|
Nu esti logat.
Fumezi?-27#495 2011-06-19 14:51:48
Re: Fumezi?poate nu ar mai da faliment dar oricum nu cred ca le-ar merge nici prea roz.. eu nu as iesi undeva sa beau un suc/cafea sau sa mananc ceva daca ar trebui sa ies afara la tigare si cum am mai zis, nu ma omor cu fumatul pe strada. Soo.. as prefera exclusiv terasele in aer liber(ca pe alea nu vad cum sa te oblige sa nu fumezi..cat timp e in aer liber) si iarna as prefera sa-mi comand ceva acasa si sa ma bucur linistita printre tigarile mele.. si am impresia ca multi fumatori ar face la fel.. exceptand cazurile de fumatori ocazionali.. care nu se pun la socoteala www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #496 2011-06-19 15:30:48
Re: Fumezi?Era cineva mai sus care spunea ca fiecare fumator "fumeaza plamanii lui". Tin sa spun ca nu e chair asa pt ca in momentul in care la masa de lanag mine sta cineva care fumeaza si tot fumul vine catre mine devin fumator pasiv. Pe mine ca nefumatoare ma enerveaza sa se puna unul pe banca langa mine in parc si sa-mi sufle tot fumul de tigara in nas. Nu cred ca ar trebui o lege data pt asa ceva, chestiile astea tin de bun simt. Iar cand ma duc in club stiu clar ca acolo se fumeaza si stiu ca fiecare por al meu emana miros de tutun si alcool si nu fac mutre pt ca eu ma duc acolo. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #497 2011-06-19 15:39:17
Re: Fumezi?k?reste sa nu o luam chiar asa in tragic.. presupunand ca traiesti intr-un oras, e suficient sa deschizi geamul pentru a inspira adanc in plamani aer poluat. e arhisuficient sa stai intr-o statie de autobuz si cand trece nenea soferul pe langa tine sa mai bage pe gat niste noxe de la autobuzul fabricat in anii 60.. sa mergi pe strada si sa inspiri mirosul de baumit cald de pe sosea si noxele masinilor ti se pare putin lucru? sincer, pe mine lucrurile astea ma deranjeaza mult mai mult decat faptul ca fumeaza cineva langa mine(hai sa zicem fuma.. atunci cand nu fumam eu). Si mai rau ma simteam dupa o zi torida prin bucurestiul poluat decat dupa o iesire cu prietenii unde fumau toti langa mine. Si nu imi vine sa cred ca exista prin parcuri, locuri publice nesimtiti care sa-ti sufle tot fumul in nas. Sunt de acord ca atunci cand intri intr-o locatie in care este mult fum devii fumator pasiv.. dar daca tu practic nu fumezi si poate chiar o saptamana nu mai intri in acea locatie nu te afecteaza cu mare lucru acel fum.. in schimb poluarea din oras te face un fumator pasiv de toata frumusetea.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #498 2011-06-19 15:44:12Re: Fumezi?Sa imi dau si eu cu parerea ca fumatoare (mai anou fumatoare la petreceri numai). Offline #499 2011-06-19 15:50:55
Re: Fumezi?Mihaela, nu ca sunt o fitoasa dar pur si simplu am o problema. Cand respir aerul asta poluat, nepoluat cum o fi el ma obisnuiesc cu el si cand imi sufla cineva in nas fum de tigara ma infund. Efectiv ca sa pot respira ma abtin cateva secunde, intorc capul si respir cu greutate de vreo 2-3 ori pana imi revin. Ma refeream ca eu personal am un disconfort pe monent si patesc de multe ori asta iar cei care fac asa nu-si dau seama si mereu cand sunt langa cineva care fumeaza rog acea persoana sa mute tigarea in mana cealalta pt ca mi se intampla ceea ce mi se intampla... Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-19 15:52:50) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#500 2011-06-19 23:01:54
Re: Fumezi?Uite, dau eu un exemplu... cand am fost in Franta, sa dea dracu daca-mi ardea mie de fumat. De ce? Era lumea asa vesela, si era ceva dragut la fiecare colt de strada, nu se uita nimeni dubios la altcineva, nu auzeai comentarii rautacioase, barfe, fiecare se simtea bine cum credea muschiu' lui de cuviinta, aveai magazine si terase si taverne pentru fiecare gust si preferinta, fumatori, nefumatori, spatiile unde nu se specifica ca ar fi pentru fumatori sau nu erau oricum foarte bine ventilate incat eu abia imi simteam fumul propriei tigari... plm, da, acolo chiar n-avea nicio jena nimeni de nimeni, se fuma unde se manca, in restaurante adica, dar cum ziceam, erau atat de bine ventilate incat nici tu nu-ti simteai fumul, cu atat mai putin altii. Personal, mi s-a parut foarte civilizat asa. Si da, oamenii aia au atat de multe placeri si atat de multe distractii si atat de putine griji, incat ii inteleg ca nu i-ar frustra daca li s-ar taia putin din avantul fumegator. Dar e ca la copii: cand unul are coispe jucarii, il doare in pix daca ii iei una dintre ele pentru cateva ore. Daca alt copil, insa, are o singura jucarie, pai te injura de toti mortii daca vrei sa i-o iei si pe aia. Offline #501 2011-06-20 13:04:56
Re: Fumezi?Nu fumez si ma bucur ft mult ca nici macar nu ma tenteaza. Chiar daca toti din jurul meu ar fuma, tot nu i-as vedea rostul http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #502 2011-12-17 23:18:03
Re: Fumezi?eu cand am norocul sa ies cu oameni care nu fumeaza, sunt in al noualea cer. sau cand ies si eu pe undeva unde nu se taie fumul cu cutitul... inteleg ca clubul e club, dar intr-un local cu program de la 12 ziua, undeva pe la 7 seara sa zicem mie nu mi se pare normal sa fie atata fum, sa nu existe un sistem de aerisire eficient, sau loc special pentru nefumatori, dar nu o nesimtire de 2 m patrati bataie de joc, doar ca sa nu fie amendati ca nu respecta legislatia... urasc cand stau in statia de ratb sau merg pur si simplu pe orice strada sau stau in parc si cineva din fata fumeaza din mers si ma afuma si pe mine. mi se pare egoism si lipsa de bun simt. nu cred ca crapi daca nu fumezi la tine acasa, la tine la servici in locurile special amenajate, in localuri sau unde te mai duci... tigara aia de pe strada nu cred ca-ti salveaza viata. nu zic ca mor de la fum, desi general vorbind am o toleranta extrem de scazuta la fum nu doar de tigara, dar e peste tot, si traiesc in fiecare secunda ce am spus mai sus, pentru ca aproape toti o fac! urasc asta. Offline #503 2011-12-18 01:46:05
Re: Fumezi?Campaniile astea antifumat au dat gres pentru ca s-au focalizat doar pe consecinte indepartate. Cui ii mai pasa ca la 50 de ani o sa aiba plamanii facuti praf sau n boli ca deh, toti trebuie sa murim de ceva asa ca asta e ma bucur de viata si o traiesc cum vreau, fumez cat vreau ca tot o sa mor. Cam asa isi spune fumatorul Offline #504 2011-12-18 10:11:27
Re: Fumezi?ca sa folosesc un cliseu: despre ce vb noi aici? deci ţreo 3-6 pe zi mostly ca sa imi dau seama ca lucrurile pot merge si mai incet decat as vrea, ca nu pot eu controla tot. I love you. Remember. They cannot take it Offline #505 2011-12-18 10:32:39
Re: Fumezi?Eu nu fumez, nici nu stiu cum nu s-a prins si de mine avand in vedere ca de 6-7 ani stau in gurupuri de fumatori Sunt obisnuita cu fumul tigara, asa ca nu ma deranjeaza daca stau in preajma unui fumator, e adevarat ca unele marci de tigari nu le tolerez, simt si eu cand cineva schimba tigarile Offline #506 2011-12-18 12:07:47
Re: Fumezi? consumul de alcool in exces nu este nici pe departe un factor declansator al violentei! putem spune maxim ca este ceva ce ne dezinhiba, ne ofera "curaj". stirile pe care le vedem/auzim: "X a baut cateva pahare si apoi si-a omorat sotia" sunt prost formulate, dupa parerea mea, tocmai pt ca ajungem sa facem legtura intre consumul de alcool si violenta. le stabilim o legatura de cauzalitate. X a baut (cauza), si-a omorat sotia (efectul) - nu este asa. V., soarele si luna Offline #507 2011-12-18 12:32:53Re: Fumezi?Daca nu ma insel, cand am fost in Belgia anul asta mi-a zis cineva de acolo ca in 2012 sau 2013 vor sa interzica fumatul peste tot, de la restaurante&co pana la parcuri si alte spatii publice in aer liber. Offline #508 2011-12-18 14:15:16
Re: Fumezi?
Asta mi se pare deja cam exagerat Offline #509 2011-12-18 15:04:35
mi se pare exagerat daca sunt nefumatoare insemana ca, sa iau exemplul de aseara, in 'clubul' (se numeste club dar nu este) meu preferat, a cantat sir vali racila, si cum unul din lucrurile cele mai bune de pe lumea asta este bluesul (pentru mine) trebuia sa stau frumos acasuca, sau sa-l rog pe mister racila sa-mi cante mie personal sub balcon... evident ca exista iubitori de muzica nefumatori, sau persoane care agreeaza un pahar de alcool baut intr-un loc care le place, nu in bucataria lor, etc. asta nu inseamna ca nu se pote face ceva cumva sa fie spatii separate macar cum spunea cineva mai sus cu holul acela (sa se poata auzi muzica in amblele spatii), sau sa existe un sistem de aerisire astfel incat desi se fumeaza peste tot sa nu ramana fumul ca o ceata... se poate, trebuie doar sa vrei. si nu, nefumatorii nu trebuie sa stea frumos acasa, si sa iasa seara in oras doar in parcuri (unde oricum iti da fumul in nas ala de pe banca de langa sau din fata ta de pe alee...) si sa degere pe vremea asta. se poate, trebuie doar bun-simt, o calitate ce le cam lipseste cetatenilor acestei tari. alegere, adica eu ar trebui sa stau toata iarna in casa seara... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-18 15:06:08) Offline #510 2011-12-18 19:43:41Re: Fumezi?Eu inca astept sa apara pe piata clubul ala unde sa mearga ventilatia cum trebuie Chiar daca sunt fumatoare, cateodata si pentru mine e prea mult! In majoritatea cluburilor unde mai ieseam era foarte cald si foarte fum. Cand te gandesti sa amenajezi un spatiu ca si club ar trebui sa te gandesti si la ventilatie. Evident, toti vor sa fie cluburile lor full, dar cand sunt full nu mai poti respira... eu d-asta am evitat sa mai merg in Expirat, spre exemplu, si inainte si dupa ce m-am apucat de fumat, pentru ca taiai fumul cu un cutit, era irespirabil. In altele era mai decent, dar tot imbacsit, poate si pentru ca multe nici nu sunt foarte mari si n-are unde sa circule aerul. Asa ca nu doar pe nefumatori ii deranjeaza, pe mine ca fumatoare ma deranjeaza localurile unde e excesiv de mult fum... Offline #511 2011-12-18 19:50:02
Re: Fumezi?Si eu sunt fumatoare, si uneori fumul din club/cafenea/ceainarie mi se pare prea mult. Cum zicea si Lady, inca astept sa apara ventilatie buna in locurile pe unde le fregventez. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #512 2011-12-18 21:46:13
Re: Fumezi?Hihih, la mine astazi a fost a 18-a zi in care nu am fumat " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #513 2011-12-19 01:41:01
subscriu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|