homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Feteleeee......?-3

#39 2008-02-18 16:53:27

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: feteleeee......?

pai ii f de treaba doctorita ... o sa ma duc .. multu pusspuss

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#40 2008-02-18 16:54:08

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

cu placere puss

#41 2008-02-18 18:19:43

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

eu sunt in mai nascuta si mi'au venit cupoanele din ianuarie....da si ec ati auzit e adevarat dak trece o anumita perioada de timp si nu le faci primesti amenda....maikmea cand s'a dus la medicul de familie i'a zis ca nu vrea sa'si faca analizele la laboratorul lor ci la un altul si i'au facut doctoritele niste faze tare aiurea.....iar o prietena a dus la un laborator suc de mere pentru analizele,iar cele de acolo i'au zis ca este foarte sanatoasa,rezultatele sunt foarte bune..traim in romania....

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#42 2008-02-18 20:33:10

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

stiu si eu faza cu ice tea de lamaie si al fel a fost foarte sanatosa pers respectiva....si mi-a mai povestit asistenat doctoritei mele ca a sunat intr-o zi sa isi refaca programarea ca sa duca urocultura fiicei ei si tipele alea i-au zis ca rezultatele erau deja gata cand ea nici macar nu apucase sa duca probele...alea deja bagasera datele in calc de la prima programare si au facut ele analizele de la distanta rotfl

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#43 2008-02-18 20:43:07

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

matusa-mea a facut o analiza anul trecut din secretia mamara si cica trebuia din ambii sani facuta lama...da cum femeia avea numai la un san a luat asistenta 2 lame, pe una a pus secretia, dupa care a unit-o cu cealalta si le-a frecat bine, bine una de alta si asa a avut femeia rezultate la ambii sani...evident identice

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#44 2008-02-18 20:44:42

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

io-s nascuta in dec si nici pana acu nu m-am dus cu cupoanele alea la dr :s

Sim y 

#45 2008-02-18 22:44:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

io nu le-am facut si nu am luat nici o amenda tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#46 2008-02-18 22:47:53

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu am zis numa ce am auzit nu am zis ca asa ii big_smile apoi in cazu asta nu ma duc la nici o analiza nici eu tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#47 2008-02-18 22:55:33

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai si io auzisem k se da amenda tongue da am zis k nu au decat sa imi dea, k nu vreau sa mi le mai fac k le-am facut asta vara in mare parte tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#48 2008-02-19 03:59:56

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu sunt nascuta in iulie, cupoanele mi-au venit in august...am facut analizele in decembrie...si nu mi-a zis nimeni nimic (ca as fi intarziat prea mult). in schimb am auzit ca daca nu te duci poti sa primesti amenda (eu pierdusem cuponul...dar l-am cautat prin toata casa...si pana la urma in decembrie l-am gasit).
la mine a iesit o anemie mare...ceea ce e mi se pare foarte probabil avand in vedere ca am facut analizele dupa 8 zile de hemoragie (am mai zis acum cateva luni pe forum ce probleme aveam eu la ciclu)...mi-a iesit si o infectie urinara (cu care ma tot lupt de vreun an)...si putin colesterolul marit, adica spre limita superioara, dar totusi in limite normale (parca colesterolul...sau...ceva cu zaharul din sange, nu ma pricep eu rodnar...oricum...probabil din cauza ca am baut suc cu cate ore inainte sa ma duc la analize...mi-era sete de muream....si eu adormita cum eram...am luat sucul si am baut...fara sa ma mai gandesc ca poate afecta analiza). rotfl Deci...eu zic ca la mine au fost corecte analizele....dar am auzit si destule poveste cu analize facute aiurea...poate depinde si de laboratorul unde il faci...or mai fi si unii care il fac corect.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#49 2008-02-19 06:44:58

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

nu se intampla nimic daca vine ala acasa si nu vrei sa le faci,insa daca o sa ai pe viitor o problema care putea fi depistata acum,cu aceste analize,nu mai ai gratuitate la o eventuala operatie sau tratament..nush..asa am inteles si eu de la cineva..ca asta e scopul,nu ne mai luam amenda daca nu le facem big_smile ..e bine insa sa fie facute ca niciodata nu stii...
si morrow..schimba doctorul urgent..eu m`am saturat de fomisti d`astia si mi`am scos fisa si am dus`o la altcineva..e mai bine putin acum

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#50 2008-02-19 06:51:03

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu sunt nascuta in aprilie si deja am cupoanele....asta e...ma duc sa-mi fac analizele ...dar nu am incredere deloc in rezultate...ca sunt facute de mantuiala...la toata lumea iese bine

#51 2008-02-19 08:45:24

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

sa va zic ce am patit eu...am fost anul trecut in iulie la med de familie cu cuponul..medicul meu e un betiv ordinar si nu prea e de gasit si era doar asistenta...si aia cica sa recoltez la ei acolo sangele ...acolo la ei e o mizerie de nedescris unde sa ma duc sa-mi recolteze dar ce sunt intr-o ureche?...si zic nu ca ma duc la o clinica...si imi da vaca de asistenta trimitere din aia in 2 exemplare sau 3 nu mai stiu ...cu analizele care se fac la cuponiada...ma duc la noi la Romar cu cuponul si trimiterea...aia de acolo cica nu pot sa va fac ca trebuiau trecute analizele pe spatele cuponului iar daca vreti sa faceti de pe rimitere platiti...si m-am lasat pagubasa ca apoi am cautat sa merg la asistenta sa imi treaca pe spatele cuponului mult si bine am cautat-o si apoi am plecat ca omul in concediu o luna ...rar cand il gasesc pe doctorul ala si foarte rar cand nu e beat...asa ca de ce sa iau amenda daca nu ai cu cine sa faci treaba in sistemul medical de la noi...

aaa si atunci i-am zis sa imi dea pe trimitere si alte analize ca am chestia asta la gat si sa vad daca am infectie in organism daca am lipsa de calciu...si cica nu poate sa-mi dea alte analize ca nu mai avem voie sa facem alte analize in afara de cele de la cupon...deci ?...dai bani din salariu si ciuciu analize macar darami-te tratamente...ei ma trezesc la 5 juma dimineata si imi rup ochii toata ziua ca sa le dau lor din munca mea si ei ne trateaza mai rau ca pe vite...mama lor de nesimtiti...cel putin aici la galati te omoara cu zile in orice domeniu....au murit cativa copii si de la anestezie dar sa ai ceva mai grav...Doamne fereste! sa te imbolnavesti la Galati...

sa nu va mai zic de doctorita Negulescu pediatru...a venit sora mea cu fata de la 50 de km distanta la cabinetul ei particular si mai avea o or pana la inchidere si nu a mai vrut sa se uite la copil ca nu mai avea chef...s-a rugat sormea o gramada ca doamna vin de la distanta mare cum sa mai vin si maine sa scot copil de 6 luni pe vremea asta...nici nu a vrut sa arunce o privire copilului...si asta dupa ce la consultatia din urma sora mea ii lasase 1 milion de lei in plus fata de pretul consultatiei...o animala de doctorita este Neguleasca aia e...si barbatasu la fel...auzi ala mi-a zis mie ca imi interzice sa fac copii toata viata...o familie de medici ratati...astia te trateaza la Galati...si nici unul nu e mai breaz

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#52 2008-02-19 09:10:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si la Tulcea e la fel. Nu doar in Galati e situatia asta. Asta este motivul pentru care eu nu mai merg la medici in Tulcea. Eu merg de obicei la Constanta si, daca e ceva mai serios, la Bucuresti sau Cluj.

Sa va spun ce am patit eu anul trecut cand am descoperit nodulul de la san. L-am descoperit in decembrie 2006 si imediat am fost la un ecograf. Norocul meu ca medicul de la eco a cununat-o pe sora-mea ... ca altfel ... Apoi cu eco facut m-am dus la medicul de familie (o dragutza) iar ea m-a trimis la gineco. De la gineco m-au plimbat la endocrinologie si de acolo la oncologie ... si uite asa m-am plimbat de la medic la medic fara sa stiu exact ce am. Nu va spun ce era in sufletul meu in clipele alea. Si pana la urma mi-am luat inima in dinti si am plecat la Institutul Oncologic de la Cluj. Acolo ... alta viata. Cat am stat acolo 3 zile pentru analize si investigatii s-au purtat cu mine foarte frumos. Toate asistentele si toti medicii de acolo au fost foarte cumsecade. Eu una am ramas uimita. Nu mai vorbesc de curatenia pe care am vazut-o acolo ... am ramas placut impresionata. Si medicul nu a vrut sa primeasca nimic. Eu ma dusesem pregatita cu peste, icre, si ... a trebuit sa ma intorc cu ele acasa.

Asa m-am convins ca se poate sa fie si la noi bine. Dar trebuie sa existe vointa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#53 2008-02-19 09:51:24

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si eu am patit-o cu un medic de familie cand eram mai micutza.aveam toate simptomele unui oreion,insa doctora era ferm convinsa k am raceala in gat si de-aia ma simteam asa.si mi-a dat tot felul de antibiotice ce mi-au afectat grav sanatatea la momentul respectiv.astfel,am ajuns eu la urgente,unde m-au internat vreo 2 saptamani k cik era grav si nu imi trebuiau antibiotice.imediat mi-a skimbat mama medicul.o scarba de doctorita

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#54 2008-02-19 09:55:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu m-am dus cu o intarziere de 6 luni cu cuponul ala si mi-am facut analizele, care au iesit corect, zic eu (adica nu 100% bune sad )
plus ca urocultura am avut trimitere s-o fac unde vreau eu gratuit si am fost la un laborator particular
depinde de medic, laborator etc
mai ales in provincie e cam dubios, si ai mei si-au facut analizele si le-au iesit suspect de bine, dupa care mama si le-a facut in spital si i-au iesit transaminazele marite, deci nu stiu... cred ca in Bucuresti e cat de cat ok

#55 2008-02-19 09:57:21

norishorulalb
Banat

aici la noi e dezastru...micanarcisa te inteleg perfect

#56 2008-02-19 10:02:43

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

la Institutul Oncologic de la Cluj este in alta tara parca...alta lume alta mentalitate alta civilizatie...numai cuvinte de lauda am pentru ei

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#57 2008-02-19 10:33:22

norishorulalb
Banat

cred ca acolo e de mers...sid e mine e aproape...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.