|
Nu esti logat.
Feteleeee......?#1 2008-02-18 11:37:24
feteleeee......?Am racit si am fost la vaca aia de medic de familie si mi-a cerut cuponul ala de analize...si eu nush ce am facut cu el credk l-am aruncat pfff si a inceput mai nu ma facut nesimtit k n-am facut analizele ca ea nu ma consulta k dak vreau consultat sa platesc consultatia ....si ma cam enerva k ma lua prea la p$44 si nu imi placea si i-am zis : nu ma consultati? ea a zis k nu are voie k e de la minister nush ce......si eu i-am zis sa-mi dea fisa k ma duc la alt medic care o sa ma poata consulta , si atunci sa mai domolit oleaq , si a inceput cu texte k ea numi da sa mai fac analize un an de acu in colo....si cand am plecat am trantit usa aia de-mi venea so scot din balamale x-( , de unde pot lua din nou un kkt de ala de talon ? Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2 2008-02-18 11:38:49
Re: feteleeee......?trebuie sa faci o cerere... nu stiu prea multe, poate te lamuresc fetele. Offline #3 2008-02-18 11:39:05
Re: feteleeee......?nu cred ca ai de unde sa iei altul.... expect the worst , hope for the best! Offline #4 2008-02-18 11:43:00
Re: feteleeee......?nu cred ca ai cum sa iei iar laea din alta parte.tu ai dreptul la 3 consultatii gratuite din partea medicului de fam.daca nu ma insel.daca nu stai rau cu banii poti sa iti faci tu un set de analize si sa il duci doctorei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-02-18 11:43:11
Re: feteleeee......?Mergi Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Explica-le problema si vezi ce raspuns primesti. Altceva nu stiu ce sa-ti spun. Cred ca cei de acolo sunt cei mai in masura sa iti spuna ce trebuie sa faci. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-18 11:43:44
Re: feteleeee......?morow incearca sa iti stapanesti limbajul mami de minuni Offline #7 2008-02-18 11:51:41
Re: feteleeee......?eu_vreau Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #8 2008-02-18 11:57:32
Re: feteleeee......?atata timp cat ti-am atras atentia clar am vazut. controleaza-te ca nu suntem pe camp. nu cred ca mai vb nimeni asa pe aici. mami de minuni Offline #9 2008-02-18 11:59:56
Re: feteleeee......?extraordinar......inseamna k dak auzi o injuratura ce faci? pui mana la urechi ? Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #10 2008-02-18 12:02:20
Re: feteleeee......?here we go again Offline #11 2008-02-18 12:06:12
Re: feteleeee......?incearca la casa judeteana de asigurari de sanatate, ei iti pot spune cel mai bine ce sa faci, si nu mai fii asa nervos... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #12 2008-02-18 12:14:43
Re: feteleeee......?bai adevaru ca si pe mine ma enerveaza nesimtitii astia de doctori care fac chestii de genul asta...nu scrie nicaieri ca daca nu imi fac nenorocitele alea de analize nu am dreptul la consult...asa ca o chestie la analizele alea "date de minister" nici macar o amarata de calcemie nu este....doctori platiti din banii nostri sa faca figuri de genul asta ca ma uit pe fluturas si ma ia cu nervi de vad negru in fata ochilor cati bani platesc...si nu benefeciez nici de o injectie ca daca esti bolnav tot la particular te duci....oleu ce m-am enervat N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #13 2008-02-18 12:15:39
Re: feteleeee......?
asa e... si oricum analizele se fac ca naiba uneori Offline #14 2008-02-18 12:19:58
Re: feteleeee......?sa stii ralluka se fac ca naiba, eu eram pe ciclu, am zis chestia asta cand m-am dus la recoltat, si le-am zis ca probe de urina nu are sens sa le dau ca oricum nu iese concludent , si tot au insisitat sa aduc, culmea au iesit in regula... deci va dati seama Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #15 2008-02-18 12:22:55
Re: feteleeee......?nu stiti faza aia cu limonada? sau nu mai stiu exact ce au dus in loc de urina .. si au iesit analizele bune Offline #16 2008-02-18 12:31:19
morrow, te rog frumos, putin respect fatza de eu_vreau. e si diferenta de varsta, si e si o autoritate pe forum. nu e un repros, e efectiv ce as face si eu daca m-ar urechea pe mine. incearca sa fii si tu mai diplomat, ca nu traim intr-o lume in care dam cu toporul. Offline #17 2008-02-18 12:33:41
Offline #18 2008-02-18 13:16:47
Re: feteleeee......?hai mai lasa-ma in pace nu te mai baga cu japca-n seama faza asta cu ce vb pe mess ai mai aratato si intr-o alta conversatie cu altcineva k sa iesi tu in fatza si sa fii baga in seama , nu asa se face dak vrei sa fii respecta , si ai grija NU TE PUNE CU PROSTU CA ARE MINTEA ODIHNITA ....am si eu o arhiva de dinaintea marelui BAN abtine-te ..... Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #19 2008-02-18 13:46:16
Re: feteleeee......?eu_vreau : imi pare rau k m-am luat in gura cu tine , ma scuzi Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|