Ce gandesti acum 4-120
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
Re: ce gandesti acum 4
fetele... raspundeti-mi si mie la intrebarea asta cu acteva exemple ca ma cert cu cineva de juma de ora Scrieţi numele a 3 aplicaţii software folosite in mod curent de dumneavoastră.
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Exact...si eu zik sa go for it.... Mai stii,poate omul se mai schimba.... Dak intuitia ta e asa forte...crede in ea...
Poor is the man whose pleasure depends on another
- persifona
- Vizitator
Mozzilla, Yahoo Messenger, Microsoft Office
E bine?
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
Loveable a scris:sincer, gandeste-te ca parintii raman oricum parinti, orice ai face, si te iubesc si sunt alaturi de tine.. si ai timp, incetul cu incetul sa ii faci sa inteleaga...cu calm, cu grija...prin vorbe, prin fapte... vazandu-te pe tine fericita peste 1 luna, 2, 3...se vor convinge singuri... dar de ce sa dai cu piciorul la fericirea cu el, doar pt ca asa vor altii...fara ca tu sa simti asta? nu vei fi niciodata multumita si fericita... parerea mea.. uite, o idee: propune-le alor tai 1 luna de zile...sau 2...in care tu sa faci cum simti si ei sa nu se bage... si dezbateti apoi, dupa 1-2 luni...cand aveti fapte...
le propun o crima intr-o luna, doua tre sa imi fac licenta... cum sa ma iubesc sau sa sufar langa el??? pica din start la cat de vehementi au fost azi mai aveam putin si primeam primele palme din viata mea
There ain't no sunshine now that he's gone
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
Loveable a scris:sa ne axam pe problema lui ale acum, ea are de luat o hotarare urgent, dar ca o paranteza... eu m-am necajit tare si am plans enorm azi, a fost oribil... m-am intalnit cu el, si din vorba in vorba am vb despre ca as vrea sa fie ca inainte, si cand a auzit de sa stam iar impreuna si sa fie frumos...a facut iar alergie.. eu il inteleg pe o parte, ca au fost multe certuri urate la noi, si crize si scandaluri...si ii este groaza de toate astea.. a zis ca si peste 5 ani va ramane cu traume...si eu la fel, stiu... dar nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca nu mai vreau sa fie asa, vreau sa fie frumos... eu cred ca el crede ca daca eu vreau sa fim iar impreuna, o vreau ca sa ne certam din nou si sa fie aiurea.. dar eu nu as mai putea suporta o singura cearta... daca vreau sa fim impreuna, vreau ca sa fie frumooos... si eu am ajuns sa bag in mine distonocalme...eu fac urat...cum a fost acum..a plecat ca se grabea si nu a ramas nicicum discutia... si am inceput sa ard, sa plang, sa tremur...si de fiecare data cand se termina intalnirea, am impresia ca nu mai rezist pana maine...ca nu mai am putere, ca mor... e oribila senzatia...
deci te inteleg.... te inteleg ca am trecut prin asta... relatia mea cu my ex a fost cea mai intensa din cate am avut.... la cate momente frumoase au fost, au fost destule si foaaarte urate.. eram cu nervii la pamant aman2, el a dat cu vreo 3 telefoane de pamant si le-a facut praf... m-a amenintat ca se arunca de la etaj, eu am plecat de nu stiu cate ori de la el urland sa nu ma mai caute niciodata, iar el in urma mea plangea ca un copil si ma implora sa nu-l las... ca el nu vrea sa traiasca fara mine... Doamneee (((
cu nervii la pamant sunt si acum... pentru ca-l vad atat de des si pentru ca trebuie sa ma prefac ca mi-e bine si ca m-am impacat cu soarta.. si pentru ca nu pot sa-l uit ( prima incercare de psicho mi-a esuat.. a doua sper insa sa fie reusita.. saptamana asa luni sau marti sun la celalalt doctor sa-mi faca programare... asa nu se mai poate
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- Lelaina
- Hero member
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
Loveable a scris:sincer, gandeste-te ca parintii raman oricum parinti, orice ai face, si te iubesc si sunt alaturi de tine.. si ai timp, incetul cu incetul sa ii faci sa inteleaga...cu calm, cu grija...prin vorbe, prin fapte... vazandu-te pe tine fericita
si eu zic la fel... pentru un parinte cea mai importanta e fericirea ta.. e normal sa nu mai aiba incredere in el acum.. dar cu timpul... e nasol totusi ca depinzi de ei (financiar cel putin) si asta te cam leaga de maini... :-<
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- Lelaina
- Hero member
senorita a scris:o cautam pe skumpi pe aici si nu intelegeam ce si cum
VEzi mai sus.... iti datorez un miel pe anul asta
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
senorita a scris:Loveable a scris:sincer, gandeste-te ca parintii raman oricum parinti, orice ai face, si te iubesc si sunt alaturi de tine.. si ai timp, incetul cu incetul sa ii faci sa inteleaga...cu calm, cu grija...prin vorbe, prin fapte... vazandu-te pe tine fericita
si eu zic la fel... pentru un parinte cea mai importanta e fericirea ta.. e normal sa nu mai aiba incredere in el acum.. dar cu timpul... e nasol totusi ca depinzi de ei (financiar cel putin) si asta te cam leaga de maini... :-<
Eu recunosc ca sunt o fetita rasfatzata si alintata si care are tot ce-i doreste.. (voiam sa zic sufletelul ei, dar numai sufletul nu are ce-si doreste...) Dar daca as stii ca il am pe el langa mine, si e alaturi de mine si am pe cine sa ma bazez, as renunta intr-o secunda la tot confortul pe care mi-l ofera mama, si as lucra, si m-as strofoca, si n-ar conta cat de obosita as fi seara daca ma ia el in brate si imi da un pupic.. As fi in stare sa renunt la masina, la bani, la orice... Exemplu concret...pt 1 an de zile am renuntat la lcd, si jacuzzi, si femeie de serviciu, si tot confortul din lume...si am stat cu el intr-un apartament de 2 camere in chirie, unde eu spalam, eu faceam curat, eu stergeam praful...cateva luni am si dormit pe o saltea pusa direct pe covor...si nu m-a deranjat o secunda...
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-02-25 00:12:14)
- Cassiopeia
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-09
acu am vazut.. am martore fetele ca ai promis
Sim y
- SonneAle
- Addicted member
da aia zic si eu cu partea financiara... m-au cocolosit mereu, nu s-a pus probl sa lucrez ca nu era cazul... si sunt siguri ca acum n-as fi in stare sa m-apuc repede de lucru, sa imi si placa si sa ma descurc si la scoala... cu ei n-am sanse deocamdata... o sa vad maine ce am de discutat cu el si la ce concluzie ajungem si, doamne ajuta, ma rog sa le dau vestea dupa licenta ca mi-e mai mult decat bine alaturi de el si ca la bucuresti cand m-oi muta, il car dupa mine this is my dream de acum! tre sa vorbesc si cu el serios, ca poate eu m-agit aici ca vita si intuitia m-o insela... sper sa nu fie asa anyway maine o sa stiu de-o treaba! ma gandesc ca daca a stat pe curul lui mai bine de 6 luni pana sa actioneze cum scrie la carte in vederea impacarii, poate sa accepte si o relatie cu intrevederi mai putine si cu perdea... daca nu, apai, pa din ala pe romaneste si fara cale de intoarcere vreodata! gata! asa... cu hotararea asta luata parca imi vine si mie sa pun capul pe perna intr-o oarecare liniste...
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
http://www.protv.ro/stiri/stop-torturar … catel.html
cum pot fii unii atat de sadici si scarbe nu stiu... doamne saracul cutz doamne dumnezeule...
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- SonneAle
- Addicted member
blue_elf a scris:http://www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/revoltator-trei-tineri-invata-un-copil-cum-sa-maltrateze-un-catel.html
cum pot fii unii atat de sadici si scarbe nu stiu... doamne saracul cutz doamne dumnezeule...
doamne, n-am putut sa ma uit ((((((((((((
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Alezzone a scris:da aia zic si eu cu partea financiara... m-au cocolosit mereu, nu s-a pus probl sa lucrez ca nu era cazul... si sunt siguri ca acum n-as fi in stare sa m-apuc repede de lucru, sa imi si placa si sa ma descurc si la scoala... cu ei n-am sanse deocamdata... o sa vad maine ce am de discutat cu el si la ce concluzie ajungem si, doamne ajuta, ma rog sa le dau vestea dupa licenta ca mi-e mai mult decat bine alaturi de el si ca la bucuresti cand m-oi muta, il car dupa mine this is my dream de acum! tre sa vorbesc si cu el serios, ca poate eu m-agit aici ca vita si intuitia m-o insela... sper sa nu fie asa anyway maine o sa stiu de-o treaba! ma gandesc ca daca a stat pe curul lui mai bine de 6 luni pana sa actioneze cum scrie la carte in vederea impacarii, poate sa accepte si o relatie cu intrevederi mai putine si cu perdea... daca nu, apai, pa din ala pe romaneste si fara cale de intoarcere vreodata! gata! asa... cu hotararea asta luata parca imi vine si mie sa pun capul pe perna intr-o oarecare liniste...
poate-s eu in urma, dar... 1. de ce vrei sa te muti la bucuresti? (esti din tm, nu?) 2. la ce faculta esti?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|