Ca tot veni vorba de fumat ... auzeam zilele trecute la radio ca se vorbea iar de legea cu interzicerea fumatului in spatiile publice. in primul rand n-am inteles de ce, ca parca s-a mai dat o data, acum vreo 2-3 ani. nu m-am prins ce e diferit de data asta. Si in plus, nu mi se pare ca s-ar aplica in vreun fel, ca se fumeaza peste tot la fel ca inainte de lege. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #482 2011-06-19 12:33:03
Re: Fumezi?pai sincer, nu ca sunt fumatoare, dar si mie imi pare a discriminare sa nu am macar o masa, doua intr-o locatie in care sa fumez. personal nu-mi prea place sa fumez pe strada, cum ar fii sa iau o gura de suc/cafea, sa ies afara la tigare.. sa ma intorc sa mai stau o ora-doua si iar sa ies la tigare.. nu am raie nene, am un viciu totusi.. pana acum nu mai erau legile astea si traiam toti linistiti si nu mai sufeream cand vecinul de la masa alaturata fuma.. ca-si fuma plamanii lui.. acum ne simtim lezati cand intram intr-un restaurant si vecinul fumeaza.. si nu am fumat 20 de ani de zile si nu-mi placeau persoanele fumatoare, dar nici nu ma simteam asa lezata ca fumau in incaperea in care eram eu. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #483 2011-06-19 12:44:17
Re: Fumezi?eu sunt fumatoare ocazional, asa ca imi dau cu parerea si eu. campaniile antifumat in general mi se par o porcarie. un om se lasa daca vrea, nu daca ii pun o poza cu un plaman facut shaorma pe pachet. sau ca, vai doamne, n-au voie sa fumeze. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-19 12:47:58) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #484 2011-06-19 13:05:14
Re: Fumezi?Cora, eu sunt de aord cu tine ca sunt apa de ploaie pozele alea sinistre puse pe pachete. Am amici fumatori dar nu l-am auzit pe niciunul sa se gandesca sa le lase pt ca ii scria pe pachetul de tigari ca s-ar putea sa ajunga impotent. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #485 2011-06-19 13:08:48
Re: Fumezi?kath, romanul e nefericit in general.e sarac, cu credite, cu slujbe nesigure si prost platite. singura lui bucurie ramane un viciu, cum e tigara. atata timp cat poporul este complet nemultumit de guvernare, de conditiile de viata, de tot... daca deja mai intervine un "binevoitor" si ii ia si mica placere, si asa scumpa, deja se razvrateste pentru ca se vede pus la colt, pe banii lui, si asa munciti cu greu, nu are voie sa faca nimic, nici macar sa fumeze. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-19 13:10:21) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #486 2011-06-19 13:12:56
Re: Fumezi?cora, daca e asa cum zici, e a naibii de trist ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #487 2011-06-19 13:21:47
Re: Fumezi?sincer, cam asa este. si totusi imi vine greu sa cred ca afara in niciun club sau restaurant nu se fumeaza.. eu am vazut cu ochii mei ce poate face legea anti-fumat dintr-o locatie. in mai putin de 2 luni de zile sala de jocuri unde lucram inainte a ajuns de la 60-70 clienti/zi la 4, maxim 5 si a dat faliment. nu cred ca patronilor din Romania le-ar conveni sa piarda restaurante si cluburi in care au investit doar pt ca Base si Boc vor sa adopte legi europene din tari civilizate(a se citi tari care nu au griji, care au sosele si isi respecta oamenii indiferent ca sunt oameni care au afaceri sau care muncesc la patron) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #488 2011-06-19 13:26:53
Re: Fumezi?din pacate cei care nu sunt fumatori nu gandesc asa, sunt primii care dau cu pietre si ii blameaza pe cei care fumeaza. parca ei, nefumatorii, nu au alte vicii care poate deranjeaza pe altii, dar nu ar suporta sa se ia cineva de ei sau sa li se impuna printr-o lege sa nu mai faca. de aia si ziceam de alcool, daca s-ar lega de berea cea de toate zilele cred ca ar sari de c*** in sus toti nefumatorii care stau cu berea in bot la scari de bloc. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #489 2011-06-19 13:52:59
Re: Fumezi?
hey, nu e chiar asa eu nu fumez (da, am fumat, de fapt, mai bine zis, am incercat si eu prin liceu impinsa de teribilism sa vad ce e asa fain la tigarile astea de le fumeaza toti, incepand de la tata pana la gasca, insa nu mi-a placut ce am descoperit ), insa nici nu ma intereseaza ce fac altii da, daca ti-am zis tie vreodata sa nu mai fumezi (stiu sigur ca ioanei si lui lady i-am zis), m-am gandit la binele vostru, nu ca m-ar fi deranjat prea mult Offline #490 2011-06-19 14:06:05
Re: Fumezi?hai soph, nici nu te vad pe tine facand vreodata morala cuiva nu cu rautate decat daca te instiga poate Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #491 2011-06-19 14:14:40
Re: Fumezi?aaaa, pai de betivi si de tigani sa nu discutam, da? Ultima oara a fost editat de sophie (2011-06-19 14:17:29) Offline #492 2011-06-19 14:26:34
Re: Fumezi?cora, mare dreptate ai... Offline #493 2011-06-19 14:30:06
eu am fost nefumatoare pana la 20 de ani si am trait numai printre fumatori, dar asta nu imi dadea dreptul sa-i judec sau sa le zic ceva. Celor pe care i-am sfatuit sa nu mai fumeze le ziceam fiindca imi pasa de ei si atunci nu stiam cat de greu e sa te lasi de tigari. o singura persoana s-a lasat cand l-am rugat, acela e iubitul meu, apoi s-a reapucat cand am inceput eu sa fumez. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #494 2011-06-19 14:45:04
chestia cu falimentul unor locatii la noi se intampla atata timp cat exista si locatii pt fumatori si locatii pt nefumatori, ca atunci normal ca aia fumatori nu se mai duc intr-un anume loc in care nu au voie sa fumeze. dar daca toate spatiile publice de genul asta ar fi la fel (de nefumatori) garantat nu ar da faliment pt ca oamenii aia, neavand alternativa, tot s-ar duce, pt ca nu ar avea unde altundeva. cam asa s-a intamplat si in strainatate ca n-am auzit sa fi dat faliment cluburile, barurile, discotecile din Austria, Franta, Uk, Italia, etc. din cauza asta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|