homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-13

#229 2008-02-18 19:53:07

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: ce gandesti acum 4

skumpi... nu e chiar asa.... crede-ma... eu o inteleg pt ca stiu prin ce trece.. e adevarat ca a inghitit muuult prea multe de la el si ca el nu mai poate fi numit om dupa tot si toate... dar totusi e imposibil sa lasi in spate atatea chestii frumoase.
sfatul meu pt simy este sa constientizeze ca oricat de greu ar parea, el nu mai e ce a fost.. purtarea lui lasa de dorit la modul cel mai serios si e clar ca nu se mai poate nimic cu el... fii tare si nu mai ceda, nu-l mai cauta!! e greu, dar in timp vei fi mai bine si-o sa iti dai seama ca nu era el nici pe departe the one.. asta-mi spun si eu smile puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#230 2008-02-18 19:54:38

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am papat shaworma big_smile si o felie de pizza de la iuby ca si-a comandat big_smile.I love him so much hjarta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#231 2008-02-18 19:57:35

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

simy_alexandra a scris:

mie dor de tot...de cum ma strangea in brate.cum ma alinta..modu in care ma atingea,...cum radeam ca nebunii...
mi-e dor de saruturile lui,de privirea lui de...noptile petrecute impr..
mi-e dor sa fiu iar "viit doamna vasiliu"...
mi-e dor de tot... sad

simy suntem alaturi de tine... incearca sa iti faci ordine in ganduri, sa pastrezi in memorie numai lucrurile frumoase, cele pe care vrei sa ti le amintesti zambind si peste cativa ani... si incet incet debaraseaza-te de trecut: ramai doar cu ceea ce vrei tu sa iti amintesti din perioada aia! e greu... stiu ca e greu tare, dar nu e imposibil puss o sa treaca si asta... o sa vezi!

senorita a scris:

skumpi... nu e chiar asa.... crede-ma... eu o inteleg pt ca stiu prin ce trece.. e adevarat ca a inghitit muuult prea multe de la el si ca el nu mai poate fi numit om dupa tot si toate... dar totusi e imposibil sa lasi in spate atatea chestii frumoase.
sfatul meu pt simy este sa constientizeze ca oricat de greu ar parea, el nu mai e ce a fost.. purtarea lui lasa de dorit la modul cel mai serios si e clar ca nu se mai poate nimic cu el... fii tare si nu mai ceda, nu-l mai cauta!! e greu, dar in timp vei fi mai bine si-o sa iti dai seama ca nu era el nici pe departe the one..  puss

subscriu!

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#232 2008-02-18 20:05:35

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

senorita a scris:

sfatul meu pt simy este sa constientizeze ca oricat de greu ar parea, el nu mai e ce a fost.. purtarea lui lasa de dorit la modul cel mai serios si e clar ca nu se mai poate nimic cu el... fii tare si nu mai ceda, nu-l mai cauta!! e greu, dar in timp vei fi mai bine si-o sa iti dai seama ca nu era el nici pe departe the one.. asta-mi spun si eu smile puss

nu l-am mai cautat...dar mi-e greu..al diablo de greu...
why do all god thing come to an end?! why ?grater

Sim y 

#233 2008-02-18 20:05:50

skumpi
Vizitator

senorita a scris:

nush...da am terminat si eu o rel de 3 ani jumate tocmai din cauza comportamentului lui`urat si am lasat totul in urma si in 2 luni am fost vindecata...  neutral

Publicitate

loading...

#234 2008-02-18 20:07:36

Cassiopeia
Insomniac member

mie mi-au luat 5 luni sa ma ridic dupa fostu-fostu...apoi a aparut fostu si am inceput iar sa visez ...si acu...m-am intors de unde am plecat...singura,doborata.. sad

Sim y 

#235 2008-02-18 20:07:47

annna
Hero member
Site

nu suntem fiecare din acelasi aluat... din pacate pt noi in cazul asta...

#236 2008-02-18 20:09:25

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

wow, nici nu se poate duce omul in prima zi la facultate.. ca se si scriu 8 pagini din noul capitol... fetelor da' iese fum de acuma rotfl

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#237 2008-02-18 20:09:41

senorita
Insomniac member

simy_alexandra a scris:

mie mi-au luat 5 luni sa ma ridic dupa fostu-fostu...apoi a aparut fostu si am inceput iar sa visez ...si acu...m-am intors de unde am plecat...singura,doborata.. sad

si eu am patit aproape la fel... dar daca si speranta dispare, ce ne mai ramane???

mi-am facut rezervare la blue air pt vacanta... 1 euro beletu' fara taxe... ma costa 101 euro in total cica :-?

Ready? Steady... Go!

#238 2008-02-18 20:12:08

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

sa stii ca asa e senorita, faza e ca is destul de neseriosi astia de la companiile low-cost... unchi-meu a asteptat in aeroport sa ajunga avionul 7 ore...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#239 2008-02-18 20:12:18

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mor de el acum nu ii convine ca am pus o poza cu mine si cu varmiu la avatar...X(

expect the worst , hope for the best!

#240 2008-02-18 20:13:05

skumpi
Vizitator

annna a scris:

nu suntem fiecare din acelasi aluat... din pacate pt noi in cazul asta...

da...asa e...dar am avut ambitie...si nu m`am lasat dusa de amintiri...am stiut k e pt binele meu...si nsuh`cum sa spun da cand e vorba d mine...fac orice lol

#241 2008-02-18 20:13:48

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

skumpi a scris:

nush...da am terminat si eu o rel de 3 ani jumate tocmai din cauza comportamentului lui`urat si am lasat totul in urma si in 2 luni am fost vindecata...  neutral

am  o  prietena  fix  ca  tine  smile  o  admir  pt  asta....io  m'as  jelui  zi  si  noapte

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-02-18 20:14:24)

#242 2008-02-18 20:15:06

skumpi
Vizitator

eu asa...is mai dintr`o bucata lol ..mami zice k n`am suflet ... cum pot trata lucrurile cu asa o mare usurinta ?
nush nah...asa m`am invatat...am incredere in mine...si nu ma las doborata de un barbatzel sau alte chestii

#243 2008-02-18 20:17:48

senorita
Insomniac member

mary_aleee a scris:

sa stii ca asa e senorita, faza e ca is destul de neseriosi astia de la companiile low-cost... unchi-meu a asteptat in aeroport sa ajunga avionul 7 ore...

eu am mai zburat si vara trecuta cu low cost si am plecat si cu pisica dupa mine in avion.. si totul a fost super ok big_smile

Ready? Steady... Go!

#244 2008-02-18 20:45:15

Cassiopeia
Insomniac member

vreau gogosi cu iaurt grater

Sim y 

#245 2008-02-18 20:46:33

senorita
Insomniac member

eu am papat o portocala... uff si stomacul iar simt ca-mi explodeaza.. mama ei de esofagita de reflux, gastrita sau ce-o fi  :f?rbannad:

Ready? Steady... Go!

#246 2008-02-18 20:47:26

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu am o savarina.s-o mananc,sa n-o mananc???? nu stiu c s fac

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#247 2008-02-18 20:49:01

annna
Hero member
Site

capcaun a scris:

skumpi a scris:

am  o  prietena  fix  ca  tine  smile  o  admir  pt  asta....io  m'as  jelui  zi  si  noapte

te admir la modul cel mai sincer cu putinta puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.