homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-100

#1882 2008-02-23 15:45:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: ce gandesti acum 4

micaella4 a scris:

da' de unde stii ca eu nu sunt deja acolo..si evadez cateva min ca sa ajung in fata calcului, pe forum? smoke2
iti fac chemare dak vrei.. ai mai multe avantaje asa rotfl poate chiar ne lasa in aceeasi camera big_smile

supeeeeeeeeeeeeer,facem furori.............. rotfl rotfl rotfl rotfl macar e mancarea buna?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1883 2008-02-23 15:46:37

rrammonna
Diamond member

ancutika a scris:

rrammonna a scris:

ancutika a scris:

de ce-mi face asta? Stia ca vreau sa ma duc la el azi, si a plecat acasa fara mine sad chiar imi doream sa dormim amandoi...

cum adik a plecat acasa?hai nu mai fi trista.ai vb cu el?

El a lucrat pana la 2. Si dupa trebuia sa vina la mine sa mergem amandoi la el. Nu sta i turda, sta cam la 20 de km distanta de oras. Si merge acasa cu ocazia. L-am tot asteptat sa vina,am facut curatenie de aseara, mi-am facut temele aseara, am stst pana noaptea tarziu sa mi le termin,azi am facut baitza..mi-am intins parul, m-am facut frumoasa...si nici urma de el.  Ieri mi-a zis ca nu vine la mine ca merge acasa sa doarma, ca-i obosit. Ma gandeam ca foarte bine ca asa imi termin si eu treburile si el o sa fie odihnit in seara asta, sa putem sta mult la povesti..sa ne iubim..asa cum facem noi de obicei. mi-a zis ca ne vedem azi. L-am sunat pe la 3 jumate si mi-a zis ca-i acasa mananca. Si zicea ca asa de obosit e...l-am intrebat ca ce a facut ieri, nu a dormit? A zis ca a merg acasa, da numa pe la 10 s-a culcat ca s-a uitat la tv. Si mi-a zis ca vb mai tarziu ca i se racesc sarmalele. Si gata. Asta a fost tot. A si uitat de mine sad

dar ce are?offffffff,tare rau imi pare.a fost km nesimtit.u te-ai pregatit atat si te-ai straduit sa termini repede si el...........

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1884 2008-02-23 15:46:40

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

ehee.. alt avantaj! dai jos 3 kg pe saptamana! garantat! this is heaven, alright! rotfl

#1885 2008-02-23 15:48:26

rrammonna
Diamond member

Alezzone a scris:

yeah ramo...  dar simt ca o lasa si el balta...  mi-a displacut tonul miorlait al vocii, suna a delasare... maybe it's better, toate se petrec cu un rost... neutral  sper doar sa imi revin psihic si sa nu las starea prezenta sa ma domine pt mult timp ca ar fi jale...

pai vezi azi cum stau lucrurile.poate k o lasa balta k nu-i convine sa astepte.........dar nu lasa starea asta sa te traga in jos.be happy,gandeste-te k mai ai o sansa.trebuie doar sa sti sa profiti de ea.............

#1886 2008-02-23 15:52:36

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

rrammonna a scris:

ancutika a scris:

rrammonna a scris:

cum adik a plecat acasa?hai nu mai fi trista.ai vb cu el?

El a lucrat pana la 2. Si dupa trebuia sa vina la mine sa mergem amandoi la el. Nu sta i turda, sta cam la 20 de km distanta de oras. Si merge acasa cu ocazia. L-am tot asteptat sa vina,am facut curatenie de aseara, mi-am facut temele aseara, am stst pana noaptea tarziu sa mi le termin,azi am facut baitza..mi-am intins parul, m-am facut frumoasa...si nici urma de el.  Ieri mi-a zis ca nu vine la mine ca merge acasa sa doarma, ca-i obosit. Ma gandeam ca foarte bine ca asa imi termin si eu treburile si el o sa fie odihnit in seara asta, sa putem sta mult la povesti..sa ne iubim..asa cum facem noi de obicei. mi-a zis ca ne vedem azi. L-am sunat pe la 3 jumate si mi-a zis ca-i acasa mananca. Si zicea ca asa de obosit e...l-am intrebat ca ce a facut ieri, nu a dormit? A zis ca a merg acasa, da numa pe la 10 s-a culcat ca s-a uitat la tv. Si mi-a zis ca vb mai tarziu ca i se racesc sarmalele. Si gata. Asta a fost tot. A si uitat de mine sad

dar ce are?offffffff,tare rau imi pare.a fost km nesimtit.u te-ai pregatit atat si te-ai straduit sa termini repede si el...........

chiar vroiam asa de mult sa ma duc la el...toata saptamana numa la asat ma gandeam. In fiecare zi ii ziceam ca abia astept, si el imi zicea "lasa ca nu mai este atat de mult pana sambata" nici nu am putut dormi azi noapte emotii. Si acum el de ce-mi face asta?

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

Publicitate

loading...

#1887 2008-02-23 15:53:58

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

oooooooooof bai nene ce greu e cateodata... aceeasi dilema cu "oare eu chiar il mai vreau" am avut-o si eu.. chiar ma gandeam de multe ori ca daca ar fi de acord sa ne impacam ar fi super, insa nu eram asa sigura...

uite prietena aia a mea care a stat 9 ani cu un tip.. erau ca si casatoriti din toate punctele de vedere pana cd s-a indragostit ea de altul si s-a combinat cu el.. si ma-sa era innebunita cd a auzit, ta-su la fel, a facut-o inclusiv femeie usoara si i-au zis ca fostul era prea bun pt ea...
iar acum, la mai mult de jumatate de an de cand e cu tipul asta, parintii ei sunt topiti dupa el, au uitat trecutul si se poarta super...
lucrurile se mai schimba, mai ales ca timpul e responsabil pentru asta..
eu zic sa vezi ce se mai intampla diseara.. mai stai cateva zile sa te calmezi si tu si ia dupa aia o decizie.. acum esti prea suparata pentru asa ceva si poate si un pic paranoia (a propos de faza cu atitudinea lui)

tin pumnii puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1888 2008-02-23 15:55:27

rrammonna
Diamond member

of,ancutzik.auzi de ce nu-i faci o surpriza?du-te peste el.haide,fa asa.mai ai timp................

#1889 2008-02-23 15:57:46

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

l-am sunat sa stiu la cat ne ved sigur si unde si a fost better la tel si m-a pupat... we'll see...

There ain't no sunshine now that he's gone

#1890 2008-02-23 15:58:43

ancutika
Sr. member

ar fi fain rrammonna, da cum ziceam el nu sta in Turda. Nu am fost in viata mea cu ocazia si mi-i frica. mai ales singura...in plus..daca el nu ma vrea de ce sa ma duc? sad

#1891 2008-02-23 15:58:51

rrammonna
Diamond member

Alezzone a scris:

l-am sunat sa stiu la cat ne ved sigur si unde si a fost better la tel si m-a pupat... we'll see...

e o kestie........................

#1892 2008-02-23 16:00:57

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mi-e foame!!dar lasa ca am terminat curatenia,am fost la cosmetica si de acum in bucatarie cu fundul meu ca trebuie sa fac pizza.si iuby nu mai vine o data!of of

#1893 2008-02-23 16:02:02

micaella4
Hero member

ancutika, sunt de acord cu ramo, dar in masura in care stii sigur ca nu a mai venit la tine pt ca era prea obosit...doar atat.. dak nu ai certitudinea asta, eu zic sa stai linistita.. nu de alta, dar sa nu ai parte de-un moment penibil.

#1894 2008-02-23 16:04:07

rrammonna
Diamond member

micaella4 a scris:

ancutika, sunt de acord cu ramo, dar in masura in care stii sigur ca nu a mai venit la tine pt ca era prea obosit...doar atat.. dak nu ai certitudinea asta, eu zic sa stai linistita.. nu de alta, dar sa nu ai parte de-un moment penibil.

cel mai bine,very e sa se duca.pana la urma se clarifica tot.dak era obosit sau alte planuri ................

#1895 2008-02-23 16:05:23

ancutika
Sr. member

nu ma gandesc eu ca o sa-l prind cu alta. cred ca pur si simplu a uitat ca vreau sa ma duc la el, si asta ma deranjeaza. Trebuia sa-mi zica dinainte, nu sa tot stau atata sa-l astept sad nu stiu ce sa cred..da-l sun imediat numa sa plece mama de acasa. Ca nu pot vb linistita la telefon cu ea prin preajma..

#1896 2008-02-23 16:05:44

micaella4
Hero member

pai s-o clarifica, dar ea ce face dupa..dak e sa iasa aiurea? autostopul inapoi spre casa seara tarziu? neutral nici macar eu nu m-as indura lol .. as merge doar dak as sti ca raman la el wink

#1897 2008-02-23 16:06:49

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ancutika a scris:

nu ma gandesc eu ca o sa-l prind cu alta. cred ca pur si simplu a uitat ca vreau sa ma duc la el, si asta ma deranjeaza. Trebuia sa-mi zica dinainte, nu sa tot stau atata sa-l astept sad nu stiu ce sa cred..da-l sun imediat numa sa plece mama de acasa. Ca nu pot vb linistita la telefon cu ea prin preajma..

de ce nu ii zici pur si simplu ca vrei sa dormi la el?...sa vezi ce iti zice

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1898 2008-02-23 16:07:14

ancutika
Sr. member

grater

#1899 2008-02-23 16:08:13

rrammonna
Diamond member

pai eu i-as zice k nu mai vb,dar sa ma lase sa raman la el.eventual i dau 40 lei.ankutzik,nu-i spune k vrei s t duci,du-te aqm k sa nu s intunece.in plus,nu avea cum s uite,mai ales k l-ai stresat cu kestia k vrei s vina ziua d sambata si el zicea k mai e putin.

#1900 2008-02-23 16:11:26

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

mai, chiar merg sa dorm nitel... me varza neutral
pup si mersi mult pt fiece cuvant smile puss

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.