homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-98

#1844 2008-02-23 14:50:54

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: ce gandesti acum 4

mama m-a suparat   :f?rbannad: niciodata nu imi face ceea ce vreau  :f?rbannad:

expect the worst , hope for the best!

#1845 2008-02-23 14:51:23

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

oana_ a scris:

mama m-a suparat   :f?rbannad: niciodata nu imi face ceea ce vreau  :f?rbannad:

dar c ti-a facut?park u faceai sarmale????????????????

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1846 2008-02-23 14:52:33

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

rrammonna a scris:

Nashira a scris:

gulia80 a scris:

buna ce faceti?nashira ce e cu avantrul asta chiar este?eu sunt mai:einstein:albertalbertalbert

:f?rv?nad: n-am inteles nimic. astept dictionarul. lol

probabil vroia s intrebe dak kiar exista prezerv cu aroma de branza. intreba d avatar smile

rotfl ar fi o chestie. "dragule, hai sa facem o salata. eu vin cu rosiile, tu adu prezervativul cu branza" rotflrotfl

Nobody home

#1847 2008-02-23 14:52:36

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

da am facut impreuna.nu vrea sa imi faca tavalita sad si eu vreau,ca mi-e pofta sad

expect the worst , hope for the best!

#1848 2008-02-23 14:57:24

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

skumpi a scris:

deadrose a scris:

senorita a scris:

alezzone.... am citit treaba cu despartitul... offf... imi pare ff rau ca treci prin asa ceva sadpuss

cine de cine s-a despartitt? yikes

yikes roll :f?rbannad:

ehhh, trece, toate trec...   din discutiile la tel, am ramas amici si ne vedem diseara asa cum era stabilit... neutral  mi-a mai dat un msg in care mi-a zis ca mai presus de dorinta lui de a fi cu mine, este fericirea mea...  imi imaginez ca daca i-o cer iar, de data asta chiar nu ma va mai cauta neutral   nu stiu, nu stiu, nu mai stiu nimic, nici ce vreau, nici daca il mai vreau, nici daca s-o mai putea.  am asa o stare de moleseala, de om bleg, fara vlaga, de invinsa sad   vreau sa treaca starea asta si sa fiu happy again sad

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#1849 2008-02-23 14:59:01

skumpi
Vizitator

o sa fie bine Ale puss
o sat`i dai u seama ce vrei cu adevarat
am plecat la naniiiiiiiiiiiiii

#1850 2008-02-23 15:04:53

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

am papat, am dat cu aspiratorul  am citit ziarul smile astept sa termine masina de spalat sa pot intinde apoi rufele....si sa pun alta tura smile    vremea e suuuuperbaaaa!!

de cate ori termin de mancat egal ca e ceva mai greu sau light, mult sau putin ,ma simt suuper aiurea ma doare stomacu si ma simt umflata   un fel de `greu la  stomac`.......nu stiu ce sa mai pap sa mi fie si mie bine.....sad   na ja....trece smile

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#1851 2008-02-23 15:06:29

rrammonna
Diamond member

Nashira a scris:

rrammonna a scris:

Nashira a scris:

:f?rv?nad: n-am inteles nimic. astept dictionarul. lol

probabil vroia s intrebe dak kiar exista prezerv cu aroma de branza. intreba d avatar smile

rotfl ar fi o chestie. "dragule, hai sa facem o salata. eu vin cu rosiile, tu adu prezervativul cu branza" rotflrotfl

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl rotfl rotfl  rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1852 2008-02-23 15:07:12

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

oana_ a scris:

da am facut impreuna.nu vrea sa imi faca tavalita sad si eu vreau,ca mi-e pofta sad

oana_   puss

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#1853 2008-02-23 15:09:57

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

da aia am vrut sa intreb ca chiar este prerervativ cu gust de branza?eu ma amuzeam cu sotu si el ma facea batrina!!!!!!!

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#1854 2008-02-23 15:09:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

rrammonna a scris:

Nashira a scris:

rrammonna a scris:

rotfl in timpul unei paride de sex oral, sa zica fata, iubitule, adu-mi si o rosie k merge bine cu branza rotfl rotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1855 2008-02-23 15:11:28

rrammonna
Diamond member

deadrose a scris:

rrammonna a scris:

Nashira a scris:

rotfl in timpul unei paride de sex oral, sa zica fata, iubitule, adu-mi si o rosie k merge bine cu branza rotfl rotflrotflrotfl

buey deci esti criminala fataaaaaaaaaaaaaaaaaaa rotfl  rotfl rotfl  rotfl

#1856 2008-02-23 15:11:51

rrammonna
Diamond member

somnik dulce skumpishor puss

#1857 2008-02-23 15:16:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

rrammo pusspuss

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1858 2008-02-23 15:18:53

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

acum zicea sotu ca ar trebuie sa faca si cu gust de ceapa sau usturoi:))lollollol

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#1859 2008-02-23 15:19:54

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

deci nu cred... sa nu dea ai mei un semn pana acum... aseara erau disperati ca m-oi arunca de la balcon, azi... uau, ce beton... ma impresioneaza fantastic.  pai in cazul asta, poate ma gandesc la o impacare cu el, macar el sa fie acolo, pt inca o zi, doua, pt luni trying to be happy... puii mei neutral 
ma duc sa ma culc neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1860 2008-02-23 15:22:34

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Alezzone a scris:

skumpi a scris:

deadrose a scris:

cine de cine s-a despartitt? yikes

yikes roll :f?rbannad:

ehhh, trece, toate trec...   din discutiile la tel, am ramas amici si ne vedem diseara asa cum era stabilit... neutral  mi-a mai dat un msg in care mi-a zis ca mai presus de dorinta lui de a fi cu mine, este fericirea mea...  imi imaginez ca daca i-o cer iar, de data asta chiar nu ma va mai cauta neutral   nu stiu, nu stiu, nu mai stiu nimic, nici ce vreau, nici daca il mai vreau, nici daca s-o mai putea.  am asa o stare de moleseala, de om bleg, fara vlaga, de invinsa sad   vreau sa treaca starea asta si sa fiu happy again sad

chiar credeam ca de data asta va merge bine... Doamne cate impedimente in calea fericirii, a zis bine ca nu ajunge iubirea pt ca 2 sa fie impreuna....
fetele imi pare rau ca am raspuns mai greu, am fost sa pap big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1861 2008-02-23 15:23:33

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

da, very, traiesc.. dar cam greu big_smile.. nu prea apuc sa tst pe aci ca am inceput si eu lucrul la licenta si mai e si scoala de soferi wink.. iar cand nu ma ocup cu una din astea doua, sunt pe la facult lol

#1862 2008-02-23 15:24:49

rrammonna
Diamond member

micaella4 a scris:

da, very, traiesc.. dar cam greu big_smile.. nu prea apuc sa tst pe aci ca am inceput si eu lucrul la licenta si mai e si scoala de soferi wink.. iar cand nu ma ocup cu una din astea doua, sunt pe la facult lol

ooooooo,ce ocupata esti.sa inteleg k m plimbi cu masina?????????pai mai ia si u kte o pauza k nu strik. lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.